blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Σεπτέμβριος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Σεπτέμβριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Κριέ, ο μήνας αυτός κουβαλάει πολύ ενέργεια για εσένα. Οι λέξεις που θα χαρακτηρίζουν την καθημερινότητά σου, θα είναι το παραλήρημα, η αναστάτωση και ο δυναμισμός. Ο μήνας θα είναι ιδανικός για νέα εγχειρήματα και για να επιτύχεις τους στόχους σου. Θα πρέπει μόνο να καταστρώσεις σχέδιο δράσης και να είσαι συνεπής σε αυτό. Έχεις την δύναμη που χρειάζεσαι για να ανοίξεις τον δικό σου δρόμο και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί σε αυτόν. Μετά τα μέσα του μήνα, οι έντονοι ρυθμοί καταλαγιάζουν και θα γίνεις πιο ρεαλιστής και πρακτικός , προσανατολιζόμενος στην οικονομική σου εξέλιξη. Μην φοβηθείς από τις αλλαγές που θα προκύψουν καθώς, όπως γνωρίζεις, δεν υπάρχει πρόοδος χωρίς αυτές. Οι απώλειες που θα υπάρξουν θα είναι αμελητέες σε σχέση με τα οφέλη που θα αποκομίσεις. Ξέρεις πως να μάχεσαι και έτσι θα καταφέρεις στο τέλος να είσαι νικητής. Μην σε πτοήσει η παροδική κούραση. Το αποτέλεσμα θα σε αναγεννήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιό σου λένε ότι το μήνα αυτό οι αισθηματικές σου σχέσεις επηρεάζονται αρκετά. Για εσένα που ανήκεις στους δεσμευμένους, το κλίμα θα είναι εκρηκτικό, ενώ η συμπεριφορά σου αναμένεται αρκετά κυκλοθυμική. Μόνο οι δυνατοί και ουσιαστικοί δεσμοί θα καταφέρουν να διατηρηθούν. Το αποτέλεσμα, λοιπόν, θα είναι ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το μέλλον. Αν βρίσκεσαι σε σχέση και ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια να περιμένεις επισημοποίηση πολύ σύντομα. Διαφορετικά είναι μοιραίο ο καθένας να ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Οι ιδιαίτερες στιγμές χαρακτηρίζονται από πάθος και έντονο συναίσθημα, γεγονός που σου δίνει ικανοποίηση και ισορροπεί τις καταστάσεις. Αν πορεύεσαι μόνος αναζητώντας την αγάπη, έχεις πολλές πιθανότητες κατά το τρίτο δεκαήμερο να κάνεις τη γνωριμία που λαχταράς. Επίσης, δεν θα λείψουν τα φλέρτ και οι διεκδικήσεις. Καλό είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κολυμπήσει στη θάλασσα του συναισθήματος και του πάθους, αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς ή τις αμφιβολίες. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτή τη στάση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Και στην επαγγελματική σου ζωή αναμένονται ανακατατάξεις και τροποποιήσεις. Ο αέρας των αλλαγών θα πνεύσει και στον εργασιακό τομέα δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να ισχυροποιήσεις τη θέση σου. Το παιχνίδι θα πρέπει να το παίξεις σωστά και κάποιες φορές ίσως να είναι καλό να ακολουθείς τους κανόνες για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμη και αλλαγές του εργασιακού περιβάλλοντος, έχοντας την ευκαιρία να κάνεις νέα βήματα, πιο τολμηρά, προσεγγίζοντας τα όνειρά σου. Η οικονομική σου πορεία είναι πολύ πιθανό να ανακάμψει καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες να εξοικονομήσεις χρήματα. Αυτό θα γίνει είτε βρίσκοντας νέες πηγές χρηματοδότησης, είτε λειτουργώντας πιο περιοριστικά όσον αφορά στα χρήματα που ξοδεύεις ή για να το θέσουμε καλύτερα τα χρήματα που κάποιες φορές σπαταλάς. Άρα, με σωστή τακτική θα ανακάμψεις και θα ισορροπήσεις. Αν χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που μέχρι τώρα ακολουθούσες , μην διστάσεις να το κάνεις.

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 23/09/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
19:17
Πολυξένη
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.