blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
29 Μαΐου 2017 11:14 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 29 έως 4/6/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 29 έως 4/6/2017 με ένα τραγούδι.

Οι πλανήτες αυτή την εβδομάδα κάνουν «πάρτι», με πολλές και σημαντικές όψεις να προσφέρουν σημαντικές εναλλαγές στην ερωτική ζωή των ζωδίων! Από τις 29 Μαϊου ως τις 4 Ιουνίου 2017 θα έχουμε ρήξεις σε σχέσεις, ξαφνικούς έρωτες, σταθεροποιήσεις δεσμών αλλά και  όνειρα απατηλά που θα κάνουν κάπως θολό το τοπίο  στις σχέσεις μας!  Δες ποια θα είναι τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας και την επιρροή της στα αισθηματικά μας.

 

Προβλέψεις εβδομάδας 29 έως 4 Ιουνίου 2017 με ένα τραγούδι

Άρης αντίθεση με Κρόνο: Οι αντοχές δοκιμάζονται

Την Δευτέρα στις  29 Μαΐου, ο νευρικός Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, βρίσκεται σε αντίθεση με τον σκληρό Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Τα θεμέλια αρκετών σταθερών σχέσεων θα έχουν τις σεισμικές δονήσεις τους και τα ζώδια    του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου θα χάσουν την ψυχραιμία τους κάνοντας ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις τους!

Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό: Αιφνιδιαστικά ερωτικά τερτίπια!

Την  Τετάρτη 31 Μαΐου  ο Άρης  από το ζώδιο των Διδύμων πραγματοποιεί την θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού! Η μέρα θα χαρακτηρίζεται από ενθουσιασμό αλλά θα υπάρξουν και ξαφνικές ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις για  τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου. Πείτε ναι στον αυθορμητισμό και στην πρωτοτυπία!

Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα:  Η δύναμη της σκέψης

Την τελευταία μέρα του Μάη, έχουμε μία ακόμα θετική όψη να μας δίνει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να κινήσουμε κάποιες προσωπικές μας υποθέσεις! Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα τα ζώδια της Γης  (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, θα μπορέσουν να έχουν πολύ όμορφες εξομολογήσεις καρδιάς ενώ οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες θα έχουν βαθύ νόημα!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Σταθεροποιούνται σχέσεις!

Την πρώτη μέρα του Ιουνίου η ενθουσιώδης Αφροδίτη από τον Κριό βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Κάποιες σχέσεις παίρνουν πιο σοβαρή μορφή και ημέρα είναι άκρως θετική για να μπορέσουν να υπάρξουν γνωριμίες και σχέσεις με πολύ καλή προοπτική! Πιο κερδισμένοι θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό: Ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος!

Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό κάνοντας τον έρωτα να παίρνει μία απρόβλεπτη μορφή η οποία και θα συναρπάσει ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου. Νέοι ξαφνικοί έρωτες, εκπλήξεις, πρωτότυπες γνωριμίες  και επεισοδιακές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων θα δώσουν ένα χρώμα ανανέωσης το οποίο θα μας κάνει να νιώσουμε καλοκαίρι!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα:  Μην εξιδανικεύεις…

Στις 4 Ιουνίου ο έρωτας θέλει και το παραμύθι του, αφού ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων .. Ο ρομαντισμός της ημέρας θα φέρει εξιδανικεύσεις αλλά και μπερδέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε απιστίες και διαψεύσεις! Τα ζώδια πρέπει να είναι προσεχτικά είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 29 έως 4 Ιουνίου 2017; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Έλα πάρε με – Γιάννης Χαρούλης

Η εβδομάδα αναμένεται εντυπωσιακή και με σημαντικά γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή! Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Κρόνο και σε σύνοδο με τον Ουρανό  και σίγουρα δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αλλάξει η μορφή μίας σχέσης σου ή για να καλωσορίσεις έτσι ξαφνικά έναν νέο έρωτα στη ζωή σου!

Έλα πάρε με  μες στο βυθό σου να βρεθώ ν’ αγαπηθώ να λυτρωθώ Έλα πάρε με  στα γαλανά σου τα νερά δώσε στα όνειρα φτερά. Έλα πάρε με σ’ άλλα ταξίδια μακρινά στου δειλινού τα μενεξιά Έλα πάρε με  δώσε μου αίμα και μιλιά σε χρυσαφένια ακρογιαλιά.

Ταύρος

Θέλω να σε δώ - Ονιράμα

Η αστρολογική όψη που σε επηρεάζει άμεσα αυτή την εβδομάδα είναι το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα! Η εκφραστικότητα σου θα σε βοηθήσει να έρθεις πολύ κοντά μετο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις /επαφές που θα σου ξυπνήσουν τα ερωτικά σου ένστικτα! Η εβδομάδα είναι κατάλληλη για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον! 

Θέλω να σε δω Γύρω στις οχτώ Είναι κάποια πράγματα που νιώθω Και θέλω να σου πω Θέλω να σε δω Στο μέρος το γνωστό Να στο εξηγήσω πως δεν το ‘θελα Που έγινε αυτό Θέλω να σε δω Έτσι να σε δω Άλλη μια φορά την τελευταία Κι ό,τι πεις θα το δεχτώ

Δίδυμος

Μ’αρέσεις – Γιάννης Πάριος

Μην δίνεις τον λόγο σου αν δεν μπορείς να τον τηρήσεις και προσπάθησε να αποφύγεις τα ερωτικά μπερδέματα! Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πολύ καλά, θα κάνεις τις τρέλες σου, αλλά μέσα σε αυτό το κύμα ενθουσιασμού που θα σε παρασύρει άθελά σου μπορεί να κάνεις λάθη και να βιαστείς να κάνεις ανοίγματα που στην συνέχεια δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις!

Φως μου  ο πόθος ο κρυφός μου  εσύ θα είσαι φως μου  φως μου  φως μου λαμπερό.  Δώσ’ μου στο πείσμα αυτού του κόσμου  τα δυο σου χείλη δώσ’ μου  δώσ’ μου  δώσ’ μου να χαρώ

Καρκίνος

Κάποιες Φορές – Στέφανος Κορκολής /Δημήτρης Μητροπάνος

Κάποιοι στόχοι σου αλλάζουν και ανατρέπονται και αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό γιατί σε βγάζει από τις συνήθειές σου αυτή την εβδομάδα ! Αν είναι κάτι που αξίζει να το κυνηγήσεις αυτή την εβδομάδα είναι την επικοινωνία και την συζήτηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Εκφράζοντας αυτά που έχεις μέσα στην καρδιά σου θα  μπορέσεις να αποκαταστήσεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό!

Κάποιες φορές θυμάμαι τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που είχα μείνει από τσιγάρο τότε που ζούσα έναν έρωτα τρελό που μ’ έχει κάνει τον κατήφορο να πάρω Κάποιες φορές θα `θελα τόσα να σου πω κάποιες βραδιές που σ’ ένα λάθος μου πονάω και που φοβάμαι την αλήθεια της ζωής που με ματώνει όταν δίπλα της περνάω

Λέων

Άκουσε αγόρι μου – Καίτη Γαρμπή

Ερωτοτροπείς και έχεις τις κατακτήσεις σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα και οι εκπλήξεις δεν λείπουν! Ωστόσο κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας έχεις  την ανάγκη να σταθεροποιήσεις κατά κάποιο τρόπο την αισθηματική σου ζωή κάνοντας πιο ώριμες επιλογές γιατί πλέον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά και τι  αξίζεις!

Άκουσε αγόρι μου απόψε θα μπούνε οι όροι μου φέρθηκα ανώτερα και συ δίνεις όλο λιγότερα Άκουσε ωραίε μου και έρωτα δήθεν μοιραίε μου τέρμα πια τα μπλα μπλα μπλα εάν δεν αλλάξεις θα φύγω αξίζω πολλά, αξίζω πολλά, αξίζω πολλά, αξίζω πολλά, αξίζω πολλά

Παρθένος

Στα είπα όλα – Σωκράτης Μάλαμας

Διεκδίκησε αυτό που θέλεις και δεν θα χάσεις… Η πορεία της εβδομάδας το μόνο που σου απαγορεύει είναι την αδράνεια αλλά και την αναποφασιστικότητα γιατί τότε θα χάσεις ευκαιρίες και τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με εσένα να μετανιώνεις! Μην αφήσεις ανείπωτα λόγια και φρόντισε να λύσεις όλες τις ασάφειες που θα δημιουργήσει το πέρασμα της εβδομάδας.

Πολλές φορές σου μίλησα Με χρώματα στο στόμα Στο είπα, όσα έμαθα Τα έμαθα με το σώμα Μισός ψυχή μισός κορμί Κι η πείνα μου θηρίο Μισή ζωή σπατάλησα να ζήσουν και τα δύο Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις Δε θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις Στα είπα όλα Φίλα με τώρα

Ζυγός

Έλα μαζί μου –Ελεονόρα Ζουγανέλη

Η διάθεση σου θα είναι τολμηρή και αρκετά παιχνιδιάρικη κατά την διάρκεια αυτής της εβδομάδας! Τα ερωτικά γεγονότα θα σε  κάνουν να φερθείς τολμηρά αλλά και να πάρεις τα ρίσκα σου! Τα ρίσκα αυτά ωστόσο θα σου βγουν σε καλό, αφού η Αφροδίτη θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Κρόνο! Κάτι που θέλεις πραγματικά πολύ θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα αρκεί να το τολμήσεις!

Έλα μαζί μου μια νύχτα μόνο, βήμα με βήμα. Σαν γλάροι ξένοιαστοι να ταξιδεύουμε πάνω απ’ το κύμα. Εμείς κι η αγάπη μας για άλλο όνειρο,  γι άλλη φωλιά. Τον έρωτά μας Θεό να κάνουμε και βασιλιά.

Σκορπιός

Το πρόβλημά μου είσαι εσύ – Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η εβδομάδα δεν είναι και στα απόλυτα φόρτε τα ερωτικά  για σένα Σκορπιέ μου ωστόσο το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σου ο Πλούτωνας με τον Ερμή, θα φέρει  την επικοινωνία που περίμενες. Μία συνάντηση, μία εξομολόγηση, ένα νέο θα αποτελέσει αυτή την εβδομάδα την δική σου τυχερή στιγμή, έστω και για την ώρα δεν μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τις καταστάσεις. 

Το πρόβλημά μου είσαι εσύ είσαι εσύ είσαι εσύ μονάχα εσύ Το πρόβλημά μου είσαι εσύ είσαι εσύ είσαι εσύ μονάχα εσύ Το πρόβλημά σου είσαι εσύ στο’χω πει μόνο εσύ αγάπη μου εσύ Το πρόβλημα σου είσαι εσύ κι ούτε ξέρω γιατί καρδιά μου εσύ Οταν σε βλέπω αχ δεν έχω πρόβλημα όταν με φιλάς γλυκά δεν έχω όταν λες πως μ’αγαπάς δεν έχω

Τοξότης

Η καρδιά με πηγαίνει εμένα – Αντώνης Ρέμος

Η εβδομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματά της και τις αστάθειές της, ο έρωτας όμως δεν λείπει,ίσα –ίσα που εισβάλει με τον πιο περίεργο τρόπο αφού η Αφροδίτη και ο Ουρανός βρίσκονται σε σύνοδο στον Κριό! Χρειάζεται όμως να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να μην αφήσεις το κύμα του ενθουσιασμού να σε παρασύρει σε επιπολαιότητες ιδιαίτερα στο τέλος της εβδομάδας.

Όμως ποια λογική, ποια τακτική η καρδιά με πηγαίνει εμένα;  Όμως τι να σκεφτώ τι να κρυφτώ; Εγώ πάω με τα χέρια ανοιγμένα. Όμως πού `ναι η αρχή και πού θα βγει; Η καρδιά με πηγαίνει εμένα... Είπα στη λογική ζήτω η ψυχή κι έπεσα πάνω σε σένα...

Αιγόκερως

Κάτσε καλά –Κώστας Μακεδόνας

Ένα ερωτικό μήνυμα ή μία αισθηματική πρόταση θα σε κάνει να νιώσεις μεγάλη συναισθηματική ικανοποίηση στο μέσο της εβδομάδας! Ωστόσο, κάποιες αλλαγές  και ανατροπές που θα βιώσεις  το Σαββατοκύριακο, θα σου δώσουν την εντύπωση ότι κάποια πράγματα στην αισθηματική σου ζωή είναι ακόμα ρευστά!  Απέφυγε τα ερωτικά καβγαδάκια και μην βιάζεσαι να βγάλεις τα συμπεράσματά σου!

Γι’ αυτό κάτσε καλά κοίτα λίγο χαμηλά η ζωή κατρακυλάει, μη λες πολλά τα λόγια είναι φτηνά αν δεν είναι αληθινά σ’ αγαπώ, μη λες πολλά κάτσε καλά ποτέ δε θα ξεχάσω αυτή τη θάλασσα αυτή που χάλασα για να σε βρω παλεύαμε στα κύματα κι εσύ κι εγώ μα είχαμε οδηγό  τον ουρανό

Υδροχόος

Ήρθες - Νίκος Βέρτης

Λένε ότι στον έρωτα τα πιο ωραία είναι και τα απρόοπτα και εσύ θα συμφωνήσεις μαζί τους αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου αφού ο κυβερνήτης σου ο Ουρανός θα βρεθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη! Θα αιφνιδιάσεις με τις ερωτικές  πρωτοβουλίες σου  και για μία ακόμα φορά θα τολμήσεις και θα ρισκάρεις στα αισθηματικά, άσχετα αν δεν έχεις την σιγουριά ή την ασφάλεια για το αύριο! 

Δε με νοιάζει ό,τι και να γίνει  δε με νοιάζει τι θα μείνει  όταν με κοιτάζεις μοιάζει ο κόσμος  να ομορφαίνει πιο πολύ  Δε με νοιάζει ο χρόνος τι θα φέρει  ποιος αλήθεια να το ξέρει  όταν μ’ αγκαλιάζεις δε φοβάμαι τη ζωή  Ήρθες και μπορώ να ονειρευτώ  ήρθες κι έχω μάθει ν’ αγαπώ  κι όλα αυτά αγάπη μου γιατί  είσαι πάντα στο πλευρό μου  είσαι το άλλο το μισό μου  είσαι ό,τι είχα φανταστεί

Ιχθύς

Αδιέξοδη Αγάπη – Νατάσα Θεοδωρίδου

Λίγο θολό το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα! Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο σε κάνει να πικραίνεσαι από τα εμπόδια που υπάρχουν σε μία σχέση σου! Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε ξυπνά από το όνειρο και σε κάνει να συνειδητοποιείς την πραγματικότητα ενώ κάποιες αποκαλύψεις σε κάνουν να νιώθεις ότι διαψεύδονται κάποιες προσδοκίες σου! Δείξε για την ώρα λίγη υπομονή, σύντομα το πλανητικό σκηνικό αλλάζει!

Αδιέξοδη αγάπη, μια πορεία δίχως χάρτη, μπρος το χάος, πίσω δάκρυ και βραδιές μοναχικές. Αδιέξοδη αγάπη, στων ονείρων μου τη στάχτη να ζητάω πάντα κάτι που εσύ το καις. Δεν αντέχω στη σκέψη πως σε χάνω, μα κοντά σου κακό σε μένα κάνω. Η ζωή μου νερό στα δάχτυλά σου  κι εγώ είμαι κοντά σου και σ’ αγαπώ.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.