blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
24 Ιουλίου 2017 11:27 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 24 έως 30/7/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 24 έως 30/7/2017 με ένα τραγούδι.

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι εδώ έτοιμη να μας προσφέρει  σκαμπανεβάσματα, ξεκαθαρίσματα αλλά και ευκαιρίες για να δούμε τις καταστάσεις με άλλο μάτι ...  Πώς θα εξελιχθούν όμως οι αισθηματικές υποθέσεις των ζωδίων βάση των πλανητικών επιρροών;

 

Προβλέψεις εβδομάδας 24 έως 30 Ιουλίου 2017 με ένα τραγούδι

Η Αφροδίτη , οι δοκιμασίες και... οι εκπλήξεις!

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο των Διδύμων και στις 24 του μήνα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ενώ στις 30 Ιουλίου πραγματοποιεί το εξάγωνο της με τον Ουρανό .  Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου θα ζοριστούν στα αισθηματικά τους.  Οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου θα έχουν όμορφες εκπλήξεις αυτή την εβδομάδα.

Ο Ερμής  ευνοεί τις αισθηματικές επικοινωνίες....

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Λέοντα  ως και τις 26 του μήνα, πραγματοποιώντας ένα τυχερό εξάγωνο με τον Ουρανό που προσφέρει διασκέδαση, άνεση λόγου, επικοινωνίες, μετακινήσεις αλλά και ευχάριστους αιφνιδιασμούς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς,  Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου!  Στις 26 του μήνα κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου – όπου είναι και κυβερνήτης – και οι επικοινωνίες μας πλέον θα στηρίζονται πάνω σε γερές βάσεις! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ως το τέλος της εβδομάδας σε συζητήσεις και συναντήσεις είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη: Βρες και πάλι την αυτοπεποίθησή σου!

Στις 27 του μήνα ο Ήλιος και ο Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα και αυτή την ημέρα θα έχουμε σημαντικές κατακτήσεις! Θα βρούμε την αυτοπεποίθηση, το τσαγανό, την τόλμη αλλά και την ερωτική περιπέτεια. Πιο πολύ θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 24 έως 30 Ιουλίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

«Πόσο σε θέλω- Λαυρέντης Μαχαιρίτσας»

Είναι βέβαιο ότι η εβδομάδα σου προσφέρει όλα τα ανοίγματα για να το διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να φλερτάρεις, να παίξεις και να επιβεβαιωθείς! Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσουν ο Ερμής και η Αφροδίτη με τον Ουρανό από το ζώδιο σου σε βοηθούν να καλύψεις πολλά από τα κενά της αισθηματικής σου ζωής.

«Στην άκρη του απείρου, στιγμούλα του ονείρου σταγόνα που στάζει, πόσο σου μοιάζει φωτιά και αέρας, στον κόσμο φοβέρα  στη νύχτα που ουρλιάζει, πώς σε τρομάζει...  Σου μοιάζει η σελήνη  πού να `βρω γαλήνη  στον Άδη ανατέλλω  πόσο σε θέλω...  Πόσο σε θέλω..»!

ΤΑΥΡΟΣ

«Κρύψτε μου το τηλέφωνο – Κωνσταντίνος Γαλανός»

Μία ουδέτερη εβδομάδα ξεκινά για σένα Ταυράκι, όπου δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στην ύλη και στα πρακτικά σου ζητήματα... Ωστόσο από τις 26 Ιουλίου όπου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, σιγά – σιγά ο έρωτας θα σε παρασύρει με μηνύματα, επαφές και προτάσεις που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό! 

«Kαι όταν με βλέπετε να πίνω κρύψτε μου το τηλέφωνο γιατί απόψε θα ξεφύγω και αυτά που νιώθω θα τα πω δεν πρέπει τίποτα να στείλω ούτε να γράψω σ'αγαπώ... όταν βλέπετε να πίνω πάρτε μου το τηλέφωνο... ταξίδι μέσα στη σιωπή και μες στη νύχτα είναι το βλέμμα σου που τόσα μου θυμίζει μες το δωμάτιο η δική σου καληνύχτα είναι σαν χάδι στα μαλλιά που με κοιμίζει»!

ΔΙΔΥΜΟΣ

«Κινδυνεύω – Μελίνα Ασλανίδου»

Η εβδομάδα ξεκινά με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης! Τα αισθήματά σου δοκιμάζονται, ωστόσο τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα σε βοηθούν να κάνεις σημαντικές αλλαγές που θα σε αναζωογονήσουν! 

«Αχ κινδυνεύω, αχ κινδυνεύω δε με μαζεύω, δε με μαζεύω! Σκορπάω μπροστά σου κι όλη γίνομαι δικιά σου... Φωτιές ανάβω, φωτιές ανάβω  Και σου χορεύω και σου χορεύω Καίγεται η νύχτα και για σένα με ξοδεύω... Στο παραμύθι σου το πέπλο μου τραβάω! Κι όλα τα πρέπει μου στη θάλασσα πετάω Καημούς στο ντέφι μου για χάρη σου βαράω! Σου τραγουδάω και τον έρωτα μεθάω...»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θάλασσες φιλιά – Στέφανος Δημοσθένους»

Επιδιώκεις να κάνεις πιο σίγουρη και σταθερή την αισθηματική σου ζωή και σιγά – σιγά το πετυχαίνεις αγαπημένε μου Καρκίνε, έστω και αν ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις θυσίες για αυτό! Η εβδομάδα σε βοηθά να χαλαρώσεις και να δεις τις καταστάσεις γύρω σου πιο ξεκάθαρα και σταθερά, σε αυτό άλλωστε θα σε βοηθήσει και ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου!

«Θάλασσες φιλιά να σου χαρίσω, θάλασσες φιλιά να σε μεθύσω,  κρύψε με για πάντα στη καρδιά σου μες τα κύματα του έρωτα σου. Θάλασσες φιλιά να σου χαρίσω, θάλασσες φιλιά να σε μεθύσω άσε με ν' αγγίξω τη ψυχή σου, να μετράω σημάδια στο κορμί σου»

ΛΕΩΝ

«Πυρκαγιά – Παντελής Παντελίδης»

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας αφού προηγήθηκε μία Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και  οι θετικές όψεις του Ουρανού με την Αφροδίτη και  τον Ερμή, μόνο εκπλήξεις έχουν να σου δώσουν αυτή την εβδομάδα! Ευχάριστοι αιφνιδιασμοί λοιπόν στα αισθηματικά σου, σε κάνουν να διασκεδάζεις και να βρίσκεις τις φόρμες σου!

«Πρώτο μας φιλί και σε τρομάζει πρώτο μας φιλί και αναπνέω τώρα πια καθόλου δε σε νοιάζει το θες και σ’ ανεβάζει. Πυρκαγιά τα μάτια σου φωτιά κρυμμένα μυστικά μα ζω μες στο κορμί σου κι ανασαίνω» !

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θα σου φύγω – Γιάννης Κότσιρας»

Η εβδομάδα ξεκινά δύσκολα, πικρά και κάπως απογοητευτικά αφού η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε θλίβει δοκιμάζοντας την σταθερότητα μίας σχέσης! Από τις 26 του μήνα όμως που ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου, θα μπορείς να κουβεντιάσεις και να δεις κάποιες υποθέσεις σου, πιο άνετα και λογικά... 

«Θα σου φύγω, σ το χα πει θα σου φύγω και γέλαγες εσύ πριν μ αφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδεια. Θα σου φύγω, σ το χα πει τώρα κλαις γιατί κλαις συ δεν είσαι που γέλαγες χτες μόνη σου έχεις γκρεμίσει όσα εγώ είχα χτίσει τώρα τάχα γιατί κλαις»!

ΖΥΓΟΣ

«Ανεβαίνω –Ηλίας Βρεττός»

Ανήκεις στους κερδισμένους της εβδομάδας και θεωρώ ότι μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο θα μπορεί άνετα να «παιχτεί» μία νέα γνωριμία αν είσαι δίχως ταίρι! Όσο για σένα που είσαι σε σχέση, η εβδομάδα  έχει άκρως θετικό χαρακτήρα αφού πολλά από τα σχέδια που θα κάνεις με το σύντροφό σου, θα σε συναρπάσουν και θα ανανεώσουν τη σχέση σας.

«Ανεβαίνω, δε με ρίχνεις είπα τέρμα, είμαι αλλού τι μου λες τώρα δεν καταλαβαίνω ανεβαίνω, δε με ρίχνεις! Είπα τέρμα, δεν αντέχω άλλο να σε συγχωρώ και να σε περιμένω ανεβαίνω όλο κι ανεβαίνω, δε με ρίχνεις ούτε κατεβαίνω είπα τέρμα κάνε ότι θες, είμαι αλλού τι μου λες τώρα δεν καταλαβαίνω, ανεβαίνω όλο κι ανεβαίνω, δε με ρίχνεις ούτε κατεβαίνω είπα τέρμα φτάνει ως εδώ, δεν αντέχω άλλο να σε συγχωρώ και να σε περιμένω»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ταξίδι για να σε βρω – Λεωνίδας Μπαλάφας»

Μήπως έχει έρθει η ώρα να βγεις λίγο από το καβούκι σου, να διασκεδάσεις, να δικτυωθείς και να νιώσεις λίγο καλοκαίρι; Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι δεν έχεις άλλα αποθέματα να δώσεις ... πιθανότατα σε πιάνουν και οι κλειστές σου! Σύντομα όμως από τις 26 του  μήνα που ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου ... αλλάζεις και νιώθεις την ανάγκη να αφεθείς στα καλοκαιρινά παιχνίδια.

«Από κάμπους και βουνά από λίμνες κι από δάση βάδισα για να σε βρω, η καρδιά μου πριν γεράσει! Να σε βρω και να σε χάσω να με αλλάξω, να σου μοιάσω, μόνο τότε θα ησυχάσω! Από δρόμους σκοτεινούς και σοκάκια ξεχασμένα βάδισα για να σε δω, μα τα χέρια μου δεμένα Είχα την καρδιά στο στόμα και τα πόδια μου στο χώμα πόσο θα κρατήσει ακόμα; Ε,ε,ε,ε ταξίδι για να σε βρω Ο,ο,ο,ο φωνάζω για να μ' ακούσεις»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Amore mio – Κωστής Μαραβέγιας»

Για μία ακόμα φορά ο Κρόνος από το ζώδιο σου δεν σε αφήνει σε ησυχία και σε ηρεμία! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε κάνει να συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει η ώρα να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά και να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία σου! Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό θα σου προσφέρει την διέξοδο! 

«Αμόρε μίο δεν γίνεται μαζί εμείς οι δύο, μία στη ζέστη με έχεις μία στο κρύο, χώρια όμως δεν κάνουμε και οι δύο!Πεθαίνω και ανασταίνομαι για σένα, που έφυγες νωρίς και αυτό το βράδυ σε πήρε ένα ταξί, καμία επαφή ξημέρωσε πρωί»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πυξίδα – Ευρυδίκη»

Μεταβατική είναι αυτή η εβδομάδα για σένα Αιγόκερε μου και προσπαθείς να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ηρεμήσεις από καταστάσεις που σε είχαν φθείρει!  Από τις 26 του μήνα και έπειτα θα σου μπει η ιδέα, να ξεφύγεις κάπου μακριά! Τα καλύτερα για σένα έρχονται από την επόμενη εβδομάδα ... κάνε ακόμα λίγη υπομονή. 

«Ξεκίνησα βόρεια χωρίς περιθώρια για αναβολή  δεν ξέρω πως βρέθηκα κοντά σου όμως βρέθηκα στην Ανατολή  και  γύρω από τον ήλιο μου μια τέντα .Δεν πρόλαβα ξανά να πω κουβέντα  τρελαίνεις την πυξίδα μου  και δείχνει όπου πας  μακάρι μόνο να’ ξερα εσύ αν μ’ αγαπάς  τρελαίνεις την πυξίδα μου  και όπου κι αν βρεθώ! Φεγγάρια μες τα μάτια σου θ’ ανάβουνε να βλέπω για να ’ρθω»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μαγνήτης – Νίκος Απέργης»

Ευχάριστες προσκλήσεις, προτάσεις και μηνύματα  θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα στην αισθηματική σου ζωή! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δεις την πορεία μίας σχέσης πιο ξεκάθαρα και σταθερά! Ένα πρόσωπο θα σε συναρπάσεις με τον τρόπο που θα σε προσεγγίσει! 

«Πόσο περίμενα αυτή τη στιγμή Δε το ξέρεις μωρό μου ούτε και εσύ,  Μα θα περίμενα άλλο τόσο... Πόσο σε θέλω δεν μπορεί να εκφραστεί,  Με λόγια δεν μπορεί ν’ αποδοθεί Κι απόψε ήρθε η ώρα να σε νιώσω...Μαζί σου εγώ έχω κόλλημα καιρό Κι απόψε που είσαι εδώ Σου το λέω δε γυρίζω σπίτι! Μαζί σου εγώ έχω κόλλημα γερό Κι είναι τόσο δυνατό σα να έχουμε μαγνήτη»

ΙΧΘΥΣ

«Όλα περνούν – Αντώνης Ρέμος»

Υπάρχουν πολλά λόγια που θα θελες να εκφράσεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ και ναι τα άστρα σου προσφέρουν απλόχερα όλες τις ευκαιρίες για να βγάλεις από μέσα σου παράπονα και στεναχώριες.... Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσει επιτέλους ο κύκλος μίας δυσάρεστης σχέσης που σε κλόνισε. 

«Ό,τι έφτιαξε η ζωή κι ό,τι προσπαθεί ό,τι έφτασε ως εδώ κι ό,τι γεννηθεί ο λόγος που υπάρχω όλα είναι αγάπη Μέρες, μέρες κι άλλες μέρες κι από πάνω σκόνη έτσι γράφει ο χρόνος  στο λευκό το χιόνι σε όλες τις στιγμές μας πρώτη η αγάπη Η αγάπη μόνο εκείνη του ανθρώπου η μνήμη! Κι όταν πάω να ξεχάσω είσαι πάλι εκεί Κι όταν πάω να ξεπεράσω είσαι πάλι εκεί κι ό,τι φτάσω κι ό,τι χάσω είσαι πάλι εκεί η αγάπη»

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.