blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
30 Οκτωβρίου 2017 11:22 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 30 έως 5/11/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 30 έως 5/11/2017 με ένα τραγούδι.

Ο μήνας αλλάζει και υποδεχόμαστε το Νοέμβριο ο οποίος είναι πολλά υποσχόμενος για όλα τα ζώδια! Η πρώτη του εβδομάδα από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου έχει τις δοκιμασίες της, την σταθεροποίηση και τις εκπλήξεις της! Ας δούμε τις εξελίξεις των ζωδίων:

Προβλέψεις εβδομάδας 30 έως 5 Νοεμβρίου 2017 με ένα τραγούδι

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Χείρωνα: Οι πληγές του παρελθόντος

Στις 2 Νοεμβρίου το τετράγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει προβληματισμούς και συνειδητοποιήσεις για ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος! Υπάρχουν πληγές ανοιχτές που οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε και να κλείσουμε! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Οι σχέσεις παίρνουν μία πιο σταθερή μορφή!

Στις 3 Νοεμβρίου το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα και την σταθερότητα των αισθηματικών σχέσεων για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου! Οι ώριμες αποφάσεις θα φέρουν την λύση χρόνιων προβλημάτων.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνοντας όνειρα και σχέδια για το μέλλον!

Στις 3 Νοεμβρίου έχουμε και μία ακόμα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Το ευεργετικό τρίγωνο θα φέρει εκπλήρωση επιθυμιών, ζεστασιά, όνειρα και όμορφα σχέδια για το μέλλον! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό: Απρόβλεπτες καταστάσεις στα αισθηματικά

Στις 4 Νοεμβρίου η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στα αισθηματικά των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμου, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου! Πες ναι σε νέα ξεκινήματα αλλά και σε όμορφες εκπλήξεις…

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 30 έως 5 Νοεμβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

Πέτρος Θεοτοκάτος – Θα χαθώ

Τι είναι αυτό που σου ανήκει; Τι έχεις κατακτήσει ως τώρα στα αισθηματικά σου; Αυτά τα ερωτήματα καλείσαι να απαντήσεις αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου! Από την άλλη πλευρά αυτή η συναισθηματική ανασφάλεια που σε διακατέχει αυτές τις μέρες σε κάνει να αντιδράς επαναστατικά κάνοντας αλλαγές στα αισθηματικά σου στο τέλος της εβδομάδας!

Ξέρω πως τα λόγια βιάζουν τη σιωπή γεμίζει ο χώρος ηδονές μια πλαστική στιγμή μια τρύπα μες στα σύννεφα μια τρύπα στο κορμί κοιτάζω στο καθρέπτη το τέλος μου είναι εκείΚαι θα χαθώ θα χαθώ θα χαθώ ένα πρωί σε μια ελεύθερη ιδέα αναρχική εκεί που ο έρωτας θα είναι πάντα γιορτή θα χαθώ, θα χαθώ ένα πρωί

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς να την πεις την αγάπη – Πάνος Μουζουράκης

Πως να την πεις την αγάπη, να χα τρόπο, να `χα τρόπο να στην έδινα σαν χάπι Να `μουνα γιατρός μεγάλος να στην έβαζα με ένεση να νιώθεις ό,τι νιώθω . Μα δε συγκρίνονται οι λέξεις με τον πόθο. 'Ολοπά , όλο πάω, όλο πάω, προσπαθώ όλο πάω κι όλο σπάω λίγο πριν να σου το πω Ολο πάω, όλο πάω, πίστεψέ με προσπαθώ όλο πάω κι όλο σπάω λίγο πριν να σου το πω .

Η εβδομάδα έχει μία Πανσέληνο στο ζώδιο σου, που σε κάνει να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το μέλλον και την πορεία σου! Οι συναισθηματικές εκπλήξεις δεν θα λείψουν αλλά ούτε και το αίσθημα της εκπλήρωσης αφού ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αρμονία με τον Ήλιο και την Σελήνη. Κάνε όνειρα, κάνε σχέδια και μην αφήνεις τίποτα να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχεις τον τρόπο – Γιάννης Σαββιδάκης

Η εβδομάδα έχει την πίκρα της αλλά και τα ζόρια της, αφού ο Κρόνος είναι σε τετράγωνο με τον Χείρωνα και πληγώνεσαι από τις σκληρές συνειδητοποιήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό στην προσωπική σου ζωή! Οι μέρες φέρνουν αλλαγές μεγάλες , εκπλήξεις και αιφνιδιασμούς! Δεν σου κρύβω ότι θα υπάρξει και μία νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει!

Ανάμεσα στο γέλιο και στο δάκρυ έμαθα την αγάπη να ζω κρατιέμαι απ' του ονείρου μου την άκρη κι έξω από την αλήθεια μέσα στα παραμύθια σου πετώ Κι έχεις τον τρόπο να με τρελαίνεις να με σκοτώνεις να μ' ανασταίνεις και σαν σκιά σ' ότι κι αν κάνεις μαζί με παίρνεις

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτας Κλέφτης – Κώστας Δόξας

Κοιμήσου εδώ, αλλού μην πας. Θέλω να δω ποιον θες, ποιον αγαπάς. Τα στόρια έκλεισα, δε θα μας δει κανένας μαζί. Κοιμήσου απόψε εδώ, μην πας ξανά εκεί, θα ψάξω για τους δυο κι ως το πρωί θα ’χω βρει και για μας Θεό.

Κάνεις όνειρα, σχέδια, τρέφεις ελπίδες και επιθυμίες, τι γίνεται όμως όταν η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό; Μάλλον λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο αγαπητό μου Καρκινάκι και φαίνεται ότι κάποια από τα σχέδια σου παραμένουν μόνο στην επιθυμία σου και δεν μπορούν να γίνουν πραγματικότητα! Μην περιμένεις πολλά από ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να σου τα προσφέρουν!

ΛΕΩΝ

Θέλω να σε δώ - Ονιράμα

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου δίνει μία σταθερότητα στα αισθηματικά σου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά το τι θέλεις αλλά και το πώς μπορείς να το αποκτήσεις! Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού θα σε κινητοποιήσει για να κάνεις τις αλλαγές που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στις προσδοκίες σου.

Θέλω να σε δω Γύρω στις οχτώ Είναι κάποια πράγματα που νιώθω και θέλω να σου πω Θέλω να σε δω Στο μέρος το γνωστό Να στο εξηγήσω πως δεν το ‘θελα Που έγινε αυτό Θέλω να σε δω Έτσι να σε δω Άλλη μια φορά την τελευταία Κι ό,τι πεις θα το δεχτώ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δέσποινα Ολυμπίου – Θυμάμαι

Το δύσκολο τετράγωνο του Κρόνου με τον Χείρωνα θα σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και προβλήματα του χτες στα αισθηματικά σου και ίσως νιώσεις ότι κάποιες πληγές του παρελθόντος δεν έχουν κλείσει ακόμα! Θα χρειαστεί να πάρεις τα αισθηματικά σου ρίσκα και να τολμήσεις αυτό που κάποτε φοβόσουν στα αισθηματικά !

Θυμάμαι όσα είχες πει κι ακόμα ελπίζω σε κάτι να σε ξεχάσω εγώ μπορεί μα δεν μπορεί μια αγάπη. Θυμάμαι όσα είχες πει τ' ακούω μες στα όνειρα μου να σε ξεχάσω εγώ μπορεί μα δεν μπορεί η καρδιά μου.

ΖΥΓΟΣ

Το τραγούδι σου: Τώρα ξεσπάω - Πάολα

Εβδομάδα με εντάσεις, αλλαγές , επικοινωνίες και μηνύματα που σε θέτουν σε εγρήγορση και σε αιφνιδιάζουν! Δεν λείπουν ωστόσο και κάποιες ανατροπές σχεδίων στα αισθηματικά αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό! Οποιαδήποτε ανατροπή στα αισθηματικά σου να ξέρεις ότι θα είναι για καλό!

Τώρα ξεσπάω (τώρα ξεσπάω) κι όλα τα σπάω (κι όλα τα σπάω) Βρήκα εμένα και μ' αγαπάω και μ' αγαπάω. Η δύναμή μου (η δύναμή μου) είναι η ψυχή μου (είναι η ψυχή μου) κι όποιος ρισκάρει, θα 'ρθει μαζί μου, θα 'ρθει μαζί μου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο έρωτας πεθαίνεις – Ελένη Φουρέϊρα

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου διεγείρει τις αισθήσεις σου μέσα από σπουδαίες αλλαγές που προκύπτουν τώρα στον τομέα των αισθηματικών σου! Μία σχέση εξελίσσεται τώρα αρκετά όμορφα για το δικό σου ζώδιο … Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος!

Πιο έρωτας πεθαίνεις Πόσο με τρελαίνεις που μέσα στην καρδιά μου σαν τυφώνας μπαίνεις. Μου δίνεις οξυγόνο, με καταλαβαίνεις. Πώς να στο εξηγήσω πιο έρωτας πεθαίνεις;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μίλησε μου – Γρηγόρης Μπιθικώτσης

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα περνά στο δικό σου ζώδιο και οι επικοινωνίες, τα μηνύματα και η εξωστρέφεια δεν λείπουν από τα αισθηματικά σου! Θέλεις να πεις λόγια που κρατούσες εδώ και καιρό μέσα σου … Οι εκπλήξεις αλλά και οι αιφνίδιες γνωριμίες δεν θα λείψουν!

Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δε σε φίλησα ποτέ μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, πώς να σε ξεχάσω πες μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, δε σε φίλησα ποτέ μου. Μίλησέ μου, μίλησέ μου, μόνο στ'όνειρό μου σε φιλώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη – Άννα Βίσση

Πλέον έχεις την εμπειρία και μπορείς να κρίνεις κατάλληλα τι αξίζει, σε τι πρέπει να δώσεις προσοχή και σημασία και τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου! Η νέα εβδομάδα σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα ερωτικό δίλημμα … Ίσως όμως θα πρέπει να σκεφτείς ότι είναι καλύτερο να διατηρήσεις μία σχέση που έχει υπάρξει από το παρελθόν σου παρά να ρισκάρεις σε κάτι νέο.

Εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε Μέσα στη νύχτα ξαφνικά Εντελώς τυχαία καρδιοχτυπήσαμε Μετά από χρόνια ξανά Και σε κοιτάζω, και με κοιτάζεις Και σ' αγκαλιάζω και μ' αγκαλιάζεις Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη Λέξη από τα χείλη μας δεν βγαίνει Η σιωπή τα λέει απόψε όλα Τι να πεις και τι να πω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για πάντα μαζί – Γιάννης Πάριος

Πανσέληνος στον Ταύρο αυτή την εβδομάδα και έχεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, μία σταθερή σχέση, να νιώσεις τη σιγουριά και την ασφάλεια ενός δεσμού! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό φέρνει την ξαφνική απροσδόκητη εξέλιξη που σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη!

Να μ’ αγαπάς να μη νιώθω μονάχος, να μ’ αγαπάς τρυφερά σαν παιδί. Να `μαι το κύμα και να `σαι ο βράχος, να `μαι η φλόγα και να `σαι κερί. Για πάντα μαζί, για πάντα μαζί σ’ αυτό τ’ ανηφόρι που λέμε ζωή, για πάντα μαζί κι αν έρθουν καημοί μαζί θα μας βρούνε, για πάντα μαζί.

ΙΧΘΥΣ

KINGS & Γιάννης Πλούταρχος - Όσο Θα Λείπεις

Η εβδομάδα ξεκινά με πόνο και στεναχώρια για μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος, σύντομα όμως αναθεωρείς και βλέπεις τις καταστάσεις διαφορετικά πηγαίνοντας παρακάτω… Η Πανσέληνος στον Ταύρο σου φέρνει μία όμορφη συνάντηση που σου γεμίζει την καρδιά!

Έναν κόσμο χωρίς το άγγιγμά σου δεν μπορώ να σκεφτώ. Αν δε νιώθω τα δυο σου τα χείλη για ποιο λόγο να ζω. Η καρδιά μου κομμένη στα δύο μα εγώ είμαι εδώ... περιμένω την ώρα που θα'ρθεις να σου πω Σ'αγαπώ.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/04/2018
Ανατολή:
06:42
Δύση:
20:04
Δεν υπάρχει εορτή σήμερα
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.