blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
27 Οκτωβρίου 2014 10:33 Αστρολογικό ημερολόγιο
Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου 2014
Οι αστρολογικές όψεις του Νοεμβρίου 2014

Ο Νοέμβριος αποφορτίζει το κλίμα έντασης που είχε δημιουργήσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον προηγούμενο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σας περιμένουν εύκολες ημέρες. Σίγουρα θα μπορείτε να διαχειριστείτε λίγο πιο άνετα το πρόγραμμα σας, αφού θα εκλείψουν σημαντικές ανατροπές και προβλήματα.

 
Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Ταύρο, θα σας χαρίσει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης, από την άλλη όμως ο Ερμής που θα παραμείνει στο Ζυγό μέχρι τις 9, θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και ευαίσθητους στα οικογενειακά σας θέματα. Με την παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό για το πρώτο δεκαπενθήμερο, το διάστημα είναι το πιο ευνοϊκό για να προβληθείτε με κάθε τρόπο και να ανανεώσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και φιλίες.
 
Από εκεί και μετά και μάλιστα από τις 22, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα ακολουθήσει και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο στις 28, οι πλανήτες θα είναι πιο γενναιόδωροι μαζί σας στον οικονομικό τομέα, γεγονός που θα σας εμψυχώσει. Ψυχολογικά και συναισθηματικά έχετε βέβαια μέσα σας αρκετά απωθημένα, ο τελευταίος μήνας όμως του χρόνου που είναι προ των πυλών, θα φροντίσει να εξαφανιστούν αρκετά από αυτά, γι’ αυτό να είστε αισιόδοξοι. 

Αστρολογικές όψεις Νοεμβρίου 2014

1/11 – Ο Ερμής σε εξάγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Κάντε σήμερα ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις για να προστατέψετε τα κεκτημένα σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.
 
2/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Τύχη στους ελεύθερους εκπροσώπους των ζωδίων. Καλή ημέρα για να δημιουργήσετε μία σχέση.
 
3/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Ιδανική ημέρα για αυτοκριτική και επανασχεδιασμό των στόχων σας. Με καθαρή σκέψη, βάλτε τώρα νέες βάσεις.
 
4/11 - Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Ανήσυχη ημέρα, που θα φέρει εντάσεις, που θα μειώσουν σημαντικά τις αντοχές σας.
 
6/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Η επικοινωνία θα είναι στα φόρτε της και είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τις ιδέες σας.
 
7/11 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Κυριαρχεί αναστάτωση και πάρα πολύ δουλειά. Το άγχος σας πλημμυρίζει!
 
8/11 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Ζυγίστε τα πράγματα πριν πάρετε αποφάσεις και μην επηρεάζεστε από άλλους.
 
9/11 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Το άγχος είναι έντονο και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.
 
11/11 – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Οι απαιτήσεις είναι πολλές και υπάρχει τάση για εξαπάτηση και μοιραία λάθη.
 
11/11 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Η μέρα φέρνει δουλειά και νέα ξεκινήματα, τόσο στα συναισθηματικά όσο και στα οικονομικά.
 
12/11 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Ένα οικογενειακό σας θέμα ζητά την επίλυσή του και με την βοήθεια των δικών σας θα φέρετε την ισορροπία σε διαταραγμένες σχέσεις.
 
13/11 – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Ανυπομονησία και αυθόρμητες κινήσεις, ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.
 
14/11 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το Δία (+/- 1 ημέρα): Θα προκύψουν λάθη και παρανοήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
15/11 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Παρορμητικές κινήσεις και λόγια θα σας βάλουν σε μπελάδες. Χρησιμοποιήστε την λογική σας.
 
16/11 – Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων: Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι πολλές, αλλά η μέρα σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε δυναμικές λύσεις με θετικά αποτελέσματα.
 
16/11 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Τοξότη: Η μέρα είναι ιδιαίτερα ερωτική και είναι στο χέρι σας για να τονίσετε τον ερωτισμό σας. Επίσης ενθαρρύνει συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων αλλά και ευχάριστες μετακινήσεις με φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές συμφωνίες και συμβόλαια θα μπορούσαν να υπογραφούν.
 
18/11 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Σήμερα δεν πρέπει να αποφασίσετε για το επαγγελματικό σας μέλλον, ούτε να κάνετε συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα.
 
20/11 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Η έντονη διαίσθηση επηρεάζει τη λογική και καθορίζει τις κινήσεις.
 
22/11 – Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη: Εύκολες θα είναι οι μετακινήσεις και τα προγράμματα σας απόψε.
 
22/11 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Σήμερα η λογική κυριαρχεί και μπορείτε εύκολα να ξεδιαλύνετε το τοπίο τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας.
 
23/11 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Κάντε ρεαλιστικές κουβέντες, με ορθά επιχειρήματα και μην φέρνετε τον συνομιλητή σας στα άκρα, με ουτοπίες και ψευτοδιανοήσεις.
 
26/11 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Οι απαισιόδοξες σκέψεις θα υποδαυλίσουν παλιές ανασφάλειες σας και θα δημιουργήσουν νέες. Προσοχή!
 
27/11 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Το πλανητικό σκηνικό δίνει έμπνευση, αλλά και μία ευφάνταστη ιδέα, που μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη.
 
27/11 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Αποφύγετε σήμερα κάθε επαφή με ανθρώπους, που σας προκαλούν ανασφάλεια.
 
28/11 – Ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στον Τοξότη: Ιδιαίτερα ευνοϊκά είναι σήμερα τα πράγματα για τα επιχειρηματικά σας σχέδια και μάλιστα για αυτά που σχετίζονται με το εξωτερικό.
 
29/11 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Προσέξτε τις κινήσεις σας σε σχέση με άτομα που μπήκαν στη ζωή σας πρόσφατα.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.