blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
2 Οκτωβρίου 2017 11:20 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 2 έως 8/10/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 2 έως 8/10/2017 με ένα τραγούδι.

Μία εβδομάδα γεμάτη αισθηματικές – πικάντικες εξελίξεις ξεκινά και είναι βέβαιο ότι το διάστημα από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου θα νιώσουμε το πάθος και την δράση να έχουν τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά μας! Ποια θα είναι όμως τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας;

Προβλέψεις εβδομάδας 2 έως 8 Οκτωβρίου 2017 με ένα τραγούδι

Ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Θέλω και μπορώ

Στις 2 Οκτωβρίου μία δυναμική όψη έρχεται για να φουντώσει τις αισθηματικές εξελίξεις για να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ερωτική πρωτοβουλία … Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα θα μας χαρίσει την μαχητικότητα και την επιμονή για να κατακτήσουμε εδώ και τώρα αυτό που θέλουμε! Οι τυχεροί θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης , οι τυχεροί και οι άτυχοι στα αισθηματικά!

Η Αφροδίτη από την Παρθένο αν και σε πτώση καταφέρνει να γίνει η πρωταγωνίστρια αυτής της εβδομάδας αφού πραγματοποιεί 3 σημαντικές όψεις! Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα (στις 3 του μήνα) τονώνει ιδιαίτερα την διάθεση για ένωση, αλλά και για δεσμούς που θα έχουν έναν ιδιαίτερα μεταμορφωτικό χαρακτήρα! Έτσι λοιπόν η εύνοια των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων και των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου εξακολουθεί να υπάρχει! Τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται αφού στις 5 Οκτωβρίου έχουμε την συνάντηση Αφροδίτης – Άρη στο ζώδιο της Παρθένου όπου εξακολουθεί να σκορπίζει την εύνοια στους παραπάνω εκπροσώπους του ζωδιακού! Κι εκεί που νιώθουμε ότι έχουμε πάρει μία ανάσα και κάτι καλό θα πάει να συμβεί, έρχεται η 8η Οκτωβρίου όπου η Αφροδίτη πραγματοποιεί το τετράγωνό της με τον Κρόνο και κάποιες σχέσεις λήγουν άδοξα γιατί ο χρόνος έκρινε ότι δεν ήταν και τόσο δυνατές! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα πιεστούν αρκετά!

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού … ώρα για δράση!

Στις 5 Οκτωβρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα από την 12ο του Κριού! Ένα φεγγάρι έντονο, εκρηκτικό που μας κάνει να τροχίζουμε τα νύχια μας για καβγά και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι τις λογομαχίες και τον εγωισμό ! Τα ζώδια που θα βιώσουν πιο έντονα αυτή την Πανσέληνο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 2 έως 8 Οκτωβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Νίκος Παπάζογλου Τρελή κι αδέσποτη

Με τον κυβερνήτη σου τον Άρη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, δεν έχω παρά να σου πώ ότι η εβδομάδα έχει άκρως ερωτικό αλλά και απολαυστικό χαρακτήρα και εσύ κατακτάς στόχους και επιθυμίες. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη φέρνει έρωτα που σου αλλάζει το πρόγραμμα και τις συνήθειες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου … σε παρακινεί να αναλάβεις δράση και να κάνεις για μία ακόμα φορά του κεφαλιού σου!

Τρελή κι αδέσποτη παρόλη την αγάπη έτσι σε θέλω κι έτσι είσαι αληθινά έλα σαν όνειρο στο άδειο μου κρεβάτι έλα εδώ κάτω στη θλιμμένη μου καρδιά Κι είσαι εκείνη που αν μαζί της κοιμηθώ θα `χω ξεχάσει ποιος να είμαι και πού πάω κι αν αφορμή `σαι συ ν’ αλλάξω εαυτό το παρελθόν μου μπρος τα πόδια σου πετάω.

Ταύρος

Η νύχτα θέλει έρωτα – Χάρις Αλεξίου

Η Αφροδίτη και ο Άρης από την Παρθένο φροντίζουν να αλλάξουν την ερωτική σου ζωή με τον πιο επεισοδιακό τρόπο! Το τρίγωνο που σχηματίζουν με τον Πλούτωνα, μιλά όχι μόνο για απολαυστικές αισθηματικές στιγμές αλλά και για ουσιαστικό δέσιμο που θα ανανεώσει πλήρως την αισθηματική σου ζωή!

Η νύχτα θέλει έρωτα και πράγματα αφανέρωτα. Έλα κοντά μου, έλα, μείνε ως το πρωί. Παράτα τα μπερδέματα, δε λέει η νύχτα ψέματα. Πάρε μου απόψε μ’ ένα χάδι τη ζωή. Τη νύχτα η αγάπη σου με καίει, τις στάχτες μου μαζεύω το πρωί, την ώρα αυτή που διάφανοι κι ωραίοι μοιάζουμε σαν δυο μικροί θεοί.

Δίδυμος

Δεν έχω άλλη υπομονή – Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Δεν την λες και εύκολη την εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, ίσως γιατί το μυαλό είναι περισσότερο δοσμένο σε επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα… Από την άλλη πλευρά το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δημιουργεί μία πίκρα στην καρδιά και φέρνει κάποια ξεκαθαρίσματα σε μία σχέση στενού τύπου!

Αγάπες έρχονται και πάνε παίζουν μαζί μας σαν παιδιά αγάπες που μας ξεπερνάνε κι ύστερα γίνονται πουλιά έλα, απόψε βάλε τα καλά σου έλα, απόψε ντύσου γιορτινά έλα, έλα και πάρε με κοντά σου έλα, και μη με δώσεις πουθενά Δεν έχω άλλη υπομονή δεν έχω δρόμο να διαλέξω μέσα μου ουρλιάζει μια φωνή χωρίς εσένα πως ν’ αντέξω χειμώνιασε και μ’ άφησες απ’ έξω...

Καρκίνος

Φίλα με ακόμα – Πάνος Μουζουράκης /Μαραβέγιας

Ξεκινά μία εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού και πολλά αλλάζουν στους στόχους και στα θέλω σου … Εκνευρίζεσαι από νέα που ακούς αλλά για την ώρα υπάρχει και έντονο πάθος που σε κάνει να δένεσαι ουσιαστικά με ένα πρόσωπο που σου δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον!

Αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ Ένας μαγνήτης στο ψυγείο, ένα σημείωμα, ένα αστείο Ένα σπίτι, ένα φιλί, ένα αντίο Φίλα με ακόμα Φίλα με ακόμα Όλα τα άλλα ηχούν μακρινά Ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά...

Λέων

Κάποιες Φορές –Στέφανος Κορκολής /Δημήτρης Μητροπάνος

Θέλεις να φύγεις μακριά, να ανοίξεις τα φτερά σου, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να παθιαστείς να ενθουσιαστείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους! Όλα αυτά επρόκειτο να τα κάνεις με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, απλά για την ώρα η συναισθηματική ανασφάλεια και η αβεβαιότητα δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς στο 100% σε κάτι νέο!

Κάποιες φορές θυμάμαι τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που είχα μείνει από τσιγάρο τότε που ζούσα έναν έρωτα τρελό που μ’ έχει κάνει τον κατήφορο να πάρω Κάποιες φορές θα `θελα τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που σ’ ένα λάθος μου πονάω και που φοβάμαι την αλήθεια της ζωής που με ματώνει όταν δίπλα της περνάω...

Παρθένος

Θέλω να σε δώ - Ονιράμα

Η Αφροδίτη και ο Άρης κινούνται στο δικό σου ζώδιο και η σύνοδός τους θέτει σε πρώτο πλάνο ζητήματα αισθηματικά όπου τώρα παίρνεις πρωτοβουλίες για να τα λύσεις! Ωστόσο, θα χρειαστεί αυτή την εβδομάδα να βάλεις τέλος σε καταστάσεις αδιέξοδες, να τερματίσεις ότι έχει κάνει τον κύκλο του και έχει ολοκληρωθεί και να κοιτάξεις μπροστά τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου!

Θέλω να σε δω Γύρω στις οχτώ Είναι κάποια πράγματα που νιώθω Και θέλω να σου πω Θέλω να σε δω Στο μέρος το γνωστό Να στο εξηγήσω πως δεν το ‘θελα Που έγινε αυτό Θέλω να σε δω Έτσι να σε δω Άλλη μια φορά την τελευταία Κι ό,τι πεις θα το δεχτώ...

Ζυγός

Παραπονάκι μου -Γλυκερία

Ξεκινά μία εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού και οι ισορροπίες είναι κάπως ευαίσθητες για την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής! Παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις και αλλάζεις την πορεία μίας γνωριμίες / σχέσης ενώ το ρίσκο και η επιπολαιότητα δεν λείπουν! Μην βιαστείς να κάνεις πράγματα που αργότερα θα τα μετανιώσεις!

Μου ζητάς να ορκιστώ στη ζωή σου αν ακόμα σ’ αγαπώ ντροπή σου ντροπή σου που δεν έμαθες ακόμα τα λόγια της ψυχής τα λέει το στόμα Παραπονάκι μου μικρό παράπονο γλυκό μου ακόμα και στον ύπνο μου σε βλέπω στο όνειρό μουπαραπονιάρικό μου...

Σκορπιός

Απόλυτος Έρωτας- Σάκης Ρουβάς

Παρόλο που τρέχεις και δεν φτάνεις και δεν σου μένει και πολύ προσωπικός χρόνος αυτή την εβδομάδα θα μου ερωτοτροπήσεις κιόλας! Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σε κάνει να παθιάζεσαι και να εκφράζεις την αληθινή πλευρά του εαυτού σου λειτουργώντας κάπως ασυγκράτητα στην αισθηματική σου ζωή!

Απόλυτος Έρωτας σπάει τα δεσμά αισθήματα τόσο δυνατά δεν υπάρχει λογική σ’ αυτό που νιώθουμε. Απόλυτος θα’ ναι όσο μ’ αγαπάς όσο την καρδιά μου θα κρατάς. Ο κόσμος φτιάχτηκε για μας. Δεν περίμενα ποτέ να αισθανθώ, στην καρδιά μου κάτι τόσο δυνατό. Πάντα πίστευα πως σβήνει η φωτιά και ότι εύκολα ο έρωτας περνά.

Τοξότης

Τα καλύτερα θα ρθούν – Χάρις Αλεξίου

Κάποιοι ερωτικοί σου στόχοι για την ώρα είναι μπλοκαρισμένοι αφού ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιο σου βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη …Τώρα αντιλαμβάνεσαι ότι όσο και αν το θες, δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο νέες γνωριμίες και φιλίες δίνουν ένα νέο νόημα στις μέρες σου!

Δεν είναι που αργείς να `ρθεις πάλι το ξέρω μ’ αγαπάς κι είναι αρκετό Δεν είναι οι φωνές που `χω βάλει μα έχω τη μοναξιά για ουρανό Τα καλύτερα είναι αυτά που ακόμα δεν έχω γευτεί αφού κρύβεται το αύριο σ’ ότι έχω ονειρευτεί Τα καλύτερα θα `ρθουν μάτια μου δεν ανησυχώ φτάνει το δικό σου πρόσωπο να βλέπω όταν ξυπνώ...

Αιγόκερως

Παλιοπράγματα – Ηλίας Καμπακάκης

Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Κριού έρχεται για να αναστατώσει για λίγο το κλίμα της προσωπικής σου ζωής και να σε κάνει να αντιδράσεις από αυτό που θεωρούσες μόνιμο, σταθερό, σίγουρο! Παρόλα αυτά έχεις διεξόδους για επικοινωνίες, συναντήσεις και μηνύματα που θα σου δώσουν μία ελπίδα ότι σύντομα κάτι θα αλλάξει!

Φεύγοντας ξέχασα να πάρω την καρδιά μου, και κάτι παλιοπράγματα, μία βαλίτσα πόνο, και τα όνειρα μου, και με 'πιασαν τα κλάματα. Φεύγοντας ξέχασα να πάρω την καρδιά μου, και κάτι παλιοπράγματα, μία βαλίτσα πόνο, και τα όνειρα μου, και με 'πιασαν τα κλάματα.

Υδροχόος

Με αντιθέσεις – Ελένη Δήμου

Ξαφνικές αποφάσεις, λόγια απότομα και συναντήσεις που δίνουν ένα βαθύτερο νόημα στις μέρες του φθινοπώρου έρχονται για να σε γεμίσουν με πάθος και ερωτισμό! Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού σε κάνει να παίρνεις πολύ γρήγορες αποφάσεις… πρόσεξε όμως γιατί άθελά σου μπορεί να πέσεις σε λάθη!

Αν το δεις λογικά δεν τα πάμε εμείς καλά Αν το δεις σχετικά είναι όλα μια χαρά Ενοχές, φταίω φταις κι απειλές για χωρισμό τρυφεροί εραστές με τον ίδιο στεναγμό Με αντιθέσεις και καβγαδάκια είναι η σχέση μας πολύ εκρηκτική μετά μωρό μου ζητάς χαδάκια και αλλάζει η ερωτική πλοκή...

Ιχθύς

Παλιοπράγματα – Ηλίας Καμπακάκης

Η Αφροδίτη και ο Άρης συνεχίζουν το ζώδιο τους στην Παρθένο και το ζητούμενό σου είναι να βρεις την ζεστή συντροφιά με την οποία θα περάσεις όμορφο τον χειμώνα σου! Αν μείνεις όμως προσκολλημένος ακόμα στην παλιά αισθηματική ιστορία που σε πίκρανε, θα έχεις να περάσεις και άλλες πίκρες… Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σε ωθήσει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει!

Δε μίλησα στα κύματα Δεν πήρα απ' το θυμό τους Μόνο τα κοίταξα βαθιά Τους πήρα δύο μυστικά Και τον καημό τους Ζωγράφισα τα κύματα Το μπλε τους και το γκρίζο Κι έβαλα κόκκινη καρδιά Ανάμεσα στη σκοτεινιά Και τον λυγμό τους Μέσα μου άκουσα φωνές Τη μια να λέει πως με θες όσο καμία Την άλλη να με χαιρετά Και να μου λέει "μακριά απ' την τρικυμία" .

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 20/03/2018
Ανατολή:
06:30
Δύση:
18:34
Διεθνής ημέρα αστρολογίας
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.