blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
17 Δεκεμβρίου 2011 16:48 Ζώδια-χιούμορ
Ζώδια Ταύρος 2012. Ταύρος προβλέψεις 2012. Ετήσιες προβλέψεις.

Ζώδια Ταύρος 2012. Αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο το 2012. Τι προβλέπει η αστρολογία για το ζώδιο του Ταύρο το 2012.

ΤΑΥΡΟΣ 2012, Προβλέψεις: Φίλε Ταύρε, το 2012 θα σε καλημερίσει ευχάριστα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Ταύρε το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον επαγγελματικό σου τομέα και οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξή σου σε αυτόν. Ως Ταύρος το ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι κατά πόσο είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος, στις βλέψεις σου για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από υπερεκτιμημένες αξιολογήσεις και να αποφύγεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος, που ήδη έχεις πληρώσει. Με σύμμαχό σου τον Άρη από το φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση δε θα λείψουν, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική πλευρά. Από τις 12 Ιουνίου και μετά, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και οι επαφές σου θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τις απόψεις σου, είτε σε προϊσταμένους είτε σε συνεργάτες και να εδραιώσεις τη θέση σου, χωρίς να μπορεί να σε βλάψει κανείς και τίποτα. Αυτό το διάστημα οι επαφές σου με φίλους ή συνεργάτες, θα αποκτήσουν μια πιο θετική χροιά, πράγμα που θα σε βοηθήσει να κινηθείς μαζί τους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις.
Ταύρος 2012 Αισθηματικές προβλέψεις: Ως Ταύρος στα αισθηματικά σου, εδώ και καιρό έχεις αρχίσει να βλέπεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να σκέφτεσαι για κάτι πιο σταθερό. Αν ξεκινήσεις κάτι όσο ο Δίας θα παραμένει στο ζώδιό σου, μάλλον θα έχει διάρκεια και δεν είναι καθόλου απίθανο το άτομο που θα συσχετιστείς μαζί του να ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα είναι στο χέρι σου να επιλέξεις από πλήθος επιλογών, με ποιον άνθρωπο θα φτιάξεις και θα συνεχίσεις την ζωή σου. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σου Ταύρε θα καλύψει πολλές από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν και θα βρουν ελευθερία έκφρασης από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα κινείται σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω και θα σφραγίσει για τα καλά τον δεσμό που έχεις ήδη ξεκινήσει. Όσο για εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε έναν γάμο, το 2012 έρχεται και σου καταλαγιάζει όλα τα αρνητικά συναισθήματα, που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και φέρνει το σύντροφό σου πιο κοντά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η οικογένειά σου ήταν και συνεχίζει να είναι πρώτη σου προτεραιότητα και πλέον θα αισθάνεσαι δικαιωμένος για αυτά που έχεις δημιουργήσει.
Ταύρος 2012 Επαγγελματικές προβλέψεις: Ταύρε επαγγελματικά, θα συνεχίσεις τον αγώνα σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου και θα δουλέψεις σε εντατικούς ρυθμούς, για να διατηρήσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει. Θα διαπιστώσεις ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και θέλουν την πρόοδο σου, βρίσκονται όμως κοντά σου ό,τι κι αν χρειαστεί. Οι ιδέες σου και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, ίσως να αντιμετωπιστούν με ζήλεια από κάποιους συναδέλφους σου, οι οποίοι δεδομένης της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ίσως προσπαθήσουν να βρουν και να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτα σου σημεία. Οφείλεις λοιπόν, να χτίσεις γερά οχυρά γύρω σου, ώστε να μην βρουν τον τρόπο να σε βλάψουν. Οι διακυμάνσεις δε θα λείψουν στα οικονομικά σου, αλλά όσο ο χρόνος θα περνά, ολοένα και θα σταθεροποιούνται περισσότερο, γι’ αυτό το μόνο που σου απομένει είναι να ακολουθήσεις πιστά τον προϋπολογισμό σου και να μην ξεφύγεις με παράτολμες επενδύσεις και αγορές. Το 2012 είναι μία χρονιά που σε καλεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν και να ωριμάσεις περισσότερο, από τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν, αλλά εν κατακλείδι, θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Όλα τα ΖΩΔΙΑ 2012, τι λέει η αστρολογία για τα 12 ζώδια με προβλέψεις για το 2012.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.