blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
7 Αυγούστου 2017 11:16 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 7 έως 13/8/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 7 έως 13/8/2017 με ένα τραγούδι.

Μπαίνουμε στο πιο θετικό διάστημα του καλοκαιριού την περίοδο από 7-13 Αυγούστου 2017 που σίγουρα όλοι μας δραπετεύουμε από τον ασφυκτικό κλοιό της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές!

 

Προβλέψεις εβδομάδας  7 έως 13 Αυγούστου 2017 με ένα τραγούδι

Οι μέρες αυτές φέρνουν μαζί τους και μία άκρως παθιασμένη Πανσέληνο- Έκλειψη Σελήνης στην 15ο του Υδροχόου, όπου το 2ο δεκαήμερο του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν καταιγιστικές εξελίξεις και θα «σαρώσουν» αυτό το διάστημα από τις αλλαγές στον τομέα των σχέσεων....

Από την άλλη πλευρά ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται σε μία καλή θέση, στο ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιώντας εξάγωνο με την Αφροδίτη, ενώ στις 13 του μήνα ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του.  Από τη μία πλευρά λοιπόν τα ζώδια της Γης (ταύροι, παρθένοι, αιγόκεροι) και τα ζώδια του νερού (καρκίνοι, Σκορπιοί, ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου θα έχουν ρομαντικά τετ- α-τετ επικοινωνίας, από την άλλη πλευρά τα παραπάνω ζώδια είναι που θα έχουν και σημαντικές αναθεωρήσεις το επόμενο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται και μία επανασύνδεση!

Υπάρχουν όμως και ακόμα πιο θετικά νέα, αφού η τρυφερή Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα πραγματοποιήσει ένα άκρως θετικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων!  Τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) στις 12 Αυγούστου θα ζήσουν ονειρικές στιγμές στην αισθηματική τους ζωή!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα  7 έως 13 Αυγούστου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

Το παρελθόν μου –Άννα Βίσση

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσεις εμπόδια του παρελθόντος και να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου προκειμένου να τα βρεις με τον εαυτό σου! Η εβδομάδα σου δίνει απαντήσεις που σου γαληνεύουν την καρδιά και σε κάνουν να απολαμβάνεις το όμορφο καλοκαίρι σου! Από την άλλη πλευρά η έκλειψη σελήνης στον υδροχόο φέρνει μία νέα, αναπάντεχη ερωτική γνωριμία που ναι ...  συναρπάζει!

Το παρελθόν μου απόψε διαγράφω  και πετάω φεύγω ψηλά Τώρα ζω, αναπνέω υπάρχω  και γεννιέμαι μαζί σου ξανά Με γεμάτες μπαταρίες  και με γκάζια δυνατά Λογική και θεωρίες  δεν αντέχει η καρδιά Έλα πάμε ν’ ανεβούμε  σ’ ένα σύννεφο λευκό Αγκαλιά να ονειρευτούμε  σ’ ένα σώμα εμείς οι δυο

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν τελειώσαμε – Αντώνης Ρέμος

Επεισοδιακές είναι οι αλλαγές στους στόχους και στα πλάνα σου για αυτό το διάστημα, αφού η έκλειψη σελήνης φαίνεται ότι σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό και σε βγάζει από την βολή σου! Ωστόσο το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό φέρνει ερωτικά μηνύματα αλλά και μία μορφή επανασύνδεσης που πραγματικά σε αγγίζει και σε ολοκληρώνει.

Μα δεν τελειώσαμε Δε γίνεται σου λέω, δεν τελειώσαμε Το χρόνο απλά για λίγο τον παγώσαμε Αυτό θυμάμαι, αυτό είπες πριν χαθείς Και μου το ορκίστηκες Μα απ’ τη ζωή μου τώρα εξαφανίστηκες Για την αγάπη μου ποτέ δεν πείστηκες Μα ακόμα δεν τελειώσαμε εμείς

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τώρα κι εγώ θα ζήσω – Χάρις Αλεξίου

Θέλεις να φύγεις μακριά , να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και να κυνηγήσεις περισσότερο τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου! Η εβδομάδα της Έκλειψης σε εξιτάρει από ιδέες και προτάσεις ενώ νέες, πρωτότυπες γνωριμίες με έναν τρόπο αιφνίδιο αλλά και άκρως διασκεδαστικό φαίνεται ότι σε ξεσηκώνουν. 

Όλα μου τα χρόνια που έζησα κοντά σου κρύα φυλακή και μοναξιά,  θέλω να πετάξω τώρα μακριά σου μα με τα δικά μου τα φτερά. Χρόνια πεταμένα στης ζωής την άκρη και στο περιθώριο εγώ,  έχω ξεχειλίσει, θάλασσες το δάκρυ φτάνει όμως τώρα ως εδώ. Τώρα κι εγώ θα ζήσω πίσω πια δε γυρνώ,  θέλω να ξαναρχίσω θέλω να λυτρωθώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάρε με αγκαλιά – Κωνσταντίνος Αργυρός»

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και αυτή την εβδομάδα θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που σημαίνει ότι κάθε επιθυμία μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να το θέλεις πραγματικά πολύ! Η Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο είναι φανερό ότι πυρπολεί το πάθος σου  και οι στιγμές που θα ζήσεις θα ... αφήσουν ιστορία. 

«Πάρε με αγκαλιά με τα χείλη σου ταξιδεψέ με  Με φιλιά κέρνα με με φιλιά  Πάρε με αγκαλιά και ασ’τα μάτια όλα να τα λένε  Τη βραδιά άναψε τη βραδιά… Φίλα με σε πάω όπου θες  Χωρίς αποσκευές σε ταξιδεύω  Κι άσε με βράδια αξημέρωτα Γι’αυτό τον έρωτα, να αλητεύω…»

ΛΕΩΝ

«Ταξίδεψε με –Νότης Σφακιανάκης»

Μία Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του υδροχόου έρχεται για να ταρακουνήσει την καθημερινότητα και την σταθερότητά σου και σου φέρνει μεγάλες, εντυπωσιακές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων! Η ε βδομάδα αυτή, σε συναρπάζει με τις θετικές αλλαγές της και κανείς δεν σε σταματά! 

«Ταξίδεψέ με σ’ ένα ταξίδιχωρίς πυξίδα για οπουδήποτε μαζί σου να `μαι και δε φοβάμαι σου λέω τίποτε! Άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ δεν έμαθα ποτέ να δραπετεύω άλλοι κοιτούν τον ουρανό και χάνονται εγώ κοιτώ τα μάτια σου και ταξιδεύω»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ- Βίκυ Μοσχολιού»

Τρυφερές συναντήσεις και μηνύματα έρχονται για να δώσουν ένα όμορφο χρώμα σε αυτές τις Αυγουστιάτικες μέρες ... Από την άλλη πλευρά όμως, με την Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, φαίνεται ότι πιέζεσαι πολύ παραπάνω από ότι θα έπρεπε, για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου .... 

«Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ μέτρο δεν έχει η αγάπη είναι απ' τον ήλιο πιο ψηλά και δεν τη φτάνει μάτι. Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα. Η αγάπη που μας έδεσε πόνο δε θα γνωρίσει είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση»

ΖΥΓΟΣ

«Στον έρωτα παρανοείς – Γιώργος Μαζωνάκης»

Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει νέα ερεθίσματα, νέες εξελίξεις και μεγάλες αλλαγές στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής. Εκεί είναι που θα νιώσεις και τις πιο δυναμικές αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν γεγονότα και άνθρωποι που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι το καλοκαιράκι αυτό, είναι πράγματι πολύ τυχερό για σένα!

«Στον έρωτα παρανοείς πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις γιατί παντού το ένστικτο ακολουθείς και όλα τ' άλλα γύρω χάνεις γιατί απ' την καρδιά σου όταν προδοθείς δεν σκέφτεσαι αυτά που κάνεις κι αυτό γιατί στον έρωτα παρανοείς στον έρωτα...»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η αγάπη έρχεται στο τέλος –Αντώνης Ρέμος»

Ρομαντζάρεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ αφού τόσο με το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη όσο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δηλώνουν ότι σκέψεις, ιδέες και επιθυμίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα. Η σταθερότητα που επιζητάς για την ώρα δεν είναι και τόσο εφικτή ... αλλά καλά το πας, απόλαυσε τις αυγουστιάτικες μέρες που ανοίγονται μπροστά σου!

«Έρχεσαι μ' ένα γεια  φεύγεις με δυο φιλιά πάντοτε βιαστικά λέγοντας «δε θ' αργήσω»! Δίνουμε ραντεβού μέσα μας και παντού σίγουρα πιο μετά θα σου τηλεφωνήσω Όλο αναβολές όλο ξεχνάω να ζήσω μα τότε έρχεται Η στιγμή για περισσότερα περισσότερα θαύματα αναπάντεχα εκεί που έλεγες θα 'μαι πάντα χαμένος η αγάπη έρχεται στο τέλος»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Παιδί μονάχο –Γιάννης Πάριος / Stavento»

Εκεί που δεν το περιμένεις, αλλάζεις τακτική, απόψεις, αποφάσεις και ρότα... Η Πανσέληνος και Έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει να γίνεσαι ανατρεπτικός τις σκέψεις και στις αποφάσεις σου και φαίνεται ότι θα σκορπίσεις την έκπληξη με τις επιλογές σου! Ξαφνικές γνωριμίες ευνοούνται ... 

Ποτέ μου εγώ δε σκέφτηκα  να ζω μέσα στα ψεύτικα  κοντά σου όλα τα αληθινά  γιατί να φύγω μακριά ! Να 'μαι πλάι σου να κουρνιάζεις  σαν μωρό να ησυχάζεις  Μου γελάς κι όλα τ' αλλάζεις  σ' αγαπώ, μη μου τρομάζεις  Αν έχω μια ζωή να ζω θέλω μαζί σου  κι αν είναι να καταστραφώ θέλω μαζί σου  Να 'μαι πλάι σου να κουρνιάζεις  σαν μωρό να ησυχάζεις μάτια μου....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με μία ματιά –Γιάννης Πλούταρχος»

Επιτέλους χαλαρώνεις, ανανεώνεσαι, ξεκουράζεσαι και ... βρίσκεις τον εαυτό σου! Μία σχέση σου αρχίζει να παίρνει πιο τρυφερή και ζεστή μορφή, ενώ εκδηλώσεις αγάπης και συναντήσεις έρχονται τώρα για να σε κάνουν να παρασυρθείς σε νέα όνειρα για το μέλλον σου! 

«Με μία ματιά σταματάς τα ρολόγια χάνω τα λόγια με μια σου ματιά σαν παιδάκι να τρέξει πάλι να παίξει ζητάει η καρδιά με ξεχνάει ο πόνος χάνεται ο χρόνος με μια σου ματιά μια σου ματιά! Με μια ματιά τα παλιά μου τα σβήνω πίσω τ' αφήνω με μια σου ματιά οι πιο δύσκολες ώρες φεύγουν σαν μπόρες σκορπάνε μακριά κι η καρδιά μου ξεχνάει ό,τι πονάει με μια σου ματιά με μια ματιά»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τα σχοινιά σου – Παντελής Παντελίδης»

Εβδομάδα με Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου φίλε μου Υδροχόε και κανείς δεν σε μαζεύει! Κάνεις τις ανατροπές σου, τολμάς σε νέα σχέδια, ρισκάρεις να κάνεις αλλαγές και αφήνεσαι στα τερτίπια της τύχης, που φαίνεται ότι δεν σε αφήνουν παραπονεμένο! Η ζωή σου αλλάζει με τον πιο όμορφο τρόπο! 

«Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου ισορροπώντας τη ζωή μου μες στα κύματα…Μένω εδώ όλο το βράδυ να χαϊδεύω το κορμί σου δίνοντας λύσεις στα μεγάλα μας προβλήματα  μα για φαντάσου όλα τα ρούχα μου  να λείπουν απ’ τα σχοινιά σου…Τι να σου πω τρομάζω και φοβάμαι …Νύχτες κακές δε θέλω να θυμάμαι…»

ΙΧΘΥΣ

«Να λοιπόν γιατί σε αγάπησα – Γιάννης Πάριος»

Έφτασε επιτέλους η δική σου στιγμή να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις, αλλά και να πάρεις αγάπη! Η εβδομάδα φέρνει επικοινωνία με άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, ενώ μία βαθιά επιθυμία σου φαίνεται ότι μπαίνει στο στάδιο της πραγματοποίησής της και αυτό είναι κάτι που σε ολοκληρώνει! 

Όλοι με ρωτάνε να τους πω, άραγε γιατί να σ' αγαπώ; Κι όλοι απορούν γιατί να είσ' εσύ σώμα μου μυαλό μου και ψυχή. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα και όσο ζω θα σ' αγαπώ. Να λοιπόν γιατί σ' αγάπησα, σ' όλο τον κόσμο θα το πω. Γιατί 'σαι η αλήθεια μεσ' στην ψευτιά, στα γκρίζα όνειρά μου η ξαστεριά και μάνα κι αδερφή μου κι αγάπη εσύ τι άλλο να ζητήσω απ' τη ζωή;

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.