blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
30 Ιουνίου 2015 15:25 Αστρολογικό ημερολόγιο
Οι αστρολογικές όψεις του Ιουλίου 2015.
Οι αστρολογικές όψεις του Ιουλίου 2015.

Ο Ιούλιος κάνει το ξεκίνημα του με ένα δύσκολο πλανητικό σκηνικό, που θα επηρεάσει κατά πολύ τις διαθέσεις και θα προσδώσει έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του μήνα στις 2 στον Αιγόκερω, γεγονός που θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε βαθύτερες εσωτερικές αναζητήσεις, καθώς η πραγματικότητα δεν είναι πλέον συμβατή με τις ανάγκες και τις ελπίδες σας.

 
Εκμεταλλευτείτε το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Λέοντα, για να αξιοποιήσετε τις ικανότητες και τις γνώσεις σας, μεθοδεύοντας τις ιδέες σας και οργανώνοντας σε πρακτικό επίπεδο τους στόχους σας. Σε αισθηματικό επίπεδο, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα υπερισχύσουν στην συναισθηματική σας ζωή και οι οικογενειακές σχέσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γαλήνη και ευτυχία.
 
Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στον Καρκίνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να προωθήσετε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, τα περιουσιακά σας στοιχεία ή την προσωπική σας επιχείρηση.
 
Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα στις 23 θα ανανεώσει την συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων, θα χαρίσει οικογενειακή θαλπωρή στους παντρεμένους και νέες συναρπαστικές γνωριμίες στους ελεύθερους. Το πέρασμα του Ερμή στο ίδιο ζώδιο θα σας ωθήσει να εκφραστείτε και μέσα από δημιουργικές, παραγωγικές και προσωπικές σας δραστηριότητες.
 
Δώστε προσοχή στις πράξεις και τα λόγια σας για το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στην Παρθένο από τις 19 και μετά, καθώς και το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα από τις 25 και μετά, καθώς και στην όποια πληροφορία σας δοθεί τσεκάροντας την διπλά, για να αποφύγετε λάθη και εξαπατήσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο που θα λάβει χώρα στις 31 θα αυξήσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και αν δουλέψετε με υπευθυνότητα θα σας ανταμείψει με την υλοποίηση των φιλοδοξιών σας.

Αστρολογικές όψεις Ιουλίου 2015

1/7 – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Η ημέρα θα φέρει υπερένταση και κούραση, ενώ παράλληλα θα απειλήσει την υγεία και τα νεύρα σας.
 
2/7 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερου: Η ημέρα αυξάνει τις υποχρεώσεις σας, αλλά και αρκετές αντιξοότητες στο καθημερινό σας πρόγραμμα.
 
2/7 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 1 ημέρα): Ημέρα που μπορείτε να δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.
 
4/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Θετικές εξελίξεις στην πορεία των επαγγελματικών σας.
 
5/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή (1 ημέρα): Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες και τα καινούργια ξεκινήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
 
5/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Θα προκληθούν καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει.
 
6/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Ευνοούνται οι εσωτερικές αναζητήσεις και κάθε είδους κουβέντα που να σχετίζεται με αυτές.
 
6/7 – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Οι συναλλαγές θα παρουσιάσουν πρόβλημα και καθυστερήσεις.
 
7/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Η αισθηματική σας ζωή μπορεί να σας φέρει την ολοκλήρωση που έχετε ανάγκη.
 
8/7 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Καρκίνο: Απρόοπτες καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα καταβάλλουν το άγχος που νιώθετε.
 
8/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο (1 ημέρα): Προχωρήστε σήμερα μεθοδικά, χωρίς να κάνετε ριψοκίνδυνα τολμήματα.
 
9/7 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Εύνοια σε επαγγελματικές κουβέντες και συναντήσεις.
 
10/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Η ημέρα σταθεροποιεί κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις και μπορείτε να λύσετε τις διαφορές ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας.
 
11/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με το Δία και την Αφροδίτη (1 ημέρα): Σήμερα απειλούνται αλλαγές σε όλα τα είδη των σχέσεων σας.
 
12/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (1 ημέρα): Τα γεγονότα της ημέρας είναι ασυνήθιστα και πρέπει να είστε πολύ διπλωματικοί, για να μην υπάρξουν χωρισμοί και λύσιμο συμφωνιών.
 
13/7 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Πολεμήστε τις φοβίες σας και αντιμετωπίστε τες με τη λογική και την βοήθεια της οικογένειάς σας, για να τις ξεπεράσετε.
 
13/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Ξεκαθαρίστε σήμερα το τοπίο στην επαγγελματική σας ζωή προς όφελός σας.
 
14/7 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.
 
15/7 – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Αποφύγετε συζητήσεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους, από τους οποίους περιμένετε βοήθεια.
 
16/7 – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Η συναισθηματική ανασφάλεια και οι αμφιβολίες θα κυριαρχήσουν και μπορεί να σας οδηγήσουν σε απότομες αντιδράσεις.
 
16/7 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Μετακινήσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις θέλουν την προσοχή σας.
 
19/7 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο: Διοχετεύστε την ένταση που νιώθετε σήμερα σε κάτι δημιουργικό, για να μην ξεσπάσετε άδικα στους δικούς σας ανθρώπους.
 
19/7 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Αποφύγετε κουβέντες που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και προσέξτε τα λόγια σας.
 
20/7 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Δυναμική ημέρα με πολύ τύχη. Ευνοείστε ό,τι κι αν κάνετε, κυρίως σε οικονομικά θέματα.
 
21/7 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 1 ημέρα): Ερωτική ημέρα με μεγάλη εύνοια στο ξεκίνημα νέων αισθηματικών σχέσεων.
 
22/7 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Πρωτότυπες και πρωτοποριακές λύσεις θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε στα επαγγελματικά σας.
 
23/7 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στον Λέοντα: Καριέρα, αλλά και φιλικές ή ερωτικές σχέσεις, θα έχουν σήμερα πολλές ευκαιρίες ανανέωσης.
 
23/7 – Ο Ερμής κάνει την είσοδό του στον Λέοντα: Χαλαρή ημέρα, γεμάτη ερωτικές προκλήσεις. Ό,τι αρχίσει σήμερα, έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις.
 
23/7 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα): Απρόβλεπτη ημέρα, με επίφοβες συνέπειες στον επαγγελματικό τομέα.
 
24/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή (1 ημέρα): Η επικοινωνία με όσους σας περιβάλλουν διανύει μία ημέρα κρίσης, γι’ αυτό προτιμήστε την σιωπή.
 
25/7 – Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της από την Παρθένο: Οι εξαπατήσεις θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα σας οδηγήσουν σε δύσβατα μονοπάτια.
 
25/7 – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (+/- 7 ημέρες): Απρόοπτες και δυσάρεστες καταστάσεις θα κλονίσουν το ήρεμο κλίμα της αισθηματικής σας ζωής.
 
26/7 – Ο Ουρανός ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τον Κριό: Καλύψτε σήμερα τα νώτα σας και προσέξτε τις ενέργειές σας, να μην έρθουν στο φως.
 
28/7 – Η Σελήνη τρίγωνο με τον Ουρανό, τον Δία και τον Αφροδίτη (1 ημέρα): Ημέρα που μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, αλλά και να αναπτερωθούν οι ελπίδες σας.
 
30/7 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Εύνοια στους τσακωμούς, εντάσεις, λογομαχίες και χωρισμούς. Μεγάλη προσοχή!
 
31/7 – Πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου: Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και μη διαφωνήσετε με ανθρώπους και συνεργάτες, που δεν σας συμφέρει.
 
31/7 – Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία επιστρέφει στο ζώδιο του Λέοντα: Οικονομικές ανατροπές θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας και θα σας αγχώσουν.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.