blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Τα άρθρα για το ζώδιο μου
 
blank
17 Απριλίου 2012 17:29 Τα άρθρα για το ζώδιο μου
Εσύ σε ποιό τομέα έχεις τύχη; Ο πλανήτης Δίας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου στο αποκαλύπτει!
Εσύ σε ποιό τομέα έχεις τύχη; Ο πλανήτης Δίας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου στο αποκαλύπτει!

Ο Δίας στην αστρολογία, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την τύχη και την επέκταση. Η θέση του Δία στο προσωπικό μας ωροσκόπιο, δηλαδή ο οίκος στον οποίο βρισκόταν ο Δίας την στιγμή της γέννησής μας, φανερώνει σε ποιο τομέα της ζωής μας έχουμε περισσότερη εύνοια και αποκαλύπτει και άλλα σημαντικά μυστικά της προσωπικότητάς μας.

Βρες σε ποιον οίκο του ωροσκοπίου σου έχεις τον Δία, κάνοντας κλικ στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας και ανακάλυψε αν η τύχη είναι με το μέρος σου.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΙΚΟ
Οι γύρω σου σε χαρακτηρίζουν «γουρλή», γιατί πράγματι η τύχη είναι η κολλητή σου φιλενάδα. Το μυστικό σου είναι ότι βλέπεις όλα τα ζητήματα της ζωής από την αισιόδοξη πλευρά τους, έχεις κέφι και σκέφτεσαι πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων και αυτό είναι που σε βοηθά να σου έρχονται όλα ευνοϊκά. Στον έρωτα, έχεις εύνοια… δεν υπάρχει περίπτωση να σου «γυαλίσει» ένα άτομο και να μην δεχθείς ανταπόκριση, πάντα κατακτάς το άτομο που βάζεις ερωτικό στόχο. Η ερωτική σου ζωή είναι «άτακτη» και με πολλές κατακτήσεις. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό σου γνώρισμα είναι η υπερβολή σου με το φαγητό. Δύσκολα μπορείς να αντισταθείς στις λιχουδιές και έχεις την τάση να παίρνεις κιλάκια.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟ
Η τύχη σε ευνοεί στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα αν ο Δίας του ωροσκοπίου σου κάνει θετικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες (δηλαδή τρίγωνο/εξάγωνο/ σύνοδο). Ακόμα και αν το χρήμα δεν ρέει άφθονο στη ζωή σου, σίγουρα μπορείς να παραδεχτείς πως ακόμα και τις στιγμές που μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι συμβαίνει εντελώς ξαφνικά και γεμίζει ξανά. Δείξε προσοχή μονάχα, επειδή έχεις «ρέντα» με τα οικονομικά, πολλές φορές σε πιάνει η επιθυμία για επέκταση και ρισκάρεις χωρίς να σκεφτείς.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΙΚΟ
Η κοινωνική σου ζωή είναι ο τομέας στον οποίο δέχεσαι εύνοια! Ο Δίας από τον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι είσαι ένα χαρούμενο και γενναιόδωρο άτομο που πάντα θα δέχεσαι την υποστήριξη και την βοήθεια από φίλους αλλά και από οικογένεια. Η τύχη πολλές φορές στη ζωή σου θα φανεί μέσα από γνωριμίες, επαφές, ταξίδια ή ακόμα και από τον τομέα των σπουδών σου.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΟΙΚΟ
Ο Δίας από τον τέταρτο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι θα έχεις τύχη που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερές και ασφαλείς βάσεις στη ζωή σου. Ο τομέας που δέχεται την μεγαλύτερη εύνοια είναι η οικογένεια, αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σου είναι το λιμάνι σου, που σε βοηθά να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής. Θα καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια και ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος και θα σε βοηθήσει στην προσωπική σου εξέλιξη.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΟΙΚΟ
Φήμη και διασημότητα, φανερώνει ο Δίας από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην πορεία της ζωής σου, θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να γίνεις γνωστός για τα επιτεύγματά σου. Μπορεί να μην γίνεις αστέρας του Hollywood όμως στον τομέα που κινείσαι, θα διακριθείς για την δημιουργικότητά σου και θα αποκτήσεις «όνομα»! Παράλληλα, ο Δίας από αυτή τη θέση δείχνει ότι ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, είσαι ένα άτομο που θα δεχθείς τύχει, εύνοια και απόλαυση από τους ερωτικούς σου συντρόφους.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΟΙΚΟ
Επαγγελματική διάκριση σου χαρίζει ο Δίας από τον έκτο οίκο του ωροσκοπίου σου! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι κάποια πράγματα θα σου «χαριστούν», έχεις να δουλέψεις αρκετά στη ζωή σου, όμως οι ευκαιρίες, οι προτάσεις, οι συνεργασίες και η εύνοια που θα δεχθείς, θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις πιο γρήγορα και να κατακτήσεις τις φιλοδοξίες σου. Χαμογέλασε λοιπόν, η καριέρα σου είναι εξασφαλισμένη! Δείξε προσοχή μόνο στις υπερβολές με το φαγητό, γιατί έχεις την τάση να παρεκτρέπεσαι και να τσιμπάς κιλά!
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΙΚΟ
Τα νέα είναι πολύ χαρούμενα, γιατί ο Δίας από τον έβδομο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι στη ζωή σου θα έχεις τύχη στον τομέα του γάμου αλλά και των συνεργασιών. Κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, ενώ είναι δεδομένο ότι ο γάμος σου θα είναι επιτυχημένος και ευτυχισμένος. Οι συνεργασίες που θα προκύψουν στη ζωή σου, θα είναι καλές και θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΙΚΟ
Ο Δίας από τον όγδοο οίκο του ωροσκοπίου σου, φανερώνει ότι διαθέτεις γερή κράση και ότι θα ζήσεις πολλά χρόνια. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα των οικονομικών, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με χρήματα που προέρχονται από κληρονομιές, νομικά ζητήματα ή κέρδη μέσα από τρίτους (πχ σύζυγο). Παράλληλα η διαίσθησή σου, θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις από πολλές κακοτοπιές.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΟΙΚΟ
Ευκαιρίες για γνώση και πνευματική επέκταση σου χαρίζει ο Δίας από τον ένατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Θα μορφωθείς, θα αποκτήσεις γνώσεις και εμπειρίες και θα ταξιδέψεις. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, θα έρθεις σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους και θα καταφέρεις να επεκταθείς και να εξελιχθείς. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής, θα καταφέρνεις να διατηρείς το κέφι και του χιούμορ σου. Η υπέρμετρη αισιοδοξία σου θα σε βοηθά πάντα να ξεπερνάς κάθε πρόκληση.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Επαγγελματική διάκριση και εξέλιξη σου υπόσχεται ο Δίας σου από τον δέκατο οίκο του ωροσκοπίου σου. Στη ζωή σου θα βάλεις υψηλούς επαγγελματικούς στόχους και θα τους πετύχεις, χωρίς μπλοκαρίσματα και προβλήματα. Θα καταφέρεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα δεχθείς τον θαυμασμό και την επιβράβευση για τα επιτεύγματά σου. Προσοχή μονάχα γιατί μπορεί να επικεντρωθείς στον τομέα της καριέρας σου, με κόστος την προσωπική σου ζωή που θελημένα θα την παραμελήσεις.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Φίλοι, επαφές και γνωριμίες με πολύ σημαντικούς ανθρώπους, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου επέκταση. Η τύχη θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου στον τομέα της κοινωνικής δικτύωσης, αυτό σημαίνει θα ευνοηθείς από ανθρώπους που θα περάσουν από τη ζωή σου, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν και θα σε στηρίξουν στις προσωπικές σου επιδιώξεις. Προσοχή όμως ορισμένες φορές έχεις την τάση να βιάζεσαι και να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις.
 
ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ
Είσαι ένα χαρισματικό άτομο και την τύχη στην ζωή σου την φτιάχνεις αποκλειστικά και μόνο με τις δικούς σου χειρισμούς, πολύ απλά γιατί κρύβεις την δύναμη μέσα σου. Μπορεί κάποιες στιγμές να σε πιάνουν οι απαισιοδοξίες σου, οι ανασφάλειές σου και να περνούν από το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις, όμως ακόμα και αν όλα γύρω σου φαίνονται ανάκατα, πάντα κάτι συμβαίνει που σου ανατρέπει τα γεγονότα και η τύχη δεν σε ξεχνά. Είσαι ένα άτομο με βαθιά πίστη και ιδανικά.
 

Πηγή Myastro.gr.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Σχετικά Αρθρα
Τα άρθρα για το ζώδιο μου
Ο Κρόνος στους οίκους του γενέθλιου χάρτη σας
Ο Δίας στο γενέθλιο χάρτη σου αποκαλύπτει τα δυνατά σημεία της προσωπικότητας σου.
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/04/2018
Ανατολή:
06:42
Δύση:
20:04
Δεν υπάρχει εορτή σήμερα
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.