blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4
Μηνιαίες Προβλέψεις
Μήνας   Ιούλιος    Επέλεξε άλλο Ζώδιο 
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Γενικές Προβλέψεις

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό το μήνα Ιούλιο 2017 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Ο Ιούλιος σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου αλλά με την κίνηση του Ερμή στον Λέων από τις 6 μέχρι τις 26 του μήνα θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 του μήνα κα μετά θα σε κάνει σίγουρα ευρηματικό και πρόθυμο να ξεκινήσεις πολλά καινούργια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 9, να ζητήσεις την βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένη να φέρεις στην ζωή σου είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.  Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 26 του μήνα και μετά που ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ο μήνας αυτός σηματοδοτεί μία περίοδο ωριμότητας, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις διατρέξει ήδη μία πορεία κάπως ανάρμοστη για τα δικά σου μέτρα αγαπημένε Κριέ. Τώρα όμως θα μπορέσεις να διακρίνεις τι πραγματικά θέλεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα λάθη σου και τις ανησυχίες σου. Μέσα από αυτήν την διαδικασία όμως θα αναγνωρίσεις γρήγορα ότι τελικά έχεις οδηγηθεί πιο κοντά σε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σου. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο Λέων, στις 23, τόλμησε να γίνεις λίγο πιο εκκεντρικός στις συνήθειες και στην συμπεριφορά σου και είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις χαμένος, ειδικά αν παραμένεις αδέσμευτος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Δεν θα είναι και ο καλύτερος μήνας του χρόνου ο Ιούλιος για εσένα αγαπητέ Κριέ χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταφέρεις να δρομολογήσεις πολλά από τα σχέδια σου. Απλώς δεν θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι υποχρεώσεις σου θα συνεχίσουν να είναι αυξημένες και θα απαιτηθεί από εσένα να φανείς αντάξιος στην διεκπεραίωση τους. Από τις επιπτώσεις της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 στο ζώδιο του Αιγόκερου δεν θα ξεφύγεις. Εντάσεις και προστριβές θα υπάρξουν στον εργασιακό σου χώρο και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις επιστρατεύοντας ακόμα και το χιούμορ και την καλή σου συμπεριφορά. Παρά τα όποια αρνητικά, θα έχεις την υποστήριξη του Ερμή που από τις 26 του μήνα και μετά θα κινείται στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο και να αποκτήσεις μία εικόνα που θα συμβάλει στην όποια βελτίωση μπορεί να υπάρξει. Το οικονομικό σου μπλοκάρισμα από την άλλη, δεν οφείλεται μόνο σε γενική έλλειψη εσόδων αλλά και στην δική σου κακή διαχείριση. Προσπάθησε να ισοσκελίσεις τα οικονομικά σου μεγέθη και υιοθέτησε συνετή στάση απέναντι στις καταστάσεις. Επίλεξε ένα άλλο ζώδιο και διάβασε τις .

 
blank
ONLINE ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 23/07/2017
Ανατολή:
06:24
Δύση:
20:38
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.