blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Σχέσεις Ζωδίων
 
blank
Σχέσεις Ζωδίων
 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
blank
blank
Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν >> Εγώ
Η σχέση μου
blank
 
Ταιριάζουν  85%
Αποτελέσματα για Κριός-Κριός


Κριός με Κριό. Σαν ζώδια, είστε δύο πολύ φλογερά και απαιτητικά όντα, οπότε οι συγκρούσεις των “εγώ” σας θα κυριαρχήσουν στη σχέση, αν δεν μπορέσετε να ηρεμήσετε ο ένας τον άλλο και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σύμφωνα με την αστρολογία, είστε και οι δύο πάντα σίγουροι ότι έχετε δίκιο και το να αντιμετωπίσετε ο ένας τον άλλο θα είναι δύσκολο.

Ωστόσο, μεταξύ σας υπάρχουν πολλά θετικά σημεία που σας ενώνουν, ανήκοντας και οι δυο στο ζώδιο του Κριού. Καταρχήν είστε και οι δύο αυθόρμητοι και παρορμητικοί. Επίσης, είστε εξίσου δημιουργικοί. Ο συνδυασμός σας θα είναι δυναμικός, τολμηρός κι εξαιρετικά συναρπαστικός. Σα ζευγάρι, θα έχετε μεγάλο αντίκτυπο στο περιβάλλον σας, αρκεί να μη σπαταλάτε το χρόνο και την ενέργειά σας ανταγωνιστικά, προσπαθώντας ο ένας να ξεπεράσει τον άλλο.

Αν η σχέση σας έχει χτιστεί με βάση την ισότητα, το στοιχείο της φωτιάς πυροδοτεί μεγάλα οράματα και προκαλεί εργατικότητα. Η συνδυασμένη σας δύναμη και προσπάθεια, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη αλλά μόνο αν και οι δύο να μάθετε να υποτάσσετε το “εγώ” σας στην υπηρεσία του άλλου. Θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να δείτε τα πράγματα από την οπτική γωνία του άλλου. Αν το καταφέρετε, θα δημιουργήσετε μελλοντικά έναν ισορροπημένο δεσμό.

Η σχέση θα λειτουργήσει καλά αν στηρίξετε ο ένας τα όνειρα του άλλου και μοιραστείτε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διαφορές σας και τις συγκρούσεις που σίγουρα θα υπάρξουν. Έτσι, θα πρέπει να βρείτε κοινά στοιχεία, όνειρα και ιδανικά. Όταν το κάνετε, θα είστε σε θέση να κινήσετε βουνά μαζί. Δυο Κριοί ενωμένοι, μπορούν ακόμα και να δημιουργήσουν μια μεγάλη επιτυχημένη επιχείρηση.

Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι είναι ότι μπορείτε να ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο, όσον αφορά στους εργασιακούς και τους κοινωνικούς τομείς, θα πρέπει όμως να βεβαιωθείτε ότι η προσωπική σας ανεξαρτησία δεν είναι προτεραιότητα. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσετε τη φλόγα της αγάπης ζωντανή, ώστε να μη σβήσει από τα συγκρουόμενα “εγώ” και το πείσμα που χαρακτηρίζει τους Κριούς.

Όμως, εκτός από τα θετικά σημεία που έχουμε ήδη αναφέρει υπάρχουν και άλλα, που εγγυώνται μια καλή συναστρία.

Πρώτον, η δυναμική φωτιά του Κριού παράγει τεράστια “θερμότητα” μεταξύ σας. Σεξουαλικά, ο ένας μπορεί να αντιληφθεί και να καλύψει τις ανάγκες του άλλου, αυτό λοιπόν κάνει την ερωτική σας ζωή άγρια, αχαλίνωτη, εμπνευσμένη κι απόλυτα ικανοποιητική. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε σ’ αυτόν τον τομέα είναι ότι κινδυνεύετε να θυσιάσετε την συναισθηματική και πνευματική σας σύνδεση για να επικεντρωθείτε μόνο στην αισθησιακή. Αυτό θα είναι κρίμα, εφόσον έχετε την ικανότητα να τα συνδυάσετε όλα.

Δεύτερον, στην παθιασμένη σας φύση υπάρχει το στοιχείο παιδικής αθωότητας στην αγάπη και τη φιλία σας. Θα νιώσετε συχνά σαν παιδιά μαζί και θα υπάρχουν πολλές χαρούμενες και παιχνιδιάρικες στιγμές στην κοινή σας ζωή.

Ο πιο κατάλληλος συνδυασμός είναι με Κριούς που είναι γεννημένοι μεταξύ 9 Απριλίου και 19 Απριλίου. Αστρολογικά, ο Δίας και ο Τοξότης κυριαρχούν πάνω τους κι από αυτή τη σχέση θα προκύψουν καλή τύχη και απροσδόκητα κέρδη.

Αν συνδεθείτε με Κριούς γεννημένους μεταξύ 21 Μαρτίου και 30 Μαρτίου, προβλέπονται άγριες συγκρούσεις που οφείλονται στην επιρροή του Άρη.

Με Κριούς που γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου θα βιώσετε μεγάλη κοινωνική και σωματική ικανοποίηση κι αυτό γιατί αστρολογικά επηρεάζονται από το Λέοντα και τον Ήλιο.
 
 
blank
 
 
 
 
blank


Ελλάδα 21/05/2018
Ανατολή:
06:13
Δύση:
20:30
Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα, Ελένη
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.