blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
3 Σεπτεμβρίου 2015 06:21 Αστρολογικό ημερολόγιο
Πώς μας επηρεάζουν οι όψεις του Σεπτεμβρίου;
Πώς μας επηρεάζουν οι όψεις του Σεπτεμβρίου;

Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας κάπως περίπλοκος και λίγο δύσκολος για όλους. Το ξεκίνημά του, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα μέχρι τις 6 στον Λέοντα θα δημιουργήσει ένα ασαφές τοπίο στις καθημερινές σας επικοινωνίες και θα προκαλέσει εμπόδια στις συναλλαγές, τόσο τις οικονομικές όσο και τις επαγγελματικές.

 
Στις προσωπικές σχέσεις, με τον Ερμή να κινείται στο Ζυγό, μην αφήσετε την καχυποψία να σας στοιχειώνει και παραμείνετε αισιόδοξοι, ώστε να αποφύγετε τσακωμούς και ανεπανόρθωτες ζημιές.
 
Στις 13 του μήνα που πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου το κλίμα στις σχέσεις σας αρχίζει και αποσυμπιέζεται. Η ένταση που προκλήθηκε από ανόητες αντιπαραθέσεις, υποχωρεί σταδιακά, οπότε θα αρχίσετε να ηρεμείτε.
 
Ο Άρης θα κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 25 και βοηθά σημαντικά την ερωτική σας ζωή, καθώς κάτι συναρπαστικό μαγειρεύεται σε αυτόν τον τομέα. Από τις 17 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό καλό θα είναι να μην πάρετε πρωτοβουλίες και να είστε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιων απρόβλεπτων γεγονότων που θα σας παρουσιαστούν.
 
Από την επόμενη ημέρα, στις 18, με τον Κρόνο να αποχωρεί οριστικά από τον Σκορπιό και να επιστρέφει στον Τοξότη το διάστημα είναι ευνοϊκό για να κυνηγήσετε με μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας μία υψηλότερη ιεραρχικά θέση στον χώρο της δουλειάς σας. Μην διστάσετε να προβάλλετε τις ιδέες και τα εγχειρήματα σας, όσο παράτολμα και αν ακούγονται. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας!
 
Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με τον Άρη να εισέρχεται στην Παρθένο και την Σεληνιακή Έκλειψη να πραγματοποιείται στις 28 στον Κριό, ίσως χρειαστεί λίγη προσοχή σε ό,τι αφορά την οικογένεια και το χώρο του σπιτιού σας γενικότερα. Ίσως προκληθούν κάποια καβγαδάκια χωρίς ουσιαστικό λόγο, που όμως μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις και χρειάζεται να είστε ταπεινοί και μετρημένοι στα λόγια και στις πράξεις σας.
 
 

Αστρολογικές όψεις Σεπτεμβρίου 2015

1/9 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Έντονα συναισθηματική ημέρα καθώς θα κληθείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες κρύβουν παγίδες.
 
2/9 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Η ενέργεια και οι αντοχές σας θα κάνουν τη διαφορά. Αποφύγετε διαπληκτισμούς ακόμη και αν υπάρχει σοβαρός λόγος.
 
3/9 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Σήμερα μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα κάποιο οικονομικό πρόβλημα αλλά και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας.
 
5/9 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο (1 ημέρα): Απαιτείται προσοχή σε συνεργασίες και επαγγελματικά ξεκινήματα.
 
6/9 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Ευνοούνται τα επαγγελματικά και η κοινωνική σας ζωή. Αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.
 
6/9 – Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα: Οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα ή παιδιά βελτιώνονται και τα δημιουργικά σας σχέδια προωθούνται.
 
8/9 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Η ημέρα φέρνει νέα σχέδια και σας κρατά στο προσκήνιο. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας και παλέψτε με όλο σας το είναι για να τους πραγματοποιήσετε. Στο τέλος θα ανταμειφτείτε.
 
9/9 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Προσέξτε τα λόγια σας γιατί η νευρικότητα και η απροσεξία μπορούν να διαλύσουν πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Αποφύγετε επίσης το παρασκήνιο!
 
12/9 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία (1 ημέρα): Μέρα που κρύβει παρεξηγήσεις αλλά και λάθη ή εξαπατήσεις.
 
13/9 – Πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο της Παρθένου: Η αναγέννηση και η αναμόρφωση είναι πολύ κοντά σας. Τα μελλοντικά σας σχέδια είναι ορατά! Ο λόγος σας σήμερα είναι το βασικό σας όπλο.
 
17/9 – Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Η ημέρα οδηγεί τα συναισθήματα στα άκρα, φέρνει κούραση και διάθεση για απομόνωση.
 
17/9 – Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Ζυγού: Αρκετό άγχος και απρόσμενα συμβάντα θα προκαλέσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σας.
 
18/9 – Ο Κρόνος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη: Σας δίνεται η απαραίτητη σωματική και ψυχική αντοχή για να πετύχετε σημαντικούς οικονομικούς στόχους και να χειριστείτε περίπλοκες καταστάσεις.
 
19/9 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και το Δία (1 ημέρα): Αποφύγετε εμπλοκές σε θολές καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα.
 
20/9 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό (1 ημέρα): Καλή ημέρα για να τονώσετε την επικοινωνία με τον αισθηματικό σας δεσμό.
 
23/9 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Τώρα θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από φοβίες και ανασφάλειες τους παρελθόντος, αρκεί να τις αντιμετωπίσετε κατάματα.
 
23/9 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο Ζυγό: Η ημέρα σας καλεί να υιοθετήσετε ευφάνταστες και δημιουργικές ιδέες και να τις εκφράσετε ανοιχτά.
 
23/9 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Ευνοούνται δυναμικές συζητήσεις και αποφάσεις. Τα σχέδια σας σήμερα ριζώνουν!
 
25/9 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Κυριαρχεί αναστάτωση σε επαγγελματικό επίπεδο και αν δεν μείνετε ψύχραιμοι, θα δημιουργηθούν σοβαρότερα προβλήματα.
 
25/9 – Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο της Παρθένου: Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
25/9 – Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Αιγόκερω: Καλή ημέρα για να συζητήσετε όλα όσα θέλετε να αλλάξετε στις σχέσεις σας.
 
26/9 – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 7 ημέρες): Πολύ προσοχή χρειάζεται καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με φιλικό σας πρόσωπο ή πολύτιμο συνεργάτη.
 
28/9 – Πραγματοποιείται η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό: Τα πράγματα σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή από αυτή που περιμένετε. Αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις και μείνετε μακριά από ριψοκίνδυνες ενέργειες.
 
30/9 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα): Η ημέρα θα φέρει αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας, που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας ανησυχήσουν.
 
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.