blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
22 Μαΐου 2017 11:04 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28/5/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28/5/2017 με ένα τραγούδι.

Ο Μάιος σταδιακά ολοκληρώνει τον κύκλο του και λίγο πριν τον αποχαιρετήσουμε, είναι μία καλή ευκαιρία για να δούμε κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και να κάνουμε μία νέα, σημαντική αλλαγή! Την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου έχουμε μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων και η ατμόσφαιρα αρχίζει να μυρίζει καλοκαιράκι, αλλά έχουμε και ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που πυρπολεί τα ερωτικά πάθη! Μέσα σε όλα ωστόσο, δε θα λείψει και το ρομάντζο, αφού στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Πώς θα επηρεαστεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τη νέα εβδομάδα;

 

Προβλέψεις εβδομάδας 22 ως 28 Μαΐου 2017 με ένα τραγούδι

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Το καλοκαίρι που μου χρωστάς…

Στις 25 Μαΐου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων, η οποία και βρίσκεται σε ενάμιση τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Το νέο αυτό φεγγάρι θα δημιουργήσει την αδημονία, αλλά και τη βιασύνη για νέα ξεκινήματα, δε θα λείψουν όμως οι ανταγωνισμοί, οι έριδες, οι ζήλιες, αλλά και τα καβγαδάκια! Πιο πιεστική θα είναι αυτή η Νέα Σελήνη για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου θα είναι και οι κερδισμένοι!

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Μοιραία πάθη!

Την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων έχουμε και την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα είναι τα ζώδια που θα βιώσουν αυτή την εβδομάδα δυναμικά πάθη, αλλά και συγκρούσεις στις σχέσεις τους! Δε θα λείψουν οι χωρισμοί, αλλά και οι αποκαλύψεις!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Ταξίδεψέ με…

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιεί την Κυριακή στις 28 Μαΐου ένα θετικό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων… Αυτή η αστρολογική όψη θα προωθήσει τις ρομαντικές επικοινωνίες και τις τρυφερές συναντήσεις ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 22 ως 28 Μαΐου 2017; Άκουσε το ερωτικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Είμαι ερωτευμένος – Αντώνης Βαρδής

Τα λες έξω από τα δόντια, διεκδικείς, κάνεις τις προτάσεις σου και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει σημαντικά ανοίγματα, με αποφάσεις, συζητήσεις και συναντήσεις αισθηματικές. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου, εκτοξεύει την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη! 

Είμαι ερωτευμένος, είμαι ερωτευμένος κι από το κορμί σου ξαναγεννημένος, είμαι ερωτευμένος, είμαι ερωτευμένος, πρώτη μου φορά μου είμαι ευτυχισμένος. Όταν σ’ έχω αγκαλιά μου όλοι με χαζεύουν, μες στα μάτια τους το βλέπω πόσο με ζηλεύουν. Δε με νοιάζει τι θα πούνε ούτε με πικραίνουν, όσοι ξέρουν ν’ αγαπούνε με καταλαβαίνουν!

Ταύρος

Φύλακας Άγγελος – Χρήστος Χολίδης

Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια, σταθερότητα, σιγουριά και φυσικά συντροφικότητα και κάνεις τα πάντα αυτή την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, για να δημιουργήσεις ένα πιο όμορφο πλαίσιο στην αισθηματική σου ζωή! Το Σαββατοκύριακο, με τον Ερμή να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να εκφραστείς!

Θέλω να σε προσέχω πάνω κι απ’ τη ζωή μου, να σε έχω φύλακα κι άγγελό μου κι απ’ ό,τι έχω το καλύτερό μου να είσαι, όπου πάω σαν ρούχο επάνω μου να σε φοράω, φύλακας κι άγγελός μου, το νόημα για μένα αυτού του κόσμου!

Δίδυμοι

Είμαι άστατος πολύ – Γιώργος Μαζωνάκης

Τώρα είναι η εβδομάδα σου, αφού η Νέα Σελήνη του Μάη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και σε βοηθά να κάνεις αυτή τη μεγάλη αλλαγή, που θα σου προσφέρει ανανέωση! Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται αισθητά, η ερωτική σου διάθεση γίνεται παιχνιδιάρικη, αλλά και λίγο άστατη… Αυτό που πρέπει να περιορίσεις λοιπόν αυτή την εβδομάδα, είναι οι ερωτικές ατασθαλίες που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. 

Είμαι άστατος πολύ, από ‘δω κι εκεί γυρνάω. Μην κολλάς σ’ ένα φιλί γιατί εύκολα ξεχνάω. Η καρδιά μου μόνο μια δεν αγαπάει, άμα θέλεις μείνε εδώ και όσο πάει. Μ’ άρεσες και σ’ άρεσα, μα σ’ το ξεκαθάρισα, ζεις με ό,τι νιώσαμε ή αλλιώς τελειώσαμε.

Καρκίνος

Αδιέξοδο – Γιάννης Πάριος/Δέσποινα Βανδή

Παρασκήνιο μυρίζει η αισθηματική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, φίλε μου Καρκίνε, και ναι, οι αποκαλύψεις στα ερωτικά θα είναι πολλές και θα πρέπει να προετοιμαστείς σχετικά! Ό,τι κρύβεται θα φανερωθεί, ενώ η φωνή της διαίσθησής σου για μία ακόμα φορά θα σου δώσει τα σωστά μηνύματα για το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα κλονίζει τα θεμέλια μίας μόνιμης σχέσης! Το σαββατοκύριακο σού προσφέρει την ευκαιρία ωστόσο, να βρεις λύσεις και διεξόδους… 

Μια χαραμάδα απ’ το παντζούρι λίγο φως κι ένα παράθυρο που χρόνια έχει ν’ ανοίξει, νιώθω το τέλος και ο πόνος δυνατός σαν μια σελίδα που δε λέει να γυρίσει. Θέλω να βγω, απ’ τ’ αδιέξοδο αυτό θέλω να βγω, μα τους ανθρώπους τους φοβάμαι κι είναι αλήθεια, την εγκατάλειψη τη γνώρισα, τη ζω, τη μοναξιά μου τη ζωγράφισα στα στήθια!

Λέων

Φίλα με ακόμα –Μουζουράκης / Μαραβέγιας

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις ανθρώπους, αλλά και για να κάνεις πραγματικότητα τις επιθυμίες σου! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σου προσφέρει το κέφι, αλλά και την ανάγκη να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα! Το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό συνηγορεί για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους!

Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, όλα τα άλλα ηχούν μακρινά, ένα αστέρι που σκάει στου ουρανού την καρδιά. Φίλα με ακόμα, φίλα με ακόμα, θέλω να ‘μαι μαζί σου, να κυνηγάω μαζί σου τα κύματα όλα της μοίρας.

Παρθένος

Μου μιλάς μα νιώθω μόνος – Γιώργος Μαζωνάκης

Την μία πιέζεσαι, την άλλη αγχώνεσαι, έρχονται και κάποια μηνύματα και επικοινωνίες που δεν σε καλύπτουν, αλλά σου δημιουργούν ανασφάλεια και… μπερδεύεσαι, Παρθένε μου, αυτή την εβδομάδα! Η Νέα Σελήνη από τους Διδύμους σε πιέζει να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα κι αυτό σε αγχώνει! Στο τέλος της εβδομάδας ωστόσο, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σού δίνει την ευκαιρία μίας επικοινωνίας ή συνάντησης, που προς το παρόν θα σε γαληνέψει! 

Μου μιλάς μα νιώθω μόνος, σαν δραπέτης φεύγει ο χρόνος και τον ψάχνεις στην στροφή. Μου μιλάς μα νιώθω μόνος, φίλος μένει μόνο ο πόνος, δεν υπάρχει επαφή. Σε κοιτάζω μες στα μάτια, δε με βλέπεις, τη ζωή μου στο λεπτό την ανατρέπεις και δεν έχεις τι να πεις.

Ζυγός

Δικαίωμά μου – Πασχάλης Τερζής

Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σε κάνει να θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να φύγεις μακριά, να νιώσεις ελεύθερα, να μη δώσεις λογαριασμό σε κανέναν… Δε λείπουν όμως και οι απρόοπτες γνωριμίες στα αισθηματικά, οι οποίες σε συναρπάζουν! Έρχεται όμως και ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, που σου δίνει το μήνυμα ότι για να πετύχεις τη σταθεροποίηση μίας σχέσης, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα πάθη σου, κάνοντας πιο ώριμες επιλογές. 

Εγώ χειμώνες δε φοβήθηκα ποτέ μου, ποτέ δεν έβαλα νερό μεσ’ στο κρασί, εγώ δε γέρνω με το φύσημα του ανέμου και δε θα αλλάξω επειδή το θες εσύ. Δικαίωμά μου να γυρνώ στο σπίτι τα χαράματα, δικιά μου είναι η ζωή και μου ανήκει, εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που ξεγελάς με κλάματα, εγώ είμαι μάτια μου απ’ τη Θεσσαλονίκη!

Σκορπιός

Αν είσαι πάθος μου – Χρήστος Δάντης / Κατερίνα Τοπάζη

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, ο Πλούτωνας, δεν κάθεται φρόνιμα αυτή την εβδομάδα, αλλά βρίσκεται σε τετράγωνο με την Αφροδίτη… Εσύ ωστόσο, Σκορπιέ μου, μια χαρά θα περάσεις αφού θα είσαι όλο προκλητικές προτάσεις και ασυγκράτητες εξομολογήσεις! Δε σου κρύβω ότι αυτή την εβδομάδα μπορεί να έχεις και κάποια νέα κατάκτηση μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο! Σίγουρα βέβαια, το πιο θετικό διάστημα για σένα είναι το τέλος της εβδομάδας, που ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, προσφέροντας την ευκαιρία για τρυφερά, ερωτικά τετ α τετ! 

Αν είσαι πάθος μου, αν είσαι τρέλα μου, άσε με να τρελαθώ. Αν είσαι λάθος μου, αν είσαι έννοια μου, άσε με να σ’ αγαπώ. Χρειαζόμουνα μια καινούρια ανάσα. Πάντα ήθελα να `χα μια στοργή, είσαι εσύ ακριβώς ότι ζητούσα, είσαι εσύ ακριβώς ότι είχα φανταστεί.

Τοξότης

Σου ρίχνω άκυρο – Στέλλα Καλλή

Μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να σε πιέσει να γυρίσεις μία νέα σελίδα στην προσωπική σου ζωή! Ναι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα αρχή, για να πεις αντίο στο χτες και να κάνεις ένα νέο, όμορφο ξεκίνημα στα αισθηματικά! Η αισθηματική υπερβολή θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου για όλη την εβδομάδα!

Σου ρίχνω άκυρο γι’ αυτά που μου `χεις κάνει, που η κάπνα απ’ το τσιγάρο μου είναι απόψε ως το ταβάνι, σου ρίχνω άκυρο και στα `χω μαζεμένα, μα είπα τέρμα το τσιγάρο, τέρμα και με σένα!

Αιγόκερως

Μωρό μου καλησπέρα – Αντύπας

Η Αφροδίτη από τον Κριό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα, Αιγόκερε μου, και ζηλεύεις και μάλιστα πολύ! Γίνονται κάποιες αποκαλύψεις που σε φουντώνουν και σε κάνουν να χάνεις τον έλεγχο! Δεν σου κρύβω ωστόσο, ότι όλη αυτή την ενέργεια είναι πολύ πιθανό να την βγάλεις και παθιασμένα… λέγοντας “ναι” σε ένα εφήμερο ερωτικό πάθος! 

Μωρό μου όλα αυτά τα λέω ξέρεις γιατί, ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ, που άλλος σ’ αγκαλιάζει, ζηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ που δίπλα σου πλαγιάζει. Μωρό μου καλησπέρα και κάτι ακόμη, συγγνώμη που σε αγαπάω ακόμη κι αν δε σμίξανε ποτέ της καρδιάς οι δρόμοι, πες μου, πες μου έχω ελπίδες να σε περιμένω ακόμη;

Υδροχόος

Αν αγαπάς αληθινά – Στέλιος Ρόκκος

Είσαι το πρώτο ζώδιο στη λίστα της ερωτικής εύνοιας αυτή την εβδομάδα, αφού η Νέα Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να σου φέρει το νέο ερωτικό άνοιγμα, που πραγματικά θα σε κάνει να περάσεις καλά και να το διασκεδάσεις! Μία νέα αρχή γίνεται τώρα στα αισθηματικά σου και εσύ πλέον κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου! 

Αν αγαπάς αληθινά, φεύγεις ταξίδια μακρινά και το κορμί σου να γυρίσεις περιμένει. Έτσι αγαπάω εγώ, έτσι αγαπώ, τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ!

Ιχθείς

Πώς αλλάζει ο καιρός – Καίτη Γαρμπή

Η Νέα Σελήνη του μήνα σε βάζει σε σκέψεις κατά πόσο είναι εφικτό μία σχέση να έχει πορεία και σταθερότητα, γεγονός που σε κάνει να βρίσκεσαι σε υπερένταση! Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να πετύχεις αυτό που θέλεις στον έρωτα! Στο τέλος της εβδομάδας, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα φέρει μία ερωτική είδηση ή συνάντηση, που θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι! 

Η αγκαλιά σου τον πρώτο καιρό ήταν για μένα λιμάνι ζεστό ήθελα να ’μαι δεμένη για πάντα εδώ, μ’ ένα σου βλέμμα πλημμύριζε φως, για τα φιλιά σου υπήρχε καιρός, έλεγα θα σε λατρεύω μια ζωή. Πώς αλλάζει ο καιρός, πώς γίνεται ψυχρός ο άνεμος, πώς αλλάζει ο άνεμος, πώς γίνεται βοριάς ψυχρός!

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.