blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Μάϊος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Μάιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αυτός ο μήνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά θετικός και ευοίωνος για κάθε τομέα της ζωή σου. Από τις 3 του μήνα και μετά, με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου μέχρι τις 16, θα είσαι σε θέση να επιχειρήσεις ανατροπές, απαραίτητες για να έχεις μια ομαλή και ήρεμη καθημερινότητα. Έτσι, θα μπορείς απερίσπαστος να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση νέων σχεδίων. Επίσης, ορθό θα ήταν από μέρους σου να φροντίσεις τη σχέση σου με άτομα που έχουν μεγάλη ισχύ, ώστε αν κάποια στιγμή χρειαστείς βοήθεια, να τους έχεις με το μέρος σου. Ζητήματα οικονομικής, αλλά και αισθηματικής φύσεως, ευνοούνται το δεύτερο μισό του μήνα, που ο εν λόγω πλανήτης θα κάνει την είσοδό του στον Λέοντα. Για όλον τον Μάιο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, θα βιώσεις ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου, που θα αλλάξουν το κλίμα υπέρ σου. Το διάστημα κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στους Διδύμους, οι συνθήκες της ζωής σου θα είναι ιδανικές, ώστε να συνεννοείσαι άψογα με τους γύρω σου και να έχουν ανταπόκριση οι ιδέες σου. Θα είσαι πολύ κοινωνικός και δημοφιλής αυτό το μήνα και η στήριξη πολλών ατόμων θα σε βοηθήσει να κάνεις ενέργειες και επιλογές, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, ίσως ένα ζήτημα που σε απασχολεί δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες, αλλά αν κινηθείς έξυπνα και δεν πανικοβληθείς, όλα θα πάνε καλά. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σε μια νέα φάση ευημερίας και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, η λίμπιντο σου θα είναι στα ύψη και θα ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Σκορπιό, ίσως έρθουν κάποια προβλήματα στο προσκήνιο, αλλά αν έχεις φροντίσει να έχεις θέσει γερά θεμέλια στη σχέση σου, όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να τονωθείς μέσα από τα διάφορα φλερτ. Μεγάλες όμως είναι και οι πιθανότητες να βρεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στο χώρο της δουλειάς σου όλα θα κυλούν ομαλά αυτό το μήνα και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ο κυβερνήτης σου Άρης στους Διδύμους σε βοηθάει να είσαι σε επαγρύπνηση και να αποφεύγεις τυχόν παγίδες και κινδύνους που ελλοχεύουν και μπορεί να σε οδηγήσουν αυτόματα από την επιτυχία στον όλεθρο. Θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και δημιουργικός, με αποτέλεσμα να πετύχεις πολλές επιδιώξεις σου, χωρίς να αγχωθείς ιδιαίτερα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινείσαι πολύ προσεκτικά, γιατί θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου. Μην απελπίζεσαι και προσπάθησε με καλή οργάνωση να βάλεις μια σειρά. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 27/05/2017
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:35
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.