blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
2 Οκτωβρίου 2015 03:32 Αστρολογικές προβλέψεις
Οι αστρολογικές όψεις του Οκτωβρίου 2015
Οι αστρολογικές όψεις του Οκτωβρίου 2015

Ο Άρης από την πρώτη μέρα του Οκτωβρίου θα κινείται στην Παρθένο και σας βοηθά σημαντικά να αναπροσαρμόσετε τον τρόπο σκέψης σας, για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας.

 
Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 9 στον Ζυγό αυξάνει το φόβο του ανταγωνισμού και σας κάνει να είστε κάπως επιθετικοί στους συνεργάτες σας, γεγονός που δεν βοηθά στο να δημιουργηθούν οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας ζητημάτων. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του δε θα λείψουν οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις στον εργασιακό σας χώρο. Κρατήστε σε επιθυμητά επίπεδα τις συζητήσεις σας και μην ρίξετε άλλο λάδι στη φωτιά. Να είστε προσεχτικοί στο τρόπο που χειρίζεστε το λόγο και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αφού με το να αντικρούετε όσους διαφωνούν μαζί σας, είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, δε θα κερδίσετε τίποτε άλλο, εκτός από το να προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.
 
Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στις 13 στον Ζυγό θα πραγματοποιήσει ταυτόχρονα και μία δυσμενή όψη με τον Ουρανό με αποτέλεσμα να δοκιμάσει αρκετά τη σχέση σας, σε όσους είστε δεσμευμένοι και δεν αποκλείεται, αν δεν έχετε γερές βάσεις και έχει φτάσει εδώ και καιρό σε τέλμα, να διαλυθεί οριστικά. Λογικό είναι πως κάτι τέτοιο ίσως σας βρει απροετοίμαστους και σας στεναχωρήσει, όμως, πολύ σύντομα μία νέα γνωριμία θα σας κάνει να ξεχάσετε και να καταλήξετε στο συμπέρασμα πως ήταν απαραίτητο και για το καλό σας ό,τι έγινε. Συμπαρασταθείτε σε αυτούς που σας έχουν ανάγκη, προσέχοντας, όμως τα όρια που επιβάλλουν οι συνθήκες και χωρίς να γελοιοποιείτε τις σοβαρές υποθέσεις.
 
Με τη βοήθεια της λογικής και του Ερμή σε ορθή πορεία πλέον στον Ζυγό θα βρείτε το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου τις επιθυμητές λύσεις. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στις 27 του μήνα στον Ταύρο, θα σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συναισθηματικό.
 
 

Αστρολογικές όψεις Οκτωβρίου 2015

1/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη (1 ημέρα): Δύσκολη μέρα. Αποφύγετε νέα ξεκινήματα.
 
2/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο (1 ημέρα): Έμπνευση, καλές ιδέες και όρεξη για δημιουργία. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε εύκολα τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
 
3/10 – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Σήμερα μπορείτε να βρείτε εύκολα λειτουργικές λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν και αφορούν την εργασία σας.
 
5/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό (1 ημέρα): Η μέρα φορτίζει την ατμόσφαιρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στην κριτική σας.
 
6/10 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Έντονος προβληματισμός για οικονομικά θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.
 
7/10 – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα αυξήσουν σήμερα τις ανησυχίες σας και θα σας γεμίσουν ανασφάλειες.
 
8/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τον περίγυρό σας και να συζητήσετε κρίσιμα θέματα που σας αφορούν.
 
8/10 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να διευρύνετε τον κύκλο των επαγγελματικών σας γνωριμιών και να κλείσετε πιο εύκολα οικονομικές συμφωνίες.
 
9/10 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη (1 ημέρα): Μην επηρεάζεστε από τρίτα άτομα, γιατί όλοι δεν θέλουν το καλό σας.
 
9/10 – Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού: Κατάλληλη ημέρα για να συζητήσετε κρίσιμα θέματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
 
10/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα αποδώσουν καρπούς.
 
11/10 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Προσέχετε τα λόγια σας, γιατί εύκολα μπορεί να εκτεθείτε χωρίς να το καταλάβετε.
 
12/10 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Εύκολες θα είναι οι μετακινήσεις και τα προγράμματά σας αυτό το διάστημα.
 
12/10 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Έναν λόγο για να προσγειωθείτε απότομα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα και πρέπει να είστε ψύχραιμοι για να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.
 
13/10 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Γεμάτη σχέδια και καλή διάθεση θα είναι η σημερινή ημέρα. Προωθήστε τα συμφέροντά σας χωρίς τύψεις.
 
14/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Η φαντασία σας θα δώσει λύσεις, που ούτε καν είχατε σκεφτεί. Το κλίμα είναι καλό για αναθέρμανση σχέσεων.
 
16/10 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Σήμερα θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και η όψη αυτή θα σας δείξει τις μεθόδους για να το πετύχετε.
 
17/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, Ποσειδώνα, Άρη και Δία (1 ημέρα): Ασχοληθείτε σήμερα με τις λεπτομέρειες ενός επαγγελματικού θέματος που σας απασχολεί και θα βγάλετε άκρη.
 
17/10 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Μην αφήσετε σήμερα κανέναν να εισβάλει στην προσωπική σας ζωή, γιατί πρέπει να διασφαλίσετε τις σχέσεις σας.
 
18/10 – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία (+/- 7 ημέρες): Καλό διάστημα για λήψη αποφάσεων, μιας και συνδυάζετε τη λογική με το συναίσθημα.
 
20/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Αποφύγετε σήμερα θέματα συζητήσεων με υφισταμένους, που μπορεί να οξύνουν τις μεταξύ σας σχέσεις και γενικά αποφύγετε αντιδράσεις στις υποχρεώσεις που έχετε στη δουλειά.
 
23/10 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Σήμερα να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Μην ελπίζετε σε υποσχέσεις και παραμείνετε φειδωλοί σε λόγια και πράξεις.
 
23/10 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού: Οι εσωτερικές σας σκέψεις, σας προφυλάσσουν από δυσάρεστες εξελίξεις και φέρνουν τα πράγματα υπέρ σας.
 
24/10 – Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Δία και τον Άρη (1 ημέρα): Σήμερα θα επικρατήσει ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πρέπει να προσέχετε τι κάνετε και τι λέτε!
 
25/10 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Μην ξοδεύετε άδικα τις δυνάμεις σας σε ουτοπικά σχέδια, αλλά παραμείνετε ρεαλιστές και σύμφωνα με τις δυνατότητες σας.
 
26/10 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Η ημέρα είναι εκρηκτική και μπορεί να φέρει ακόμη και διάλυση σχέσεων. Προσέξτε πολύ!
 
27/10 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Σήμερα θα έχετε έξυπνες ιδέες και οι σκέψεις σας θα είναι ευέλικτες, οδηγώντας σας σε πρακτικές και πολύτιμες λύσεις.
 
28/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον Δία, την Αφροδίτη και τον Άρη (1 ημέρα): Νέα, πετυχημένα ξεκινήματα παίρνουν σήμερα πνοή.
 
29/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Ένταση και σοβαρά γεγονότα εξελίσσονται, παρά τη θέλησή σας! Προσοχή!
 
30/10 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Άρη (1 ημέρα): Μην πεισμώνετε και μην είστε απόλυτοι σήμερα με τον περίγυρο σας, γιατί θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένετε.
 
30/10 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Νέες ιδέες σας οδηγούν σήμερα στην επιτυχία.
 
31/10 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Η μέρα θα δώσει οικονομικό κέρδος στους περισσότερους.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.