blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Τα άρθρα για το ζώδιο μου
 
blank
23 Νοεμβρίου 2014 10:13 Τα άρθρα για το ζώδιο μου
Κάνε τη σχέση σου να διαρκέσει, ανάλογα με το ζώδιό σου
Κάνε τη σχέση σου να διαρκέσει, ανάλογα με το ζώδιό σου

Στη φιλία ή στον έρωτα, οι τρόποι να κάνεις τη σχέση να κρατήσει είναι κοινοί. Και αν ανήκεις σε εκείνους που θα ήθελαν περισσότερη διάρκεια και σταθερότητα στους δεσμούς και στις φιλίες τους, να τι μπορείς να κάνεις, ανάλογα με το ζώδιό σου.

 
ΚΡΙΟΣ
Το μυστικό των πετυχημένων σχέσεων για τον ευέξαπτο Κριό είναι το να μάθει να μην παίρνει τα πράγματα προσωπικά. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι οι άνθρωποι ενεργούν με τον άλφα ή βήτα τρόπο επειδή αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουν τα πράγματα. Έτσι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα της ζωής. Όταν θα έχεις καταφέρει να αποκτήσεις ανοσία στις γνώμες και στις πράξεις των άλλων, δεν θα ταράζεσαι χωρίς λόγο. Και με την ψυχραιμία, θα έχεις καλύτερη επικοινωνία μαζί τους. Αντίθετα, αν παίρνεις τα πάντα προσωπικά, σκορπίζεις γύρω σου την αρνητικότητα. Και ο άλλος διαφωνεί μαζί σου από πείσμα και μόνο.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Για να έχουν γερές βάσεις οι σχέσεις σου, πρέπει να τις διαχειρίζεσαι με εποικοδομητικό τρόπο. Ανάλογα με τις περιστάσεις και με το είδος των σχέσεων που θέλεις να βελτιώσεις ή να διατηρήσεις, κάνε εσύ τα πρώτα βήματα ώστε να δημιουργηθούν ισχυρότεροι δεσμοί με το συγκεκριμένο άτομο. Όταν του ασκείς κριτική ή διαφωνείς μαζί του, άφησε κατά μέρος το ταυρίσιο πείσμα σου και προσπάθησε να μιλάς από μια διαλλακτική θέση. Δίνε μεγαλύτερη σημασία στην προσπάθεια να βελτιώσεις τον άλλο και τη σχέση σας, αλλά και τον εαυτό σου, πάνω απ’ όλα, όχι στο πώς θα βγεις από πάνω.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το να είσαι καλός ακροατής είναι βασικός παράγοντας για να έχεις μια σωστή σχέση. Και παρόλο που θεωρείσαι το κατ’ εξοχήν ζώδιο της επικοινωνίας, μερικές φορές παρασύρεσαι από τη… ρητορεία σου και καταλήγεις περισσότερο να μιλάς, παρά να δίνεις σημασία σε όσα σου λένε. Φρόντισε λοιπόν να εξασκηθείς στο να είσαι παρών και να συγκεντρώνεσαι στον άλλο, αντί να σκέφτεσαι τι θα πεις όταν έρθει η σειρά σου να μιλήσεις. Μη διακόπτεις και κάνε διευκρινιστικές ερωτήσεις, για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Και έχε συναίσθηση της γλώσσας του σώματός σου, που προδίδει ολοκάθαρα το ενδιαφέρον σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιστεύεις πως σαν Καρκίνος είσαι αρκετά διαισθητικό άτομο και πάντα ξέρεις τι κρύβεται πίσω από τα λεγόμενα και τις πράξεις των άλλων. Όμως αυτή σου η σιγουριά μερικές φορές σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Μη μένεις λοιπόν στις υποθέσεις και στις εικασίες σου. Κάνε ερωτήσεις, ακόμα κι αν δεν είσαι βέβαιος ότι θέλεις να ακούσεις την απάντηση, γιατί φοβάσαι πως θα σε δυσαρεστήσει. Έχε το θάρρος να λες ξεκάθαρα αυτό που θέλεις και να μην απαιτείς να το μαντέψει ο άλλος. Επικοινώνησε μαζί του όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς, ώστε να αποφύγεις τις παρανοήσεις και τα περιττά δράματα.
 
ΛΕΩΝ
Μπορεί σαν Λέων να θεωρείς αυτονόητο δικαίωμά σου να περιβάλλεσαι στη ζωή από άτομα που να σε αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Στην πραγματικότητα όμως, κάτι τέτοιο μόνο αυτονόητο δεν είναι και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να βγάζει απέναντί σου το καλύτερό του πρόσωπο. Δείξε λοιπόν πόσο ευγνώμων αισθάνεσαι για το γεγονός ότι αυτά τα άτομα υπάρχουν στη ζωή σου και σου προσφέρουν την αγάπη τους. Πες τους τι εκτιμάς επάνω τους και πόσο μετράει για σένα ό,τι καλό σου κάνουν. Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, τα (καλά) λόγια δεν είναι περιττά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συνήθως ο Παρθένος είναι μετρημένος στα κομπλιμέντα, αλλά αν πρόκειται να κριτικάρει, τα λέει έξω από τα δόντια. Κακώς. Αν χρειάστηκε να κάνεις μια κριτική στον σύντροφο, το παιδί, τον κολλητό ή τον συνάδελφό σου, αντιστάθμισέ το επαινώντας τους στην πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί. Τη στιγμή που θα κάνουν κάτι καλό, επισήμανέ το και πες πόσο το εκτιμάς. Αυτό θα ενισχύσει τους δεσμούς σας. Αποφάσισε κάθε μέρα να λες σε όλα τα άτομα με τα οποία έχεις καθημερινή επαφή, από ένα κομπλιμέντο. Αληθινό όμως. Πάντα μπορείς κάτι να βρεις. Αρκεί να συνηθίσεις να το λες κιόλας.
 
ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός έχει μια τάση να ανέχεται καταστάσεις που τον θίγουν, προκειμένου να μην έρχεται σε σύγκρουση. Μη δέχεσαι να σε κακομεταχειρίζονται. Εξέτασε κατά πόσον είναι όλες σου οι σχέσεις υγιείς. Μήπως χρειάζεται να βάλεις κάποια όρια; Κοίταξε μήπως εσύ πρώτος έχεις τοποθετήσει τον εαυτό σου σε υποδεέστερη θέση. Μήπως εσύ πρώτος τον υποτιμάς και δίνεις ταυτόχρονα το ελεύθερο στους άλλους να σε «ρίχνουν». Διαφορετικά, αφήνοντας να διαιωνίζεται μια τέτοια σχέση, τελικά θα εξαντλήσεις τις αντοχές σου και θα θελήσεις να τη διακόψεις, καθώς θα είναι πια αργά να τη βάλεις σε σωστή βάση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σαν Σκορπιός μπορεί συχνά να έχεις την τάση να ρίχνεις στον άλλο το φταίξιμο για την ασυνεννοησία και τις παρανοήσεις μέσα σε μια σχέση. Αντί όμως να τους προσάπτεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν, δοκίμασε να τους καταλάβεις πρώτα εσύ. Αυτό σημαίνει να καλλιεργήσεις τη συνήθεια του να δείχνεις κατανόηση και να βάζεις τον άλλο σε πρώτη μοίρα, κι όχι διαρκώς τον εαυτό σου. Κι ακόμα να ενδιαφέρεσαι να τον μάθεις καλύτερα, όχι από περιέργεια αλλά από καθαρό ανθρώπινο ενδιαφέρον. Και, το βασικότερο, να προσπαθείς να βλέπεις τη δική του πλευρά όταν προκύπτει μια διαφωνία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να είσαι ζεστός και άνετος με όλους τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, αλλά μερικές φορές ίσως χρειάζεται να εκδηλώνεσαι περισσότερο. Να δηλώνεις και να δείχνεις την αγάπη σου. Μια βασική ανθρώπινη ανάγκη είναι να μας αγαπούν και να μας αποδέχονται. Δείξε λοιπόν στους δικούς σου ανθρώπους τι σημαίνουν για σένα. Και όχι μόνο με λόγια, αλλά και με αγκαλιές και φιλιά, με δωράκια χωρίς αφορμή, εξυπηρετήσεις και προπαντός προσφέροντάς τους την παρουσία σου. Το κλασικό «κι αν δεν βλεπόμαστε συχνά, εγώ σε νιώθω κοντά μου» είναι μια από τις πιο προσχηματικές διαβεβαιώσεις που εφευρέθηκαν ποτέ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως έχει τα λόγια του μετρημένα, καθώς περιμένει πάντα να βλέπει αποτελέσματα. Αυτό είναι καλό για έναν… υπεύθυνο προσωπικού, αλλά δεν βοηθά και πολύ στις σχέσεις σου. Το να δίνεις ενθάρρυνση και υποστήριξη στους ανθρώπους της ζωής σου, είναι πολύ σημαντικό για την ενδυνάμωση της σχέσης που έχεις μαζί τους. Μην τσιγκουνεύεσαι λοιπόν τον καλό τον λόγο. Βάλε το στο πρόγραμμα κάθε μέρα, με την κάθε ευκαιρία, να μεταδίνεις στους δικούς σου, φίλους, συναδέλφους, το ταίρι σου, το παιδί σου, τη θετική ενέργεια και την αίσθηση ότι πιστεύεις σε εκείνους και εκτιμάς τις προσπάθειές τους.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να ανταποδίδεις τα καλά που σου κάνουν, δεν είναι πάντα αρκετό. Και μπορεί σαν Υδροχόος να έχεις τη φήμη του ατόμου που νοιάζεται τους άλλους, όμως με τους δικούς σου ανθρώπους είναι καλό όχι μόνο να κάνεις το πρώτο βήμα, αλλά και να μην κρατάς λογαριασμό στο ποιος προσφέρει τα περισσότερα στη σχέση. Η ανιδιοτέλεια είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές και έχεις την έμφυτη ποιότητα για να την αναπτύξεις. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις και να προλαβαίνεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, ακόμα και πριν να σου τις εκφράσουν, με βάση αυτά που γνωρίζεις για εκείνους.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Μερικές φορές ο Ιχθύς στις σχέσεις του αφήνεται σε «νεφελώδεις» καταστάσεις, όπου δεν μπορεί να προσδιορίσει τι του πάει και τι όχι. Ξεκαθάρισε τα πράγματα. Κάνε μια λίστα των ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και σκέψου πώς θα ήθελες ιδανικά να αλληλοεπιδράς με τον καθένα τους. Αν υπάρχει μια σχέση που θα ήθελες να επανορθώσεις ή να βελτιώσεις, μπορεί να χρειαστεί να σκεφτείς λίγο περισσότερο πάνω σ’ αυτήν. Βάλε την πλούσια φαντασία σου να δουλέψει και οραματίσου πώς θα ήθελες να είσαι με αυτό το πρόσωπο. Και μετά, δες συγκεκριμένα τι πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 19/01/2018
Ανατολή:
07:41
Δύση:
17:30
Μακάριος
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.