blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Μάρτιος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Μάρτιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Το ξεκίνημα του Μαρτίου, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς μέχρι τις 13, φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που απαιτούν άμεση διευθέτηση. Παράλληλα βέβαια, θα παρουσιαστούν και διάφορες σκέψεις και τρόποι για να επιλυθούν, χωρίς έτσι να χρειαστεί να αγχώνεσαι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μία ημέρα πριν στην Παρθένο, απορροφά όλο το χρόνο και την ενέργειά σου σε θέματα σχετικά με το στενό οικογενειακό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να επαναπροσδιορίσεις ορισμένα πράγματα και ιδίως τη στάση σου απέναντι στις καταστάσεις και στους άμεσα εμπλεκόμενους στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Από την άλλη πλευρά, όλο αυτό το αρνητικό κλίμα δε θα επηρεάσει τα επαγγελματικά σου, όπου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να προσέχεις σχεδόν όλο το μήνα, λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 4 Μαρτίου και μετά, και να φροντίσεις να κρατάς ένα μέτρο σε ό,τι κάνεις και κυρίως να παραμένεις αισιόδοξος. Δώσε περισσότερη έμφαση στην υγεία σου και προπάντων χαλάρωσε, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να είσαι δυνατός για το επόμενο διάστημα. Κάνε την πιο αξιόπιστη επιλογή για την προσωπική σου πρόβλεψη! gr στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτός ο μήνας φαίνεται να διευκολύνει σημαντικά τις συναναστροφές με τα άτομα που σε περιβάλλουν. Ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 13 μέχρι τις 31 Μαρτίου, θα φέρει ευημερία στα αισθηματικά σου κι εσύ θα αποκτήσεις περισσότερη άνεση στον ερωτικό τομέα. Αξιοποίησε αυτό το κλίμα για το καλό της σχέσης σου ή, αν είσαι μόνος, για να βρεις τον έρωτά σου. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου κάνετε πράγματα που θα ανανεώσουν εσάς και τη σχέση σας και θα σας κάνουν να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Οι ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 28, θα σε κάνει περισσότερο εγωκεντρικό κι αυτό σίγουρα θα φέρει αντιδράσεις και δυσαρέσκειες. Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Κριοί προσέξτε πολύ ποιους θα αφήσετε να μπουν στη ζωή σας, για να μην πείτε σε αδιέξοδα μονοπάτια.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες παραπάνω εντάσεις σχεδόν όλο το μήνα, σε συνδυασμό με την αυξημένη διάθεση για καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Από το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορέσεις να δεις πιο καθαρά τα δεδομένα που έχεις, να κάνεις τις σωστές επιλογές και να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των σκέψεων και σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα κυριότερα ζητήματα του μήνα και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για υπερβολικά έξοδα, να προσέχεις και για απρόσμενα ανοίγματα που μπορεί να υπάρξουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου, για να είσαι πιο σίγουρος για τις κινήσεις σου. Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο νέων προτάσεων, ακόμη και μιας προαγωγής. Από τις 20 του μήνα που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά προς το καλύτερο και θα παρασυρθείς κι εσύ, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές που θα κάνεις. Βέβαια, θα πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε συμφωνίες που θα χρειαστεί να κλείσεις και γενικότερα φρόντισε να κάνεις σίγουρα και σταθερά βήματα. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

 

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 28/03/2017
Ανατολή:
07:18
Δύση:
19:41
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.