blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα Ρωτήστε μας
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Ετήσιες Προβλέψεις
Έτος   2014    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ 2014

Το 2013 σε υποχρέωσε να αντιμετωπίσεις νέες καταστάσεις και γεγονότα σε κάποιους από τους βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Κριέ, και το 2014 συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος. Καταρχήν πρέπει να μετριάσεις τον παρορμητισμό σου και να ενισχύσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου.

Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου η επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση, όπως και η προστασία αυτών που αγαπάς αλλά και αυτών που έχεις κατακτήσει και σου ανήκουν, κρίνονται σε μεγάλο βαθμό για το αν θα παραμείνουν ως έχουν ή όχι, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι, τόσο από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή το Φεβρουάριο, όσο και λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου Άρη στον Ζυγό από 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαΐου. Σε καμία περίπτωση μην κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις επιπόλαια. Ακόμη και το δίκιο σου, να το διεκδικείς με υπομονή και διαλλακτικότητα. Άλλωστε, ο Δίας που θα εξακολουθήσει να κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 16 Ιουλίου, θα είναι σταθερά στο πλευρό σου, έτσι που ακόμα και στην μεγαλύτερη δυσκολία να παρεμβαίνει βοηθητικά. Πιθανώς αυτήν την εποχή να αντιμετωπίσεις γεγονότα που θα σε βγάλουν λίγο έξω από την ρουτίνα σου και θα σε αποδιοργανώσουν αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και μάθε από τα λάθη και τα πάθη σου.

Από τα μέσα καλοκαιριού μέχρι τα τέλη του χρόνου, τα πράγματα θα τρέξουν πιο γρήγορα στη ζωή σου και παρόλο που ο Ουρανός από το ζώδιό σου θα κινείται ανάδρομα, ίσως πάρεις οριστικές αποφάσεις για τη ζωή σου, ίσως να αλλάξεις πόστο ή χώρο εργασίας ή ακόμα και διαμονή. Ίσως επίσης να πάρεις την απόφαση να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά τα χρέη σου, την αγοραπωλησία κάποιου σπιτιού ή κάποιου άλλου χώρου ή ακινήτου. Για μπερδεμένα θέματα και καταστάσεις που μπορούν να περιμένουν, θα καταφέρεις να ενεργήσεις με μεγαλύτερη σιγουριά και μέσα σε καλύτερες συνθήκες από το Φθινόπωρο και μετά.

Ιδιαίτερη προσοχή επιβάλλεται εκ μέρους σου στις αρχές του Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί και η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, η οποία έχει έντονο παρασκηνιακό, κρυφό και μυστικό χαρακτήρα και αυτό σημαίνει ότι μυστικά και ντοκουμέντα αποκαλύπτονται. Αν εσύ έχεις κάποια που μπορεί να σε εκθέσουν, προφύλαξέ τα καλύτερα και μην διακινδυνεύεις τις σταθερές σχέσεις στη ζωή σου. Το τέλος της χρονιάς, με τον Άρη να κινείται στον Υδροχόο και τον Κρόνο να μετακινείται στον Τοξότη, θα σου χαρίσει έναν πιο αισιόδοξο αέρα να ονειρευτείς το 2015, αλλά και να βάλεις τις βάσεις για ένα πιο σταθερό αύριο στη ζωή σου.

Κάλεσε 14760! Οι αστρολόγοι & χαρτομάντες μας θα σου πουν αυτά που κανένας άλλος, δεν μπόρεσε να δει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ 2014 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο Άρης από τον προηγούμενο χρόνο εξακολουθεί να κινείται στον Ζυγό και έτσι ο χρόνος ξεκινά με αρκετές ελπίδες αναγέννησης της αισθηματικής σου ζωής, φίλε Κριέ, γεγονός όμως που θα διαρκέσει λίγο, λόγω της έναρξης της ανάδρομης πορείας του, από τις 2 Μαρτίου και μετά. Εκμεταλλεύσου λοιπόν το πρώτο δίμηνο του έτους για να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου αλλά και για να προβείς σε σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στην ποιότητα της καθημερινότητάς σας. Οι αδέσμευτοι βγείτε όσο το δυνατόν περισσότερο και πάρτε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες να γνωρίσετε το άλλο σας μισό.

Το τοπίο θα αρχίζει να αλλάζει σταδιακά από τα μέσα Ιουλίου και μετά που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Λέοντα, στις 16 Ιουλίου, και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις σχέσεις σας αλλά και με τις απρόσμενες γνωριμίες που θα εμφανιστούν, με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Οι δεσμευμένοι μπορεί μεν να έχετε ευχάριστες στιγμές, αλλά δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια που θα θολώνουν την ατμόσφαιρα. Είναι πολύ πιθανό να εκφραστούν παράπονα από τον σύντροφό σας και να χρειαστεί να δείξετε περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως, ώστε να τα αντιμετωπίσετε. Να ξέρετε ότι οι απαιτήσεις του συντρόφου σας δεν θα είναι παράλογες, απλώς εσείς αυτή τη χρονική περίοδο θα είστε λίγο χαμένοι με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και δεν θα δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Το Φθινόπωρο όσοι από εσάς σκέφτεστε να επισημοποιήσετε μία μακροχρόνια σχέση σας αυτό είναι ένα καλό διάστημα για να το κάνετε. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές πιθανότητες να συναντηθείτε με το έτερον σας ήμισυ, μέσα σε κάποια φιλική συγκέντρωση ή στο ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον. Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788. Για να μάθεις όλα όσα αφορούν το ζώδιο σου, κάνε κλικ στο Ζώδια. Για να δεις τις ετήσιες προβλέψεις για κάποιο άλλο ζώδιο, δες τα Ζώδια 2014. Νέα υπηρεσία πρόβλεψης μέσω sms, με μόνο 1,23/sms. Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ 2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

Η επιρροή του Άρη, που είναι και ο πλανήτης σου, θα προκαλέσει μαχητικό κλίμα έντονων αντιδράσεων στον τομέα της εργασίας σου, φίλε Κριέ, πλήττοντας περισσότερο σχέσεις με συνεργάτες και τον επαγγελματικό σου περίγυρο, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της Άνοιξης. Το εν λόγω διάστημα, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις, πιέσεις και νεύρα στο χώρο της εργασίας σου, αλλά αν παραμείνεις συγκεντρωμένος και συγκροτημένος στα προγράμματά σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις πλήρως στις υποχρεώσεις σου.

Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα μεταβεί στο ζώδιο του Λέοντα, θα πραγματοποιήσεις πιο εύκολα στόχους και ιδέες, που θα προωθήσουν μελλοντικά την επαγγελματική σου καριέρα. Τον Οκτώβριο φρόντισε να χειριστείς τις καταστάσεις με ιδιαίτερη διπλωματία, διότι υπάρχει κίνδυνος οδυνηρών ρήξεων με στους συνεργάτες σου.

Στα οικονομικά σου, εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές θα συμβάλλουν σημαντικά στη μελλοντική εξέλιξη τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του έτους ίσως χρειαστεί να κάνεις ιδιαίτερες υποχωρήσεις, για να μειώσεις ουσιαστικά κάποιες οφειλές που θα προκύψουν, με θέματα φορολογικών και δανείων. Εφαρμόζοντας τις απαραίτητες στρατηγικές από την πλευρά σου προς τα μέσα του τρίτου τριμήνου του έτους, μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου, είναι κατάλληλη περίοδος για να εισπράξεις οφειλές από τρίτους, ενώ ίσως πετύχεις και μία συμφέρουσα αγορά ακινήτου ή κατοικίας.

Για να μάθετε προβλέψεις για τα άλλα ζώδια, επιλέξτε ΖΩΔΙΑ 2014 ή ένα από τα παρακάτω.

 

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


ΑΡΕΤΗ
Ελλάδα 24/04/2014
Ανατολή:
06:40
Δύση:
20:06
Καλό Πάσχα! Χριστός Ανέστη! Αναστάσιος, Λάμπρος, Λαμπρινή, Τάσος, Τασία, Νατάσσα
blank
blank
Ταιριάζουμε
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
Ταρώ
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
RISE UP S.A. Κάνιγγος 19, Αθήνα 10677, τηλ. 2111883428
Κλήση 14760, κόστος σταθερό 1,72€/λεπτό, κινητό 1,97€/λεπτό, με με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό.
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,48€/λεπτό, κιν. 1,57€/λεπτό.
Κλήση αριθμοσειράς 9016000200-299, κόστος σταθ. 1,72€/λεπτό, κιν. 1,97€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. 2111815922
Αποστολή sms, κόστος 1,48€/μήνυμα.