blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Τα άρθρα για το ζώδιο μου
 
blank
8 Νοεμβρίου 2014 09:24 Αστρολογικές προβλέψεις
Ποιος ο ρόλος της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη σου; Τι ρόλο παίζει στα ερωτικά;
Από την Ματίνα Πάτζαλη
Ποιος ο ρόλος της Σελήνης στο γενέθλιο χάρτη σου; Τι ρόλο παίζει στα ερωτικά;

 

Ουκ ολίγες φορές έχει δοξαστεί και υμνηθεί το φεγγάρι, σχετικά με τον έρωτα. Είναι γνωστό πως η Σελήνη παίζει καθοριστικό ρόλο στον έρωτα, στις νέες γνωριμίες και τις σχέσεις. Όπως επίσης, χρωματίζει ανάλογα τη συμπεριφορά, τις διαθέσεις μας, τις ευαισθησίες και το χαρακτήρα μας.
 
Για παράδειγμα, μία νέα γνωριμία κατά τη Νέα Σελήνη, πιθανόν να σηματοδοτεί την αρχή ενός ρομάντζoυ. Η Πανσέληνος εντείνει τα συναισθήματα και τα πάθη. Όπως επίσης, όταν η Σελήνη βρίσκεται στη χάση της, αποβάλλουμε ένταση και περιττά συναισθήματα.
 
Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται η Σελήνη μας, περιγράφει τα συναισθήματα μας, τις επιρροές και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που βιώνουμε. Όσο ωριμάζουμε μέσα στο χρόνο, η Σελήνη θα λειτουργήσει σαν οδηγός και θα μας οδηγήσει στο άτομο εκείνο, με το οποίο θα ταιριάξουμε και θα γίνει συνοδοιπόρος μας, αν όχι για πάντα, τουλάχιστον για ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Άρα η συμβατότητα, όσον αφορά τη Σελήνη μας, είναι σημαντική στη σχέση μας με έναν σύντροφο.
 
Τα δώδεκα ζώδια χωρίζονται ανάλογα με το στοιχείο τους: Φωτιά, Γη, Αέρας, Νερό. Για να βρείτε σε ποιο ζώδιο είναι Σελήνη η δική σας ή κάποιου αγαπημένου σας προσώπου, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον αστρολογικό χάρτη.
 
Όταν η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις στο ωροσκόπιο (τρίγωνα ή εξάγωνα), ή έστω δεν χτυπιέται από δύσκολες (τετράγωνα, αντιθέσεις και συχνά συνόδους), τότε υπάρχει μία αρμονική συνύπαρξη με το αντίθετο φύλο και είμαστε σε θέση να συνάψουμε ικανοποιητικές σχέσεις στη ζωή μας.
 
Είναι αποδεδειγμένο, πως μεγαλύτερο ταίριασμα υπάρχει όταν τα άτομα με Σελήνη σε αέρινο ζώδιο (Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο) ερωτεύονται άτομα με Σελήνη σε πύρινο (Κριό, Λέων, Τοξότη) ενώ αυτά με τη Σελήνη τους στα γήινα (Ταύρο, Παρθένο, Αιγόκερω), κάνουν πιο επιτυχημένες σχέσεις με τα υδάτινα ζώδια (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). 

Οι δρόμοι της Φωτιάς

Τα ζώδια της Φωτιάς, Κριός, Λέων και Τοξότης, ακολουθούν με πάθος και δράμα τα ζητούμενα της καρδιάς τους, χωρίς ενοχές και περιορισμούς, αρκεί να ζήσουν όσο πιο έντονα μπορούν τον έρωτα.
 
Είναι τα πιο ενθουσιώδη στο θέμα της αγάπης, ενώ πέφτουν σε μεγάλη στεναχώρια όταν ο έρωτας αυτός τελειώνει. Ερωτεύονται εύκολα και έχουν επίγνωση των χαρισμάτων και της ελκυστικής τους παρουσίας.
 
Με μία μεγάλη ανάγκη να τους θαυμάζουν, μία ανάγκη που ζητά να καλυφθεί οπωσδήποτε, πέφτουν στα δίχτυα της κολακείας, η οποία είναι και η αχίλλειος πτέρνα τους. Όπως επίσης μεγάλη είναι η ανάγκη τους για τρυφερότητα και ρομάντζο. Ανταποδίδουν με εκπλήξεις, δώρα και καλοσύνη, ενώ η τακτική τους στον έρωτα είναι μάλλον να επιβάλλονται. Σε περίπτωση που ο σύντροφος προσπαθήσει να τους στερήσει την ανεξαρτησία, τότε αντιδρούν.
 
Φυσικά, δεν νοείται για τη Σελήνη στο Λέοντα, τον Κριό ή τον Τοξότη, έρωτας δίχως θεατρικό δράμα, έστω και μικρό, αρκεί να υπάρχει δράση. Παρ όλο που πρόκειται για άτομα με έντονο ταμπεραμέντο, που φουντώνουν εύκολα πάνω σε ένα καυγά, ζουν τον έρωτα κινηματογραφικά, υπερβολικά και μελοδραματικά. Όπως τον περιγράφουν τα μυθιστορήματα.

Γερά τα πόδια στη Γη

Τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, όταν αντιληφθούν πως έχουν ανάγκη να ζήσουν έναν έρωτα, τότε η προτεραιότητά τους είναι να εξασφαλίσουν στον εαυτό τους τη σιγουριά για την ύπαρξη, μαζί με μια όσο γίνεται πιο μακροχρόνια δέσμευση.
 
Μαζί με την σιγουριά των αισθημάτων, αποζητούν και την οικονομική, αφού τους είναι απαραίτητη η εξασφάλιση της καθημερινότητας, ως τρόπος επιβίωσης. Έτσι, είναι ήρεμοι να επιδοθούν με... γεμάτο στομάχι και τακτοποιημένους λογαριασμούς, στις σχέσεις. Πρόκειται για άτομα με φιλοδοξία και συγκεκριμένους στόχους, αμετακίνητα και σταθερά συνήθως.
 
Παρ όλο που οι άνθρωποι με γήινη Σελήνη είναι προσγειωμένοι, έχουν εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, ενώ αρέσκονται σε πιο low profile συμπεριφορές και εκτιμούν την αίσθηση του διακριτικού γούστου. Επενδύουν χρόνο και λεφτά για την εξέλιξή τους, ενώ έχουν πάντα ένα βλέμμα για τη λεπτομέρεια.
 
Εάν λοιπόν εκτιμάτε ένα άτομο που μπορεί να δημιουργήσει για σας έναν μικρό παράδεισο επί γης, τότε η γήινη Σελήνη είναι η σωστή επιλογή. Μην ξεχνάτε πως οτιδήποτε ξεκινά πάντα με ένα καλό δείπνο.
 

Άνεμος φυσά

Τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος, φαντασιώνονται τον τέλειο έρωτα, παρά τον ζουν. Τα αντιλαμβάνονται όλα σαν μια ροή εμπειριών και πληροφοριών, χωρίς να γονατίζουν από πάθος ή δράμα.
 
Δίνουν μεγάλη αξία στην επικοινωνία, ενώ νιώθουν κομμάτι και μέλος όλου του κόσμου και όχι μόνο ενός ατόμου, χωρίς να περιορίζονται. Ο έρωτας για μία τέτοια Σελήνη είναι όχι τόσο προσωπική υπόθεση, όσο μάλλον αόριστη και σφαιρική. Προτιμούν την φιλία και τη διανόηση, τα οποία μετουσιώνουν σε έρωτα, συντροφικότητα και συμβίωση.
 
Φυσικά, η οποιαδήποτε προσπάθεια να τους δεσμεύσει κάποιος, συνήθως αποτυγχάνει. Εάν είστε με κάποιον που έχει Σελήνη σε αέρινο ζώδιο, τότε θα χορτάσετε κοινωνικότητα και ανταλλαγή εμπειριών και ιδεών. Δύσκολα όμως θα νιώσετε μαζί του ζεστασιά.
 
Ένα άτομο με αέρινη Σελήνη σαν εραστής είναι ανοιχτόμυαλος και έτοιμος να βιώσει νέες εμπειρίες, αλλά ταυτόχρονα αντιδρά αρνητικά σε κάθε προσπάθεια να γίνει η σχέση πιο σταθερή και χειροπιαστή. Αντιτίθεται σε κάθε είδους δομή και περιορισμό.
 
Αντιλαμβάνεται το χωρισμό σαν το τέλος μίας κοινής πορείας, χωρίς δράματα, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει φίλος με έναν παλιό εραστή. Εκτιμά στο έπακρο ό,τι έχει μάθει από τον άλλον και προχωρά. Υπάρχει μία επιπολαιότητα στη δημιουργία σχέσεων και συχνά η μία διαδέχεται την άλλη.

 

Βαθιά, ταραγμένα Νερά

Τα ζώδια του Νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς, φέρνουν βάθος, ανασφάλεια και συναισθηματισμό στη σχέση. Θεωρούνται ομιχλώδη και αινιγματικά άτομα. Η ζωή τους χρωματίζεται από εμπειρίες, συνήθως οικογενειακές και συνήθως θετικές και ζεστές. Έχουν ανάγκη να νιώθουν προστατευμένοι και ασφαλείς, μέσα σε σίγουρες αγκαλιές, ωστόσο είναι ανασφαλείς και με εναλλαγές διάθεσης.
 
Θεωρούν πως χωρίς αγαπημένα άτομα, δύσκολα θα τα καταφέρουν μέσα στη ζωή. Ναι, τα ζώδια του Νερού φοβούνται τη μοναξιά και κλείνονται εύκολα στον εαυτό τους. H σχέση λειτουργεί μόνο όταν διατίθεται η ανάλογη διαίσθηση από το σύντροφο, η κατανόηση, η ονειροπόληση και ο συναισθηματισμός. Θέλει να νιώθει τον άλλο κοντά του, δικό του, αφοσιωμένο. Όπως επίσης είναι και ο ίδιος.
 
Υπάρχει ωστόσο, δυσκολία στην επικοινωνία, αφού οι περισσότεροι επικοινωνούν συναισθηματικά και όχι λεκτικά, ενώ είναι δύσκολο να σπάσει κανείς τη σιωπή τους. Επίσης, αποτυγχάνουν να ανταπεξέλθουν δυναμικά στη καθημερινότητα, αφού αυτή την εκλαμβάνουν σαν κάτι, που τους χαλά την ατμόσφαιρα και το όνειρο. 
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 21/01/2018
Ανατολή:
07:40
Δύση:
17:32
Αγνή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.