blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Νοέμβριος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Νοέμβριο  2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Αγαπητέ Κριέ, οι προβλέψεις για το Νοέμβριο κάνουν λόγο για εύνοια στον τομέα των επαγγελματικών, σε αντίθεση με τον τομέα του σπιτιού. Αυτό, κατά μια έννοια, σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της εργασίας ή, τουλάχιστον, θα έχουν μεγαλύτερη σημασία για εσένα. Ωστόσο, η επαγγελματική επιτυχία αναμένεται να συμβάλλει θετικά και στην οικογενειακή ευτυχία. Τα προβλήματα ή τα ενδιαφέροντα τρίτων θα είναι αρκετά σημαντικά για εσένα, καθώς, επίσης, θα νιώθεις την ανάγκη της στήριξης των άλλων για να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτή δεν είναι η στιγμή για ανεξάρτητες ενέργειες ή για προσωπική ανάδειξη. Θα πρέπει να κάνεις αρκετούς συμβιβασμούς και να ασπαστείς τη γενική άποψη. Σε γενικότερα πλαίσια, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός ως προς τον εκνευρισμό σου, έτσι ώστε να περιορίσεις εκφράσεις επιθετικότητας. Ιδιαίτερα στις 4 του μήνα που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, φρόντισε να είσαι πιο συγκρατημένος. Από τις 5 του μήνα, όμως, θα νιώσεις μια ιδιαίτερη εύνοια εξαιτίας της εισόδου του Ερμή στον Τοξότη. Η επικοινωνία διευκολύνεται αρκετά, οπότε και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σημαντικά θέματα ή να επιλύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, μπορείς να απελευθερωθείς από καταστάσεις και πρόσωπα που σου τραβούν την ενέργεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα υπάρχει μια τάση για ρομαντισμό και αίσθημα, ενώ είναι μια καλή περίοδος για εκπαιδευτικά ταξίδια ή ταξίδια για πνευματικές αναζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προβλέψεις για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, προβλέπουν πολλές ευκαιρίες για επαφές και συζητήσεις με πρόσωπα που κατέχουν δύναμη και εξουσία. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα έχεις ενδιαφέρουσες συναντήσεις σε χώρους που συνδέονται με την εκπαίδευση ή τη θρησκευτική αναζήτηση κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας. Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι, επίσης, πιθανό να προέρχεται από τον χώρο της εργασίας και να εξελιχθεί πολύ θετικά. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα πρέπει να δώσεις λίγο προσοχή στη σχέση σου, καθώς τα όποια ελαττώματα υπάρχουν θα πρέπει να διευθετηθούν ή να περιοριστούν. Αν πάλι καταφέρεις και τα επιλύσεις δια παντός, αυτό θα είναι πολύ βολικό. Αν είσαι παντρεμένος, να ξέρεις ότι η συζυγική ζωή θα είναι εξαιρετική, με έντονο πάθος και συναίσθημα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πιθανότητες ακόμη και για μια εγκυμοσύνη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου αναμένεται να τα πας πολύ καλά αυτόν τον μήνα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αναδείξεις τις ικανότητές σου, ενώ αν βρίσκεσαι στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις την κατάστασή σου. Θα σου γίνουν προτάσεις που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, έτσι ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση. Στον οικονομικό τομέα, οι προβλέψεις του Νοεμβρίου λένε ότι η Αφροδίτη και ο Δίας θα σου προσφέρουν ευνοϊκές προοπτικές. Μπορείς να περιμένεις αναπάντεχη εισροή εσόδων από άγνωστες πηγές. Καθόλου άσχημα! Επίσης, θα είναι πολύ εύκολο να βρεις χρηματοδότηση για τα οικονομικά σου εγχειρήματα. Χρήματα από κληρονομικές υποθέσεις φαίνεται πως θα δώσουν αυτό το «κάτι παραπάνω» που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα στον τομέα αυτό και να κάνεις σχέδια για επόμενα βήματα. Από την άλλη, ο Άρης σου δίνει δυσμενείς επιρροές, γεγονός που θα πρέπει να σε κάνει πιο προσεκτικό προτού αναλάβεις νέες ευθύνες ή ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα. Μπορείς να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την οικονομική σου κατάσταση μειώνοντας τα περιττά έξοδα.

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.