blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
1 Μαρτίου 2015 07:13 Αστρολογικό ημερολόγιο
Οι αστρολογικές όψεις του Μαρτίου 2015. Πώς μας επηρεάζουν;
Οι αστρολογικές όψεις του Μαρτίου 2015. Πώς μας επηρεάζουν;

Ο Μάρτιος θα… ανεβάσει το πεσμένο ηθικό, όμως τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα πρέπει οι κεραίες σας να είναι τεντωμένες.

 
Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 13 και τον Άρη για όλη τη διάρκεια του μήνα στον Κριό, οι εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο θα είναι αλλεπάλληλες και θα αναθεωρήσετε επεκτατικά πλάνα και αποφάσεις που πήρατε το προηγούμενο διάστημα.
 
Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 17 ευνοεί συζητήσεις, επαφές, ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα και ανταλλαγή πληροφοριών. Από εκεί και μετά, η μετακίνησή της στο ζώδιο του Ταύρου επισημαίνει πόσο σπουδαίο είναι για εσάς να διατηρήσετε αρμονικές σχέσεις στη ζωή σας. Φίλοι και συνεργάτες θα σταθούν στο πλευρό σας και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν, όποια στιγμή κι αν τους το ζητήσετε. Μην τους γυρίσετε την πλάτη, αλλά υπολογίστε σε αυτούς και θα νιώσετε καλύτερα. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα, θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας και θα σας κάνουν πιο δημοφιλείς.
 
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς, μπορείτε εύκολα να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας και να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας.
 
Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο. Το πλανητικό σκηνικό καθιστά δύσκολα τα νέα ξεκινήματα τόσο σε εργασιακό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στους στόχους σας και να προσαρμοστείτε στις αναπόφευκτες αλλαγές που έρχονται. Το άγχος δε θα λείπει και θα είναι ο πιο κακός σας σύμβουλος!
 
Ωστόσο η επιρροή της θα είναι μικρή και λίγες μέρες μετά, το πλανητικό σκηνικό με τον Ήλιο να πορεύεται στον Κριό, ενθαρρύνει συζητήσεις που σας βοηθούν να εστιάσετε στην ουσία των πραγμάτων και ξεδιαλύνει οποιαδήποτε σύγχυση. Επίσης καθιερώνει ριζικές αλλαγές που έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια και αυτό σας δίνει πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Αστρολογικές όψεις Μαρτίου 2015

1/3 – Ο Ερμής σε αντίθεση με το Δία (+/- 2 ημέρες): Μην κάνετε παράλογες κινήσεις στα οικονομικά σας, γιατί θα βγείτε σίγουρα από τον προϋπολογισμό σας.
 
2/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη (1 ημέρα): Μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται και παίρνουν εύκολα τον δρόμο της υλοποίησης.
 
3/3 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Περίοδος που μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο παρελθοντικά σχέδια και να τους δώσετε πνοή ζωής.
 
4/3 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να χάσετε.
 
4/3 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Μεγάλη προσοχή στον τομέα των οικονομικών. Μείνετε μακριά από επενδύσεις και σπατάλες, γιατί ο κίνδυνος απώλειας είναι μεγάλος.
 
5/3 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου: Μέρα που μπορεί να σας κάνει ευερέθιστους και πρέπει να κοντρολάρετε τον εαυτό σας.
 
8/3 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Απρόβλεπτα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή, θα σας βάλουν σε μπελάδες.
 
9/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή (1 ημέρα): Σταθεροποιήστε κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας.
 
10/3 - Ο Άρης σε τρίγωνο με το Δία (+/- 7 ημέρες): Θα υπάρχει έντονη υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.
 
11/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Νέα φλερτ ή συμφωνίες μπορεί να προκύψουν μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια.
 
11/3 – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Θα προκληθούν καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει.
 
12/3 – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Παρορμητικές κινήσεις και λόγια θα σας βάλουν σε μπελάδες. Χρησιμοποιήστε την λογική σας.
 
13/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με το Δία και τον Ουρανό (1 ημέρα): Μέρα που μπορείτε να επανεξετάσετε τους όρους μία επαγγελματικής συμφωνίας και να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.
 
13/3 – Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων: Το κλίμα γίνεται λίγο ανήσυχο και οι επικοινωνίες κάθε είδους χρήζουν της προσοχής σας.
 
14/3 – Ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Τοξότη: Απρόσμενες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα σας δυσαρεστήσουν.
 
15/3 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Άρη (1 ημέρα): Μικροπροβλήματα θα υπάρξουν στις αισθηματικές σας σχέσεις και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια και στις κινήσεις σας.
 
16/3 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Εντάσεις και διαφωνίες θα σας χαλάσουν σήμερα τη διάθεση.
 
17/3 – Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις, θα σας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους.
 
17/3 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Ταύρου: Έντονος αισθησιασμός και η σεξουαλικότητα στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το!
 
18/3 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Απαισιόδοξο κλίμα θα κυριαρχήσει και θα σας παρασύρει σε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.
 
19/3 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή (1 ημέρα): Περιστατικά που δεν έχετε υπολογίσει, θα ανατρέψουν σήμερα τα σχέδιά σας.
 
20/3 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Η ασυνεννοησία και η νευρικότητα της ημέρας θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους συνεργάτες σας και θα σας αποσυντονίσει.
 
21/3 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού: Ευνοούνται οι διαπραγματεύσεις οικονομικού περιεχομένου και τα νέα ξεκινήματα, που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα.
 
25/3 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Σημαντική ημέρα για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να φτιάξετε ένα νέο πλάνο. Έχετε την βοήθεια ακόμη και από άτομα, που μέχρι πρότινος ήταν στο απέναντι στρατόπεδο.
 
27/3 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Το άγχος είναι έντονο και μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις.
 
28/3 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Προσοχή σε μετακινήσεις και στην σύναψη νέων συνεργασιών.
 
29/3 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Μην παρατάτε σήμερα τις προσπάθειές σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Πολεμήστε με νύχια και με δόντια και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.
 
30/3 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια μυστικά που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και θα κάνουν να δείτε τη ζωή σας με άλλο, πιο θετικό μάτι.
 
31/3 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού: Πάρτε πρωτοβουλίες, αλλά προσέξτε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.
 
31/3 – Ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου: Με περισσότερη πειθαρχεία και επιμονή, θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
 
31/3 – Η Σελήνη πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη (1 ημέρα): Η δυναμικότητα σας θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σε ένα σχέδιο που παλεύετε να πραγματοποιήσετε εδώ και καιρό.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.