blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικό ημερολόγιο
 
blank
1 Απριλίου 2015 08:07 Αστρολογικό ημερολόγιο
Οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου 2015
Οι αστρολογικές όψεις του Απριλίου 2015

Η αστρολογία τον Απρίλιο του 2015

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου προσδίδουν μία επιπλέον ευαισθησία σε όλους, λόγω της Έκλειψης Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Να είστε φιλικοί και διαλλακτικοί στις κουβέντες που θα πραγματοποιηθούν αυτές τις μέρες και μην προσπαθήσετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα για συμφωνίες που είναι στα ‘‘σκαριά’’.
 
Μέχρι τις 15 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό θα είναι μία ευχάριστη χρονική περίοδος με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα, αν αποφασίσετε να δράσετε οργανωμένα και συγκρατημένα.
 
Την Μεγάλη Εβδομάδα με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, τα ταξίδια αναψυχής, όπως και η ψυχαγωγία με τους φίλους και την οικογένεια σας θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια της σχέσης σας απωθημένα και συμπλέγματα. Θα πρέπει να προσέχετε πως χειρίζεστε τις καταστάσεις και να επιχειρείτε πάντα να τις θέτετε κάτω από έλεγχο. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε όσες δυσκολίες κι αν προκληθούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αρκεί να είστε ξεκάθαροι στο τι ζητάτε από τους άλλους και μην μιλάτε με υπονοούμενα.
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 11 και μετά, σας βοηθά να αναπτύξετε τις ιδέες και τα συναισθήματα σας άφοβα και να δεχτείτε υποστήριξη από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Αρκετές υποχρεώσεις που έχετε αφήσει, φαίνεται πως θα τακτοποιηθούν τώρα με τη βοήθεια των συνεργατών σας.
 
Στις 18, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Κριού, προβλέπονται εσωτερικές αναζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Προσπαθήστε να προσπεράσετε αυτές τις μέρες και μετά να απαλλαγείτε ή να δεχτείτε νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Μην φοβηθείτε να ρισκάρετε και να τολμήσετε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, γιατί οι πλανήτες θα είναι βοηθοί στην δράση σας.

Αστρολογικές όψεις Απριλίου 2015

1/ 4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (1 ημέρα): Αποφύγετε κουβέντες που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και προσέξτε τα λόγια σας.
 
2/4 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Αλλαγές έρχονται στην επαγγελματική σας εξέλιξη, που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.
 
2/4 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Ευνοείται η ενασχόληση με ό,τι χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα.
 
2/4 – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το Δία (+/- 1 ημέρα): Σταθεροποιούνται τα επαγγελματικά σχέδια και η αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει.
 
4/4 –Πραγματοποιείται Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού: Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε! Αναλογιστείτε τα λάθη σας, παραδεχτείτε τα και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.
 
4/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (1 ημέρα): Ένταση, ανυπομονησία και αρνητικά συναισθήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
 
5/4 – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 1 ημέρα): Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας βάλουν σε μπελάδες.
 
6/4 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Θα υπάρχει υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.
 
6/4 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 1 ημέρα): Νέα φλερτ ή συμφωνίες μπορεί να προκύψουν, από εκεί που δεν το περιμένετε.
 
8/4 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις θα σας παρασύρουν σε λάθος δρόμους.
 
8/4 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (+/- 2 ημέρες): Δύσκολη ημέρα, με πολλές πιθανότητες για εκδηλώσεις οργής και βίας.
 
8/4 – Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο του Λέοντα: Μέρα ιδανική για επικοινωνίες και κλείσιμο συμφωνιών.
 
9/4 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ήλιο (1 ημέρα): Μην πιέζετε καταστάσεις και δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά!
 
10/4 – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (+/- 1 ημέρα): Θετικές εξελίξεις στην πορεία των επαγγελματικών, αλλά και των αισθηματικών σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας.
 
11/4 – Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους: Καριέρα, αλλά και φιλικές ή ερωτικές σχέσεις θα έχουν πολλές ευκαιρίες ανανέωσης.
 
11/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Η ημέρα δεν ευνοεί τις διαπραγματεύσεις. Κινηθείτε ευέλικτα.
 
12/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή (1 ημέρα): Η πειθαρχία είναι ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις αυτής της ημέρας.
 
12/4 – Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 7 ημέρες): Συναισθηματική δύναμη, θα σας δώσει ώθηση να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.
 
13/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη (1 ημέρα): Μετριάστε την επικριτική διάθεση που θα σας συντροφεύει τη σημερινή ημέρα, για να μην διακινδυνέψετε τα κεκτημένα σας.
 
14/4 – Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή (1 ημέρα): Σας δίνονται νέα κίνητρα έκφρασης, δράσης και λήψης νέων αποφάσεων.
 
15/4 – Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Ταύρο: Τα ξεκαθαρίσματα κάθε τύπου ευνοούνται και θα σας προσφέρουν ικανοποίηση.
 
15/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Κρόνο (1 ημέρα): Διοχετεύστε την ένταση που νιώθετε σήμερα σε κάτι δημιουργικό, για να μην ξεσπάσετε άδικα στους δικούς σας ανθρώπους.
 
15/4 – Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο (+/- 2 ημέρες): Οικονομικές ανατροπές θα σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμα σας και θα σας αγχώσουν.
 
17/4 – Ο Πλούτωνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Αιγόκερου: Άλυτα θέματα από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο και ζητούν επιτακτικά την επίλυση τους.
 
18/4 – Ο Άρης σε τετράγωνο με το Δία (+/- 7 ημέρες): Τα γεγονότα είναι ασυνήθιστα και πρέπει να είστε πολύ διπλωματικοί, για να μην υπάρξουν χωρισμοί και λύσιμο συμφωνιών.
 
19/4 – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (+/- 2 ημέρες): Αρνητική ημέρα για επαφές και για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας. Παρερμηνεία των κινήσεων σας από τα άτομα που σας περιβάλλουν.
 
20/4 – Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στον Ταύρο: Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις, που θα σας βοηθήσουν να δείτε την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.
 
21/4 – Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Μικροπροβλήματα θα υπάρξουν στις αισθηματικές σας σχέσεις και πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στα λόγια και στις κινήσεις σας.
 
22/4 – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 7 ημέρες): Θα λάμψετε, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό. Η τύχη είναι με το μέρος σας!
 
22/4 – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (+/- 2 ημέρες): Μία ευχάριστη έκπληξη στα αισθηματικά σας, θα σας βγάλει από την ρουτίνα.
 
22/4 – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία (+/- 2 ημέρες): Μέρα γεμάτη δημιουργικότητα και έντονους ρυθμούς. Ένας έρωτας μπορεί να εισβάλει στη ζωή σας από εκεί που το περιμένετε!
 
23/4 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Άρη (+/- 2 ημέρες): Μην μπερδεύετε τη φαντασία με την πραγματικότητα γιατί θα έχετε δυσάρεστες συνέπειες.
 
26/4 – Η Σελήνη σε σύνοδο με το Δία (1 ημέρα): Αναλάβετε τις ευθύνες σας, διαφορετικά θα έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες.
 
27/4 - Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό (1 ημέρα): Πρωτότυπες και πρωτοποριακές λύσεις θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε στα επαγγελματικά σας.
 
27/4 – Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Ερμή (1 ημέρα): Δυναμική ημέρα για τα αισθηματικά σας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα.
 
28/4 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο (1 ημέρα): Απρόσμενες θετικές αλλαγές θα σας κινητοποιήσουν και θα απογειώσουν την καριέρα σας.
 
29/4 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη (1 ημέρα): Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να χάσετε. Συντροφική ημέρα και έντονος ερωτισμός.
 
30/4 – Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή (1 ημέρα): Σήμερα προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες και τονίζονται οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες.
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 17/01/2018
Ανατολή:
07:42
Δύση:
17:28
Αντώνης, Αντωνία, Τόνυ, Τόνια
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.