blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
2 Ιουνίου 2016 06:47 Αστρολογικό ημερολόγιο
Οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου 2016.
Οι αστρολογικές όψεις του Ιουνίου 2016.

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με την θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους, γεγονός που θα διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σας και επιτέλους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με τον περίγυρο σας, για ουσιαστικά θέματα.

Η αστρολογία τον Ιούνιο του 2016

Τώρα είναι ο κατάλληλος καιρός για να δρομολογήσετε σχέδια στον επαγγελματικό τομέα και από την άλλη, με τη βοήθεια και του Ερμή, που θα κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 13 και μετά θα καταφέρετε να διεκδικήσετε δυναμικότερα τα συμφέροντα σας και, γιατί όχι, καλύτερες οικονομικές απολαβές. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κυριεύουν, εξαιτίας των γενικότερα αρνητικών δεδομένων και προσπαθήστε να αποδείξετε έμπρακτα την αξία σας, με πολλά έργα και όχι λόγια!

Στα ερωτικά, ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό για όλο το μήνα και θα προσδώσει έντονο αισθησιασμό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βγάλει τον κρυμμένο σας ερωτισμό στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα όσα πιστεύατε μέχρι τώρα – ιδιαίτερα οι ελεύθεροι εκπρόσωποι των ζωδίων. Κυνηγήστε το όνειρο σας, όσο παράτολμο και προκλητικό κι αν σας φαίνεται!!!

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ευαισθησίες που θα θολώσουν κάπως το τοπίο στις ερωτικές σας σχέσεις. Η επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς στις 13, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα και η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά, αρκεί βέβαια και εσείς να κάνετε τις πιο σωστές επιλογές.

Στις 20 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στον Τοξότη οφείλετε να είστε φειδωλοί και μετρημένοι σε λόγια και υποσχέσεις, ιδιαίτερα σε σχέσεις που ξέρετε ότι παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

Στις 30 του μήνα, με τον Άρη να επιστρέφει σε ορθή πορεία, στον επαγγελματικό τομέα η αισιοδοξία σας δίνει φτερά στα όνειρα σας και πνοή σε μεγαλεπήβολους στόχους. Προσοχή μόνο χρειάζεται σε οικονομικό επίπεδο, γιατί με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να ξεφύγετε τελειωτικά και ανεπανόρθωτα από τον προϋπολογισμό σας. Προσέχετε για να… έχετε και τους υπόλοιπους μήνες!

Αστρολογικές όψεις Ιουνίου 2016

1/6 – Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Μην κάνετε παράλογες κινήσεις στα οικονομικά σας, γιατί θα χάσετε σίγουρα τον προϋπολογισμό σας.

2/6 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Θα προκληθούν καθυστερήσεις, που δεν είχατε υπολογίσει.

3/6 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Παρορμητικές κινήσεις και λόγια θα σας βάλουν σε μπελάδες. Χρησιμοποιήστε την λογική σας.

4/6 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Η ασυνεννοησία και η νευρικότητα της ημέρας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους συνεργάτες σας και θα σας αποσυντονίσουν.

4/6 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (+/- 1 ημέρα): Περιστατικά που δεν έχετε υπολογίσει, θα ανατρέψουν σήμερα τα σχέδια σας.

5/6 – Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων: Ημέρα που θα σας κάνει παραγωγικούς και δραστήριους, κατ’ επέκταση θα αυξήσετε τα έσοδά σας.

7/6 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη (+/- 1 ημέρα): Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα είναι κερδοφόρες.

9/6 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Το κλίμα γίνεται λίγο ανήσυχο και οι επικοινωνίες κάθε είδους χρήζουν της προσοχής σας.

10/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ερμή (1 ημέρα): Απρόσμενες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, θα σας δυσαρεστήσουν.

11/6 – Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Μικροπροβλήματα θα υπάρξουν στις αισθηματικές σας σχέσεις και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια και στις κινήσεις σας.

12/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Εντάσεις και διαφωνίες θα σας χαλάσουν σήμερα τη διάθεση.

13/6 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Διδύμων: Η νέα θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματα σας ενώ παράλληλα θα απογειώσει την δημιουργικότητα σας και θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες ώστε να βελτιώσετε την ζωή σας.

13/6 – Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο των Ιχθύων: Μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται και παίρνουν εύκολα τον δρόμο της πραγμάτωσης.

14/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Απαισιόδοξο κλίμα θα κυριαρχήσει και θα σας παρασύρει σε έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

15/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Εύνοια θα υπάρχει σήμερα στον ερωτικό τομέα και θα νιώσετε τα βέλη του έρωτα να σας χτυπούν κεραυνοβόλα.

16/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Θα έχετε υποστήριξη από τους συνεργάτες σας και θα νιώσετε πλήρεις!

17/6 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων: Νέα φλερτ ή συμφωνίες μπορεί να προκύψουν μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια.

18/6 – Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Απρόβλεπτα γεγονότα στην αισθηματική σας ζωή θα σας βάλουν σε μπελάδες.

19/6 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία (1 ημέρα): Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις θα σας προκαλέσουν σε λάθος δρόμους.

20/6 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη: Μέρα που μπορεί να σας κάνει ευερέθιστους και πρέπει να κοντρολάρετε τον εαυτό σας.

21/6 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου: Σταθεροποιήστε κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα για να βάλετε πλώρη στα σχέδια σας.

23/6 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (+/- 2 ημέρες): Μεγάλη προσοχή στον τομέα των οικονομικών. Μείνετε μακριά από επενδύσεις και σπατάλες, γιατί ο κίνδυνος απώλειας είναι πολύ μεγάλος.

25/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται να σας διευκολύνουν αισθητά στην καριέρα σας.

26/6 – Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Βάλτε τώρα τις βάσεις για μακροπρόθεσμα σχέδια που αφορούν την επαγγελματική σας ανέλιξη. Οι μέρες είναι ιδανικές!

27/6 – Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Περίοδος που μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο παρελθοντικά σχέδια και να τους δώσετε πνοή ζωής.

28/6 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Η μέρα σας προτρέπει να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με τα των οικονομικών σας και να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

30/6 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Καρκίνου: Οι κινήσεις σας από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι απόλυτα ορθολογιστικές και μετρημένες διαφορετικά μπορεί να μπλεχτείτε σε ατέρμονες καταστάσεις που θα σας δυσκολέψουν πολύ.

30/6 – Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Σκορπιού: Θα υπάρχει έντονη υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.