blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
17 Ιουλίου 2017 11:08 Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 17 έως 23/7/2017 με ένα τραγούδι.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 17 έως 23/7/2017 με ένα τραγούδι.

Ξεκινά μία εβδομάδα που μαζί της φέρνει τον αέρα της αλλαγής και την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα, πολλά από αυτά θα είναι μέσα στην κόντρα και στην ένταση, σίγουρα όμως θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

 

Προβλέψεις εβδομάδας 17 έως 23 Ιουλίου 2017 με ένα τραγούδι

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Άστατος Έρωτας!

Στις 17 Ιουλίου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας την τάση για αποπλάνηση, απιστία και μπέρδεμα στα αισθηματικά! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου ανήκετε στα ζώδια που πρέπει να αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και τις απιστίες.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Εκρηκτικές εντάσεις!

Στις 18 Ιουλίου δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια και οι κόντρες αφού ο Άρης από τον Καρκίνο θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ουρανό! Η μέρα θα είναι γεμάτη από ανασφάλειες που θα εκδηλωθούν με έντονο τρόπο! Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να μετριάσουν την παρορμητικότητά τους!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Τυχερές ερωτικές στιγμές!

Στις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρεθεί σε τρίγωνο με τον Δία σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς και ευτυχίας στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 2ου δεκαημέρου! Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε λοιπόν μία μέρα που η τύχη θα βοηθήσει πραγματικά ώστε να έχουμε θετικές ερωτικές εξελίξεις!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Σταθερές αποφάσεις!

Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 19 του μήνα και η σκέψη επικεντρώνεται στη λύση, ενώ προκύπτουν και σταθερές επαφές , συμφωνίες γνωριμίες που έχουν μέλλον και καλή προοπτική! Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

Ο Άρης στο Λέοντα: Οι δυνάμεις αναπτερώνονται!

Ο Άρης περνά στις 20 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και αποκτάμε και πάλι τον δυναμισμό, το τσαγανό και την πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας. Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα έχουν σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις στη ζωή τους!

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι ανατροπές συνεχίζονται!

Στις 21 Ιουλίου ο Ήλιος με τον Ουρανό βρίσκονται σε τετράγωνο και οι ανατροπές συνεχίζονται για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)του 3ου δεκαημέρου! Η ανάγκη για αποδέσμευση και ελευθερία θα είναι κυρίαρχη!

Νέα Σελήνη στο Λέοντα: Διεκδικώντας αυτό που μου αξίζει!

Στις 23 του μήνα έχουμε μία νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται αυτή τη φορά από το ζώδιο του Λέοντα και συγκεκριμένα στην μηδενική μοίρα! το νέο αυτό φεγγάρι φέρνει αναβρασμό, εντάσεις και ξεκαθαρίσματα που σκορπίζουν την πολεμική διάθεση! Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 17 έως 23 Ιουλίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

ΚΡΙΟΣ

Πριγκηπέσα – Σωκράτης Μάλαμας

Άλλα θέλεις άλλα κάνεις και άλλα εννοείς με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφωνίες και συγκρούσεις που δεν σε συμφέρουν απόλυτα ! Ωστόσο με μία νέα σελήνη στο Λέοντα αλλά και με ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Δία δεν σε φοβάμαι έρχονται θετικά ανοίγματα κα μεγάλες εκπλήξεις στα ερωτικά!

Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ. Μα είναι δώρο άδωρο ν’ αλλάξεις χαρακτήρα τζάμπα κρατάς λογαριασμό τζάμπα σωστός με το στανιό. Έξω φυσάει αέρας κι όμως μέσα μου μέσα σ’ αυτό το σπίτι πριγκηπέσα μου, το φως σου και το φως χορεύουν γύρω μας απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτευμένος – Νίκος Βέρτης

Μία νέα Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα έρχεται για να σου δώσει το κίνητρο να αλλάξεις την κατάσταση της προσωπικής σου ζωής και να βάλεις πλώρη για νέα πλάνα... Αναθερμαίνεις το κλίμα σε μία σχέση σου ή τουλάχιστον έχεις αρχίσει και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική ενός δεσμού!

Ερωτευμένος μα δεν ξέρω που θα βγει δεν έχω απάντηση δεν ξέρω το γιατί Ερωτευμένος είμαι κι όταν σε κοιτώ θέλω στα μάτια σου για πάντα να χαθώ Θέλω μαζί σου να ζω την κάθε μου στιγμή Αυτό που νιώθω να μην τελειώσει μην χαθεί

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κι όλο πετάω - Γλυκερία

Η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα όμως πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ποσειδώνα... Πρόσεξε τις επιλογές σου και μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις γιατί... θα την πατήσεις! Από την άλλη πλευρά το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σου δώσει τον αέρα για να περάσεις καλά και για να έχεις μία πολύ τυχερή στιγμή που θα σταθεί η ευκαιρία σου για αυτό το καλοκαίρι!

Κι όλο πετάω, πετάω, πετάω, στα σύννεφα μπαίνω, σ’ αναζητάω. Κι όλο πετάω, πετάω, πετάω, ουράνιο τόξο στα χέρια κρατάω. Τον έρωτά σου τραγουδάω, πετάω, πετάω, πετάω. Σε φεγγάρια κόκκινα, σε άστρα μακρινά, ταξίδια μαγικά μες στα μάτια σου... μες στο πρώτο φίλημα και τις μουσικές, ζωγράφισα ένα όνειρο και χάθηκα στο φως του σαν άνεμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διάλεξε την τύχη μου – Γιάννης Πάριος

Συνιστώ ψυχραιμία αυτή την εβδομάδα, αφενός μεν γιατί κάποιες καταστάσεις θα σου θυμίζουν παρελθόν, αφετέρου, θα είσαι στα όρια να ξεσπάσεις και να πεις τα πράγματα με το όνομά τους! Η εβδομάδα έχει καβγά, ένταση και ξεκαθαρίσματα... ίσως είναι η ώρα να αφήσεις πίσω σου το χτες.

Διάλεξες την τύχη μου την τύχη σου να κάνεις, πήρες τα φτερά μου ν’ απογειωθείς. Κι όταν τα κατάφερες κι είδες ότι φτάνεις, είπες πως κουράστηκες κι άλλο δεν μπορείς. Μα δεν υπολόγισες πως η δύναμή σου είναι η αγάπη μου κι είναι δανεική, όπως η αγάπη σου, όπως το φιλί σου που μια γεύση μ’ άφησε στο στόμα μου πικρή.

ΛΕΩΝ

Θα κάνω ότι μου αρέσει – Πίτσα Παπαδοπούλου

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν το Σαββατοκύριακο μπαίνει ο Ήλιος αλλά και ο Άρης στο ζώδιο σου και βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σου! Παράλληλα θα έχεις σημαντικές κατακτήσεις και θα κάνεις νέα ξεκινήματα! Η Νέα Σελήνη από το ζώδιο σου , φουντώνει την επιθυμία σου για αλλαγή! 

Θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά. Θα κάνω ότι κατεβάσει το μυαλό μου. Και δε θ’ ακούω αυτά που τάχα φιλικά, με συμβουλεύουν συνεχώς για το καλό μου. Δε θ’ ακούω πια κανένα, και περισσότερο εσένα, πού `χεις κάνει τη ζωή μου συμφορά. Και θα κάνω το δικό μου, μόνο για τον εαυτό μου. Για τις πράξεις μου δε δίνω αναφορά, θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όνειρα – Γιώργος Μαζωνάκης

Ωραία είναι τα όνειρα αλλά για να γίνουν πραγματικότητα θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις και θα πρέπει να αποφύγεις να γίνεσαι έρμαιο των καταστάσεων και των συναισθημάτων σου! Αυτή την εβδομάδα ωραιοποιείς λίγο κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου και αυτό είναι που θα σε απογοητεύσει στην πορεία σου! 

Όνειρα, περισσότερα όνειρα, περισσότερη τρέλα λογική δεν υπάρχει καμιά σ’ αυτήν τη ζωή όνειρα, περισσότερα όνειρα, η καρδιά πηγαιν’ έλα κάποια μέρα τον δρόμο, που ξέρεις, μπορεί να τον βρει όνειρα, μεγάλα όνειρα από το τίποτα στο πουθενά όνειρα, κρυφά κι απόμερα γιατί δεν βγήκανε αληθινά

ΖΥΓΟΣ

Άλλη μία ευκαιρία –Παντελής Παντελίδης

Ήλιος και Άρης βρίσκονται αυτή την εβδομάδα σε τετράγωνο με τον Ουρανό κλονίζοντας τα σταθερά θεμέλια μίας σχέσης σου και βγάζοντας στην επιφάνεια παράπονα, καβγάδες και εντάσεις! Ωστόσο ένα ευεργετικό τρίγωνο ανάμεσα στη Αφροδίτη και στον Δία έρχεται για να σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο και να δεις τα πράγματα από μία νέα οπτική γωνία. 

Σαν σπασμένο παιχνίδι, και να με παίξεις περιμένω αν θες μπορείς, και να γελάσεις που κυλιέμαι μπρος τα πόδια σου, μεθυσμένο συντρίμι, και σαν αγρίμι να χιμήξεις προσπαθείς, στα αισθήματά μου που ‘πες το ποτό πως γέννησε...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αγαπάς αληθινά –Στέλιος Ρόκκος

Μεγάλοι στόχοι και προσδοκίες έρχονται για να σε γεμίσουν με ανυπομονησία αλλά και για επιθυμία για αλλαγή! Ήλιος και Άρης περνούν στο ζώδιο του Λέοντα και εσύ παθιάζεσαι μέχρι εκεί που δεν παίρνει προκειμένου να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις μεγάλες επιθυμίες και στόχους στα αισθηματικά σου! Ίσως αρχίζεις και βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική ενός δεσμού!

Αν αγαπάς αληθινά φεύγεις ταξίδια μακρινά και το κορμί σου να γυρίσεις περιμένει Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ τίποτα για μένα για μένα δεν κρατώ Έτσι αγαπάω εγώ έτσι αγαπώ όλα εγώ τα δίνω για κείνη που αγαπώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Που και που  – Γιάννα Τερζή

Λίγο παραπλανητικός θα είναι ο τρόπος που θα αντιδράς στην προσωπική σου ζωή αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη και θεωρώ ότι άθελά σου, εκεί που δεν θα το καταλαβαίνεις θα παρασύρεσαι σε λάθη και σε επιπολαιότητες! Μην πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία μίας παρελθοντικής σχέσης και... έχε υπόψη σου ότι κάτι πολύ όμορφο έρχεται στον ορίζοντα για σένα, αλλά... αφορά μία νέα σχέση!

Που και που με θυμάσαι την πόρτα χτυπάς χαράματα Που και που μ’ αγαπάς μα έχεις μιαν άλλη στο νου Που και που με θυμάσαι και τάχα σε πιάνουν κλάματα Τώρα πια θα κοιμάμαι τις νύχτες κι εγώ κάπου αλλού Μη βάζεις ασπίδα το ψέμα σ’ αυτά που δειλιάζεις να πεις τα λέει με στόμφο το βλέμμα θα προδοθείς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κόπηκα στα δυο – Νίκος Μακρόπουλος

Αλλάζουν τα πλάνα σου , οι στόχοι σου και όλα όσα θέλεις να κάνεις για την πορεία σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε... Ο Ήλιος και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν υπάρχει η σταθερότητα που θα θελες... Αυτό είναι κάτι που σε θυμώνει και σε οδηγεί σε παρορμητικές αποφάσεις και λόγια...

Κι αν έχω σβήσει όλα τα σημάδια, κι αν δεν υπάρχεις στη ψυχή μου πουθενά, ξέρω κατά βάθος κάπου με πονά. Ότι είμαι μόνος μου, και με λειώνει ο πόνος μου, έρημος ο δρόμος μου, άδειος και εγώ. Τίποτα δεν έσβησε, τίποτα δε γέμισε τα κενά που άφησες. Κόπηκα στα δυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιατί χωρίς εσένα - Βαλάντης

Μία νέα αρχή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων γίνεται από αυτή την εβδομάδα όπου Ήλιος και Άρης κάνουν την είσοδό τους στο ζώδιο του Λέοντα! Εσύ αυτή την περίοδο θα βιάζεσαι πολύ να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις και ίσως γίνεις και λίγο πιο εριστικός και εγωπαθής απ΄ ότι θα έπρεπε! Ωστόσο ο ερωτισμός σου θα είναι διάχυτος ενώ δεν θα λείψουν και οι σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες.

Τελειωμένα παρά κάτι ήτανε τα αισθήματα μου και έλεγα απ’ την αγάπη να παραιτηθώ. Τόσα όνειρα χαμένα μες τα μάτια σου τα βρήκα, όλα έγινες για μένα, κράτα με να ζω.. Γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατί χωρίς εσένα πες μου πως να τραγουδώ.. γιατί χωρίς εσένα δεν μπορώ μια μέρα τη ζωή μου να σκεφτώ, γιατί χωρίς εσένα δε θα υπάρχω ούτε εγώ..

ΙΧΘΥΣ

Για χίλιους λόγους – Νίκος Οικονομόπουλος

Θολό είναι το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής αυτή την εβδομάδα αφού επιμένεις σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που δεν μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που έχεις ανάγκη! Αυτό είναι κάτι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι τις ημέρες αυτές το θύμα των καταστάσεων. .. Προσπάθησε να αλλάξεις σκέψεις και μην αυταπατάσαι! 

Για χίλιους λόγους με ένα αστέρι θα το σκοτώσω δεν μπορεί το περσινό μας καλοκαίρι και ότι άλλο σε θυμίζει θα χει το τέλος που αξίζει κι ας καίγομαι να’ ρθείς Για χίλιους λόγους Για χίλιους λόγους σε έχω ξεχάσει και η ζωή σου από δω δε θα περάσει για χίλιους λόγους σε έχω ξέχασε μα μου χει λείψει το παραμύθι σου και τον ματιών σου η θλίψη..

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.