blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
9 Οκτωβρίου 2017 11:21 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 9 έως 15/10/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 9 έως 15/10/2017 με ένα τραγούδι.

Η εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου είναι έντονη, δυναμική, με αιφνιδιασμούς αλλά και δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές των ζωδίων .  Μέσα σε όλα αυτά τα δύσκολα ωστόσο, έχουμε και το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού όπου πραγματικά θα ευεργετήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ζωή αρκετών ζωδίων!

Προβλέψεις εβδομάδας 9 έως 15 Οκτωβρίου 2017 με ένα τραγούδι

Τα μυστικά, τα ψέματα και οι αποκαλύψεις του Πλούτωνα

Ο Πλούτωνας έχει γυρίσει σε ορθή φορά και στο ξεκίνημα της εβδομάδας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον ¨Ηλιο και τον Ερμή που κινούνται στο ζώδιο του Ζυγού! Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, θα αποκαλυφθούν κουτσομπολιά, θα ξεσκεπαστεί το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας και ναι θα υπάρξουν πιέσεις και έντονα ξεσπάσματα ιδιαίτερα κοντά στις 9 με 10 του μήνα,. Προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Ο Δίας στον Σκορπιό και η εποχή της αφθονίας.

Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας ξεκινά την ετήσια πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού όπου ναι θα σημάνει το ξεκίνημα μίας εποχής που ουσιαστικά θα υπάρχει αναβάθμιση, εξέλιξη και προοπτική στη ζωή αρκετών ζωδίων! Πιο τυχεροί θα σταθούν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες καθώς και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι!

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Οριστικές ρήξεις!

Δεν  υπάρχουν περιθώρια για αναβλητικότητα και αναμονή, στις 11 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις των Διδύμων, των Παθρένων, των Τοξοτών και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου όπου θα πιεστούν πολύ, προκειμένου να κλείσουν ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος!

Η Αφροδίτη στο Ζυγό : Οι σχέσεις μπαίνουν σε πρώτο πλάνο!

Στις 14 του μήνα η Αφροδίτη αποχωρεί από το ζώδιο της πτώσης της, την Παρθένο και περνά στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης, τον Ζυγό! Με την Αφροδίτη από τον Ζυγό  θα έχουμε όλη την άνεση να μπορέσουμε να βελτιώσουμε ουσιαστικό το κλίμα των σχέσεων μας και οι ανάσες χαράς, διασκέδασης, έρωτα και απόλαυσης θα είναι  πολύ περισσότερες!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 9 έως 15 Οκτωβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Μαρινέλλα – Ρέμος: Τα λόγια είναι περιττά

Άσε στην άκρη τα λόγια, τα μυστικά και πρόσεξε τις παραπλανήσεις και τα κουτσομπολιά γιατί στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βάλουν σε μπελάδες. Από τις 14 του μήνα που περνά η Αφροδίτη στο Ζυγό ξεκινά περίοδο ανανέωσης για τις σχέσεις σου!

Τα λόγια είναι περιττά Την ώρα που χωρίζουμε Μοιάζουν τριαντάφυλλα σκυφτά Που δε ξαναμυρίζουνε Τα λόγια είναι περιττά Την ώρα που χωρίζουμε.

Ταύρος

STAVENTO - Μικρέ Μου Δυναμίτη

Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας για σένα είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού! Την επιρροή του δεν θα την δεχτείς για μία μόνο εβδομάδα, αλλά για έναν ολόκληρο χρόνο αφού σταδιακά μπαίνουμε σε μία πορεία που η αισθηματική σου ζωή θα έχει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης!

To φυτίλι σου αναμένο σ’ένα κόσμο βαλτωμένο το τοπίο ήταν σύνηθες , το’κανες παραμυθένιο τα λαμπιόνια αναβόσβηναν και σειώτανε η γη καταπάνω μου ερχόσουν , δυναμίτη μου εσύ Ήταν πρωί και έψαχνα καφέ να πάρω ήρθες και μου’πες να σου στρίψω ένα τσιγάρο στα δύο κόπηκα, έφυγε η μαγκιά μου σιγοψυθίρισα «Πω πω βρε Παναγιά μου» Είπα για λίγο να σου πιάσω την κουβέντα μα σκέφτηκα ότι έχω και μια γυναίκα γιατί αν ενεδινες μικρέ μου δυναμίτη θα μ’έδειχνε πάλι η κυρά απο το σπίτι.

Δίδυμος

Ευσταθία – Όλα αλλάζουν

Η εβδομάδα έχει τα ζόρια της, αφού ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Κρόνο και εσύ πιέζεσαι και απογοητεύεσαι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει στη σχέση σου το μέλλον που πιθανότατα εσύ ήθελες! Όσο για την Αφροδίτη που περνά στο Ζυγό θα σε βοηθήσει σταδιακά από τις 14 του μήνα να βρεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου!

Όλα όλα αλλάζουνε και τίποτα δε μένει δεν κολλάω σε μία σχέση τελειωμένη θα κοιτάξω το δικό μου το καλό Τώρα πώς μου φαίνονται τα πάθη μου αστεία ότι πέρασα δεν έχει σημασία γιατί έμαθα και ξέρω ν΄αγαπώ...

Καρκίνος

Νικηφόρος - Τρελός

Κάπως περίεργο είναι το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα που Ήλιος και Ερμής βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Ανακαλύπτεις κάποιες πληροφορίες που δεν σε καλύπτουν ή που σου ξεσκεπάζουν τα «άπλυτα» στην φόρα και αυτό είναι κάτι που σε απογοητεύει! Το πέρασμα του Δία στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει σταδιακά να ανανεώσεις την αισθηματική σου ζωή!

Δε μου λες κουβέντα Kι όμως κρύβεις τόσα μυστικά Πέφτουν σαν μαχαίρια στη καρδιά Βλέπω το αδιέξοδο μας Και ύστερα βουτάω στο κενό Πέρασα τα όρια εγώ Στοίχημα πως τώρα θα στο πω Πως δεν θέλω να σε ξαναδώ Να σε ξεπεράσω πως μπορώ Μα τι λέω ο τρελός Δεν μπορώ να ζήσω πια αλλιώς Νιώθω τόσα δα μικρός!

Λέων

Professional Sinnerz - Όταν Σε Είχα Πρωτοδεί

Σε συναρπάζουν αυτή την εβδομάδα οι ξαφνικές επικοινωνίες και τα μηνύματα που προκύπτουν λόγω της εισόδου της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού αλλά και της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό!  Ίσως όμως πρέπει να συγκρατήσεις λίγο την βιασύνη σου να κρίνεις γρήγορα καταστάσεις και να δείξεις λίγη ψυχραιμία στις απότομες αντιδράσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν!

Όταν σ’είχα πρωτοδεί κάτι στη ζωή μου ειλικρινά είχε παιχτεί Κάτι είχε συμβεί μα δεν το χα καταλάβει Όταν έβγαλες φωνή μπορώ να πω πως αρχικά είχα σοκαριστεί Το μήνυμα εστάλη μα δεν το είχα λάβει Είχαν περάσει μέρες και σε αναζητούσα Ήθελα να σε δω μα δυστυχώς δεν μπορούσα Και πήρα πρέφα τότε πως είχα τρελαθεί Η μοίρα μας μάς έφερε στο ίδιο τραπέζι Και εκεί ακριβώς κατάλαβα μαζί σου τι παίζει Mπορώ να πω γλυκά σε είχα ερωτευτεί.

Παρθένος

Γιώργος Σαμπάνης – Σ’αφήνω στον επόμενο

Το πιο δύσκολο σημείο της εβδομάδας είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από  το ζώδιο σου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη που πραγματικά θα λειτουργήσει πολύ πιεστικά για τις προσωπικές σου υποθέσεις! Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις κάτι νέο στα αισθηματικά αλλά ούτε και για να έχεις την ανεμελιά που θα θελες μέσα στην σχέση σου! Είναι ωστόσο καλή η περίοδο για να εξετάσεις με περισσότερο ρεαλισμό κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις!

Σ’αφήνω τώρα στον επόμενο Τον άτυχο το γκόμενο Που θα ρθει στη ζωή σου Είσαι γυναίκα επικίνδυνη Παραμονεύουν κίνδυνοι Στο χάδι στο φιλί σου.

Ζυγός

Πάνος Κιάμος - Δεν θέλω επαφή

Δύσκολη είναι η βδομάδα που ξεκινά αφού ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο σου βρίσκονται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και οι εξελίξεις είναι κάπως επεισοδιακές για σένα! Προσπάθησε να αποφύγεις τις επιπόλαιες αποφάσεις και μην βιάζεσαι να κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις.

Ήρθε απόψε το φεγγάρι απ το χέρι να με πάρει μάλλον για ζημιά θέμα χρόνου να λυγίσω να σε παρακολουθήσω όμως ξαφνικά η καρδιά μου κάνει πίσω συγκρατήθηκα απ το έργο που θα ζήσω παραιτήθηκα... Δεν υπάρχει λογος να σ' αναζητησω και να δω εικόνες που δεν θέλω να αντικρισω. Δεν υπαρχει λογος για να το παλεψω καποιο λογο θα' χεις που με θες να ζω απ' εξω.

Σκορπιός

Άννα Βίσση - Τώρα

Η εβδομάδα αυτή πραγματικά σου ανήκει! Ο  Δίας περνά στο ζώδιο σου και για ένα ολόκληρο έτος θα στηρίξει πραγματικά τα δικά σου βήματα και θα σε βοηθήσει να έχεις τις εξελίξεις που πραγματικά θέλεις αρκεί να κινηθείς και εσύ από την πλευρά σου πιο ανοιχτά σε κάθε τι νέο! Κάποιες μυστήριες, περίεργες καταστάσεις στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα δεν θα σε βάλουν σε σκέψεις και σε καχυποψία!

Πάρε με στην αγκαλιά σου Γέμισε με από φιλιά Κάνε με απόψε δικιά σου Αύριο ίσως να ναι αργά Τώρα τώρα τώρα τώρα Ό,τι γίνει τώρα τώρα τώρα Τώρα τώρα τώρα τώρα Ό,τι γίνει τώρα τώρα τώρα που νιώθουμε ακόμη παιδιά...

Τοξότης

Νίκος Βέρτης - Βαρέθηκα

Με το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο πιέζεσαι να κάνεις το σωστό και αυτό που πρέπει με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι πνίγεσαι γιατί χάνεις σημαντικό μέρος της ελευθερίας σου! Το κλίμα αρχίζει να χαλαρώνει από τις 14 του μήνα που περνά η Αφροδίτη στο ζώδιο του  Ζυγού όπου και θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και ανεμελιά! Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα φέρει μία ξαφνική ερωτική είδηση που θα σε συναρπάσει!

Τέτοια ώρα πού γυρνάς και πού κοιμάσαι ποιος ξέρει τάχα να μου πει αν υπάρχουνε στιγμές που με θυμάσαι ποιος ξέρει τάχα να μου πει Τώρα πια λείπεις εσύ και προσπαθώ μ'ένα ποτό τη μοναξιά μου να σκοτώσω Τώρα πια λείπεις εσύ που μου'χες πει αν χρειαστεί και τη ζωή μου θα σου δώσω Τηλέφωνο να πάρεις μη τολμήσεις καλύτερα να μη ξαναγυρίσεις βαρέθηκα να έρχεσαι να φεύγεις κουράστηκα δεν πάει άλλο πια!

Αιγόκερως

Νότης Σφακιανάκης - Δώσε ένα τέλος

Σε πιάνουν οι κακίες σου αυτή την εβδομάδα και έστω και αν δεν έχεις άδικο, ο τρόπος που θα εκφράσεις όλα όσα έχεις μέσα σου μπορεί να αποδειχθεί αρκετά σκληρός ή και απόλυτος! Είναι η κατάλληλη στιγμή να καλωσορίσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να πάψεις να αντιστέκεσαι στην αλλαγή!

Όταν θα μ' αποχαιρετάς στα μάτια να μην με κοιτάς οι σκέψεις γίνονται βραχνάς θυμός και με σκοτώνει. Όμως να μην με φοβηθείς είναι θυμός της προσμονής στα μάτια μου να μην το δεις φύγε να τελειώνει. Δώσε ένα τέλος να αρμόζει κάνε μια έξοδο μεγάλη να σε χειροκροτήσουμε όλοι τα πλήθη μάγεψε και πάλι.

Υδροχόος

Μαρίζα Ρίζου - Πάνος Μουζουράκης - Γιάννης Χριστοδουλόπουλος – Πετάω

Μία εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις ξεκινά αφού η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και σου χαρίζει εξωστρέφεια ενώ φέρνει στην πόρτα σου και νέα φλερτ που σε συναρπάζουν!  Από την άλλη πλευρά η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανού δηλώνει ότι κανείς και τίποτα δεν σε σταματά τις ημέρες που ακολουθούν ... Αιφνιδιάζεις τους πάντες με τις αποφάσεις και τις επιλογές σου!

Πετάω σαν τα μεγάλα πουλιά Και πάω όπου με πάει η καρδιά Πετάω αν είναι η αγάπη μακριά Ξυπνάω μες στη δική σου αγκαλιά Φτιάχνω μια εικόνα στον αιώνα που έχει εσένα κι εμένα μαζί Τι άλλο θέλω σ’ αυτή τη ζωή.. Θα μαι δίπλα σου όταν με θες, όταν βρίσκεσαι μόνη Κι η καρδιά σου ματώνει, σ’ αγαπάω τίποτα άλλο μη λες Κι αν αυτό που ‘θελες μια φορά έχει φύγει Μην ξεχνάς έχει γίνει για καλό για να σμίξουμε εμείς.

Ιχθύς

Αντώνης Ρέμος – Μην ξαναρθείς

Πικραίνεσαι αλλά και θυμώνεις από την στάση και την συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο φέρνει στην επιφάνεια λάθη, παρανοήσεις αλλά και καβγαδάκια που φέρνουν οριστικές ρήξεις στην προσωπική σου ζωή! Το θετικό είναι ότι το πέρασμα του Δία στο Σκορπιό θα σημάνει την έναρξη μίας νέας εποχής στη ζωή σου όπου οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα θα είναι πολύ περισσότερες!

Είδα στον ύπνο μου μια θάλασσα να καίγεται Και από πάνω της τα σύννεφα να λιώνουν Κι από ένα αστέρι ένα γκρίζο δάκρυ έτρεξε Είπα να δεις που όλα τώρα εδώ τελειώνουν. Μην ξαναρθείς ποτέ ποτέ σε τέτοιο όνειρο Το μαξιλάρι σου το άδειο δε φοβάμαι Μη ξαναρθείς θάλασσα δάκρυ και φωτιά Είναι όλα μέσα μου βαθιά και όταν κοιμάμαι...

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 20/03/2018
Ανατολή:
06:30
Δύση:
18:34
Διεθνής ημέρα αστρολογίας
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.