blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Ιανουάριος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Ιανουάριο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Τον Ιανουάριο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις. Ωστόσο, η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας, του Ερμή, μέχρι τις 8 Ιανουαρίου θα φέρει στην επιφάνεια προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα, τα οποία θα σε απασχολήσουν έντονα και ο χειρισμός τους απαιτεί προνοητικότητα από την μεριά σου. Επειδή δε θα μπορέσεις να αποφύγεις τις αντιδράσεις και τους λεκτικούς πολέμους, προσπάθησε στο ενδεχόμενο μίας τέτοιας εκδήλωσης να μη βάλεις σε κίνδυνο μία σημαντική σου σχέση, ιδιαίτερα το διάστημα κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 στο ζώδιο του Καρκίνου. Γι’ αυτό λοιπόν, πρέπει να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινότητά σου, αποφεύγοντας να εμπλακείς με ανθρώπους που δεν σου εγγυώνται ότι θα περάσεις καλά. Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο κυβερνήτης σου Άρης θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σου αρχίζει να φαίνεται περισσότερη τύχη και καλύτερες προοπτικές στη ζωή σου. Κάνε υπομονή…

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτόν το μήνα θα περάσεις καλά με το σύντροφό σου, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης από τις 3 και μετά στους Ιχθείς. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι κάποιες λεκτικές συγκρούσεις, οι οποίες όμως θα είναι προσωρινές. Εξαιρετικός μήνας είναι ο Ιανουάριος όσον αφορά τον έρωτα και την αγάπη και η καρδιά σου θα πλημμυρίσει από όμορφα συναισθήματα. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτών του ζωδίου θα έχεις πολύ καλές ευκαιρίες και μεγάλη κοινωνικότητα. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσεις τώρα θα είναι συναρπαστικές και πιθανόν να έχεις κρυφά συναισθήματα για κάποιο άτομο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, τα οποία αν τα εκδηλώσεις τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα βρουν την ανταπόκριση που θέλεις. Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ικανοποίηση, παρά του ότι θα εξακολουθούν να παραμένουν εκκρεμή και σε αμφιβολία κάποια μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Μερικές πιέσεις θα μπορούσαν να προκύψουν στις εργασιακές σου σχέσεις και στα κοινά σχέδια που έχεις με ορισμένους συναδέλφους σου. Θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σχετικά με τις επαφές με τους ανωτέρους σου, γιατί κάποιες υποψίες που έχουν για τη δουλειά σου θα τους δημιουργήσουν ανασφάλειες για την αποτελεσματικότητά σου. Προσπάθησε να αποφύγεις διπλωματικά διαμάχες και προβλήματα που θα προκληθούν και δώσε τόπο στην οργή, μέχρι να περάσει η αρνητική επιρροή από την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Στα οικονομικά σου θα υπάρχουν κέρδη και οικονομική πρόοδος. Θα έχεις κάποια οικονομική πίεση λόγω προσωπικών δανείων, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Τα έσοδά σου θα είναι καλά και η δυνατότητα που θα έχεις να ξοδέψεις κάποια από αυτά, θα σε κάνει να χαρείς πολύ και θα νιώσεις ανακουφισμένος.

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 21/01/2017
Ανατολή:
07:40
Δύση:
17:33
Αγνή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.