blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
20 Νοεμβρίου 2017 11:17 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.

Η εβδομάδα 20 έως και 26 Νοεμβρίου σίγουρα παρουσιάζει σημαντικές ερωτικές εξελίξεις για τη ζωή όλων των εκπροσώπων του ζωδιακού! Καθώς ο μήνας οδεύει προς το τέλος του καλό είναι να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που  μας δίνει!

Προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017 με ένα τραγούδι

Πάθος ερωτισμός και απόλαυση

Στις 21 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω πραγματοποιούν εξάγωνο και  ενισχύονται  οι ερωτικές επιθυμίες αλλά και διεγείρονται τα  ερωτικά πάθη!  Οι  ευνοημένοι της ημέρας θα είναι Ταύροι,  Παρθένοι,  Αιγόκεροι και οι  Καρκίνοι, Σκορπιοί και ιχθείς που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο

Θεραπεύοντας άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε τετράγωνο με το Χείρωνα στις 24 Νοεμβρίου λίγες μέρες αργότερα ωστόσο ο Χείρωνας βρίσκεται σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αυτό δηλώνει ότι δυσάρεστες σκέψεις του παρελθόντος αρχίζουν σιγά-σιγά να μας εγκαταλείπουν και θα μπορέσουμε να θεραπεύσουμε την καρδιά μας και να ανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες! Αυτό το διάστημα θα έχουμε και  αρκετές επανασυνδέσεις αφού κάποιες σχέσεις θα αποδειχθούν ιδιαίτερα δυνατές στο χρόνο!  Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου

Τρίγωνο του Ερμή ουρανού και οι εκπλήξεις

Στις 25 Νοεμβρίου ο Ερμής  από το ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιεί ένα θετικό τρίγωνο με τον ουρανό και τα γεγονότα  συναρπάζουν  και μας δίνουν  την ευκαιρία να ξανοιχτούμε σε νέους ορίζοντες και να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με ένα διαφορετικό και ίσως και πιο μοντέρνο μάτι. Ευνοημένοι της ημέρας θα είναι οι Κριοί, Λέοντες Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί  και Υδροχόοι του  τρίτου  δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 20 έως 26 Νοεμβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Αντώνης Ρέμος - ΩΠΑ

Το κλίμα χαλαρώνει και η  διάθεση σου από αυτή την εβδομάδα είναι αρκετά πιο αισιόδοξη!  Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται ότι αρχίζει να αποκτά  περισσότερο κέφι και ενθουσιασμό. Το Τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σου επιφυλάσσει μεγάλες ενθουσιώδεις  εκπλήξεις ενώ το πέρασμα του Ήλιου  στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει να βρίσκεις και πάλι την επιθυμία για να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον

Ώπα - ώπα, ώπα, ώπα πέφτω μέσα στη φωτιά Ώπα - ώπα, ώπα, ώπα έτσι λύνω τους καημούς μου Ώπα - ώπα, ώπα, ώπα έτσι καίγεται η καρδιά Ώπα - ώπα, ώπα, ώπα κι απ' τις στάχτες της γίνομαι ξανά

Ταύρος

Μπάμπης Στόκας - Θα Μ' Αγαπάς Ακόμα;

Η εβδομάδα σου ξεκινάει σε πολύ ερωτικούς ρυθμούς με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Το  γεγονός αυτό  θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα να εκφραστείς και να πεις όλα αυτά που αισθάνεσαι! Το θετικό ;;; Ότι θα βρεις και την ανάλογη ανταπόκριση.

Πέρασες πολλά, κι εγώ πιο πολλά. Ήρθε η στιγμή που η μοίρα χρωστά· να'μαστε μαζί, δίχως μια ρωγμή και στα εύκολα και στα δύσκολα. Εγώ στου χρόνου τα σκοτάδια θα ανατέλλω, αν σε έχω μέσα στη ζωή μου όπως θέλω. Κι όταν καιρό μετά, και η ψυχή και το σώμα παίζουν με τη φθορά, με φόβο σε ρωτώ, άραγε εσύ, θα μ'αγαπάς ακόμα;

Δίδυμος

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Κοίτα Με

Μία ερωτική γνωριμία ή  ένας απρόβλεπτος ξαφνικός έρωτας, ευχάριστες ειδήσεις επικοινωνίες και συναντήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σε κάνουν αυτή  την εβδομάδα να νιώσεις ότι πετάς στα σύννεφα. Οι εξελίξεις θα σε συναρπάσουν και ίσως και εσύ από την πλευρά σου να γίνεις αρκετά πιο τολμηρός στα αισθηματικά!  Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα ζεστάνει σημαντικά το κλίμα των σχέσεων σου

Κατεβαίνουμε… Κοίτα με Δεν ξέρω πως και που να στείλω μια selfie μου Κι όσο ψάχνεσαι λέγοντας «Ποιος είναι αυτός;» Θ” Απογειώνεις το κέφι μου Τ' Ακουστικά σου κι η τσάντα σου ροζ Μακάρι να μουν ο Μάγος του Οζ για να μαντέψω που μένεις, που πας Για να 'ρθω απ' έξω κι «Η ταν η επί τας» Να μουν το φως που βλέπεις στην οθόνη Να με κοιτάς συνέχεια κατάματα

Καρκίνος

Έχεις Εμένα – Χρήστος Δάντης

Η εβδομάδα είναι αρκετά θετική, ερωτική και προσφέρει τη δυνατότητα να δέσεις ουσιαστικά την αισθηματική σου ζωή και να νιώσεις περισσότερο σιγουριά για το μέλλον. Το Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να εκφραστείς και να απολαύσεις στιγμές με το σύντροφό σου τις οποίες είχες καιρό να ζήσεις! Αν δεν έχεις ταίρι τότε ένα νέο πρόσωπο θα καταφέρει να εισβάλλει στη ζωή σου και θα σε τονώσει με όλα αυτό το αισθηματικό  δόσιμο που θα έχει απέναντί σου!

Έχεις έμενα, μάτια μου, έχεις έμενα.. Τίποτα μη φοβάσαι, κι ούτε κανένα.. Έχεις εμένα, φως μου, έχεις εμένα.. Να γίνω αν χρειαστεί, στις φλέβες σου αίμα... Έχεις έμενα, μάτια μου, έχεις έμενα.. Που την ψυχή μου δίνω, για ένα σου βλέμμα... Έχεις έμενα, φως μου, πάντα θα μ έχεις.. Να σε προσέχω εγώ, αφού δεν προσεχείς.. Θα μαι εδώ.

Λέων

Πάνος Κιάμος - Στο Φτερό

Μια ξαφνική ερωτική πρόταση θα σε συναρπάσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και θα σε κάνει να δεις τις καταστάσεις γύρω σου με διαφορετικό μάτι!  Επιπλέον το πέρασμα του Ήλιου  στο ζώδιο του Τοξότη αρχίζει να δίνει διαφορετικό νόημα στην καθημερινότητά σου καθώς θα δεις και εσύ τα φλερτ, να αρχίζουν να μπαίνουν ξανά στο σκηνικό! Η επιθυμία σου για έρωτα, διασκέδαση, απόλαυση, θα ικανοποιηθεί πλήρως!

«Στο φτερό, στο φτερό θα 'ρθω απόψε να σε βρω Σε νησί, σε γιαλό, στην Αθήνα ή στο βουνό Στο φτερό, στο φτερό θα 'ρθω σφαίρα να σε δω Μη μου λες δε μπορώ, πες μου ναι να σε χαρώ!»

Παρθένος

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δήμητρα Γαλάνη

Έφτασε  στιγμή να ομολογήσει στα πιο βαθιά σου συναισθήματα και με το  εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα καταφέρεις στο  ξεκίνημα της εβδομάδας να πεις όλα όσα νιώθεις ! Θα μπορέσεις να έχεις και μια πολύ όμορφη επικοινωνία η οποία πραγματικά θα γαληνέψει την  ψυχή σου. Το τρίγωνο που πραγματοποιεί Αφροδίτη με το Χείρωνα σου δίνει την δυναμική να μπορέσεις να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος

Μέρες δεν πήγα πουθενά Γύρευα εδώ στα σκοτεινά τα μάτια σου Κι όπως δεν ξέσπαγε η βροχή Άκουγα τα κομμάτια σου Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ Αν δεν το πω σε σένα Παράθυρα ανοιγμένα και ο καιρός ζεστός είχαμε κάνει λάθη μα πάντα υπάρχει ένα που θα νικάει εμένα και πια να ζήσω πως.. είναι μια λέξη που πονά θέλεις να πεις εμείς ξανά μα χάνεσαι θέα στ’ απέραντο κενό την αγκαλιά σου αισθάνεσαι..

Ζυγός

Imam Baildi - Δε Μου Φταίει Κανείς

Εβδομάδα με  ερωτικά παιχνίδια, ανανέωση, κέφι και  δημιουργικότητα  ξεκινά! Πάρα πολλές εξελίξεις σε περιμένουν λοιπόν αγαπητέ φίλε Ζυγέ! Η αστρολογική όψη που σε  οι επηρεάζει πιο έντονα είναι το τρίγωνο που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον ουρανό όπου πραγματικά θα σου δώσει αυτή την απρόβλεπτη εξέλιξη που έχεις ανάγκη για να μπορέσεις να ξεφύγεις από τα στενά όρια αυτής της εποχής!  

«Όσες αγάπες κι αν θα περάσουν, τα ίδια λάθη κάνω ξανά. Μάτια θλιμμενα θα με δικάσουν, πριν μέσα μου πω τελευταία είναι φορά. Δε μου φταίει κανείς τώρα πια, απ’ τη νύχτα αυτή και μετά, κανένα μην κάνω κακό. Δε μου φταίει κανείς τώρα πια, λόγια δε θα πω ακριβά, τα ξόδεψα από καιρό.»

Σκορπιός

Γιάννης Πλούταρχος - Πέρα Απ' Τα Μάτια Μου

Βρίσκεσαι  στα καλύτερα σου φίλε μου Σκορπιέ  αφού η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και διακρίνεσαι  από γοητεία, μαγνητισμό και επιθυμία να απολαύσεις πράγματα τα οποία έχεις να ζήσεις καιρό!  Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε κάνει να εκφράσεις τις  πιο εσωτερικές  σκέψεις και σου  δίνεται το ερέθισμα να μπορέσεις να βρεθείς ουσιαστικά πιο κοντά σ' ένα νέο ταίρι

Μα εσύ κοιτάς πέρα απ’ τα μάτια μου, πέρα απ’ τα χάδια μου πολύ μακριά. Μα εσύ κοιτάς άλλους ορίζοντες και πια η αγάπη μου. Δε σ’ αφορά…»

Τοξότης

Ερωτευμένος – Νίκος Βέρτης

Η περίοδος των γενεθλίων σου ξεκινά και ο ήλιος περνάει στο ζώδιο σου ! Φυσικά διανύουμε τη δική σου εποχή που θα δώσεις όλο σου το είναι για να την κάνεις όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερη! Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό επιφυλάσσει σημαντικές προτάσεις ευκαιρίες συναντήσεις και ειδήσεις που θα σε κάνουν να βρεις τον ενθουσιασμό σου και δεν αποκλείεται και ένας έρωτας ο οποίος θα εισβάλλει στη ζωή σου με έναν τρόπο ξεχωριστό και μοναδικό .

«Με μια σου λέξη αλλάζει χρώμα η ζωή! Μην με ρωτήσεις αν σ' αγαπώ ούτε γιατί! Θέλω μαζί σου να ζω την κάθε μου στιγμή αυτό που νιώθω να μην τελειώσει μην χαθεί! »

Αιγόκερως

Αποτυπώματα - Πέτρος Ιακωβίδης

Κυνηγάς επιθυμίες προσδοκίες και φαίνεται ότι έχεις σημαντικές κατακτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας αγαπητέ μου Αιγόκερε!  Το εξάγωνο που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου δηλώνει ότι τώρα ένας νέος φίλος, μία νέα γνωριμία ή ακόμα και ένα νέο πρόσωπο από το κοινωνικό σου περιβάλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο και τις αισθηματικές σου εξελίξεις. Αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις γύρω σου με ένα διαφορετικό  μάτι .

Όλο το βράδυ στο σώμα σου άσε με Νιώσε το χτύπο που έχει η καρδιά Κι όπως θα πέφτω στα χέρια σου, πιάσε με Βάλε στα φρένα φωτιά Αποτυπώματα μ’ αφήνουν τα φιλιά σου Όλο το βράδυ θέλω να ‘μαι αγκαλιά σου Αποτυπώματα έχω απ’ τα δυο σου χείλη Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε δυο φίλοι...

Υδροχόος

Το κάτι που έχεις – Ελένη Φουρέϊρα

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ουρανός βρίσκεται αυτή την εβδομάδα Υδροχόε μου σε τρίγωνο με τον Ερμή έτσι λοιπόν έχεις καλέσματα, προτάσεις, ευκαιρίες, ειδήσεις που σου προκαλούν έκπληξη και σε κάνουν να βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου. Παράλληλα το πέρασμα του ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει τις επιθυμίες και τις προσδοκίες που τώρα μπορείς να τις κυνηγήσεις με τον κατάλληλο τρόπο!

«Δεν μ’ ενδιαφέρει το χρυσό piercing στη μύτη. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν είσαι και καλά σερφάς. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν έχεις τατουάζ μανίκι και μούσια τύπου χιπστεράς! Γιατί εσύ έχεις, γιατί το έχεις Αυτό το κάτι που θέλω Που μ’ έχει κάνει σαν τρελή να σε θέλω!

Ιχθύς

Μόνο εσύ – Γιώργος Σαμπάνης

Μετά την ονειρική εβδομάδα που πέρασες ήρθε η ώρα να βάλεις περισσότερο πάθος στην αισθηματική σου ζωή! Σε αυτό ακριβώς ευνοείσαι  αυτή  την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ !  Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να γίνεις ιδιαίτερα κατακτητικός και επίμονος για να πετύχεις ερωτικούς σου στόχους!  Παράλληλα το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Χείρωνα γαληνεύει την ψυχή σου και σε βοηθάει να κλείσεις πληγές του παρελθόντος οι οποίες δε σε αφήνουν να πας παρακάτω

«Σβήσε το φως, είν’ ο έρωτας μου γυμνός. Ο άλλος μου μισός ουρανός ήσουν διαρκώς. Μόνο εσύ με γιατρεύεις, μόνο εσύ στην πληγή γεννάς καινούργιο δέρμα. Μόνο εσύ το κορμί μου διαπερνάς και σα ρεύμα με χτυπάς, στη ψυχή μου μιλάς.»

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/04/2018
Ανατολή:
06:42
Δύση:
20:04
Δεν υπάρχει εορτή σήμερα
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.