blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
1 Αυγούστου 2017 11:19 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 1 Αυγούστου, με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα.
Τα άστρα την Τρίτη 1 Αυγούστου, με το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Επιτυχία, ναι… Αλλά με τι κόστος;

Την ημέρα της Παρασκευής κορυφώνεται το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα για τρίτη φορά (24 Νοεμβρίου 2016, 30 Μαρτίου 2017, 4 Αυγούστου 2017). Είναι το τελευταίο τετράγωνο αυτό που σχηματίζεται τώρα και είναι το κλείσιμο ενός κύκλου σε σχέση με τα όποια θέματα ξεκίνησαν τις περιόδους που σχηματίστηκε ξανά στο παρελθόν.

 

Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Το κυνήγι της επιτυχίας! Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η περίοδος αυτή, μια και η ανάγκη του να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα που εσύ έχεις ορίσει, είναι ένα στοίχημα που θέλεις οπωσδήποτε να κερδίσεις. Και θα υπάρξουν ισχυρές πιέσεις, ‘‘παιχνίδια εξουσίας’’ που θα λειτουργήσουν τόσο εμφανώς όσο και με ύπουλο τρόπο, και θα επηρεάσουν πολύ το όλο κλίμα, σε προσωπικό αλλά και σε κοσμικό επίπεδο.

Ο τομέας που πλήττεται περισσότερο, είναι οι σχέσεις κάθε είδους, μια και οι λέξεις “συμπόνοια” και “κατανόηση” την περίοδο αυτή μοιάζουν μάλλον άγνωστες… Ισχυροί εχθροί κάνουν το ‘‘παιχνίδι’’ ακόμα πιο σκληρό, με άγνωστες πολλές φορές συνέπειες. Και φυσικά, είναι πολύ πιθανό κάποιοι ισχυροί να είναι και αυτοί που θα εισπράξουν το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, στις δύσκολες αυτές διεκδικήσεις.

Βεβαίως, όλα έχουν ένα τίμημα και στις περισσότερες περιπτώσεις, το τίμημα της επιτυχίας είναι πολύ μεγάλο! Προβλήματα με τον νόμο και τις αρχές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, αλλά και με κάθε τι που μπορεί να στέκεται εμπόδιο στις εξελίξεις.

Ναι, τώρα είναι μια στιγμή που μπορεί να αποκτήσεις αυτό που επιδιώκεις, δύναμη, εξουσία, χρήματα και ό,τι άλλο σε δελεάζει από το μοντέλο αυτού του υλιστικού κόσμου. Το θέμα είναι όμως, πως αν δεν μείνεις πιστός στις αξίες και τις αρχές σου, το τίμημα μπορεί να είναι πολύ μεγάλο και ίσως τελικά να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα σε ό,τι επιδιώκεις. Μπορεί δηλαδή να υπάρξουν σημαντικές απώλειες, για τις οποίες φυσικά δεν είσαι προετοιμασμένος.

Ένας άλλος τομέας όπου μπορεί να εκδηλωθεί φανατισμός, αφορά την θρησκεία, με τις ακραίες αντιδράσεις που εδώ και καιρό συναντάμε, μέσα από πράξεις βίας και τρομοκρατίας.

Όπως και να έχει, το σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη όψη, είναι να μην ξεχνάς πως κάθε κίνηση, καθετί που πράττεις, έχει και ένα συγκεκριμένο κόστος, το οποίο και θα κληθείς να πληρώσεις… Και από αυτό πρέπει να ξεκινήσεις!

Γενέθλιος Δίας σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Και οι δύο πλανήτες, σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο χρειάζεται να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή, γιατί και οι δύο έχουν υπερβολικά χαρακτηριστικά! Ο Πλούτωνας είναι μια υπόγεια, εσωτερική δύναμη, ενώ ο Δίας μια πληθωρική επέκταση, που όμως, μέσα από την όψη του τετραγώνου κάνει τα πράγματα να δυσκολεύουν αρκετά!

Σε έναν γενέθλιο χάρτη, το τετράγωνο αυτών των δυο πλανητών δείχνει το άτομο που επαναστατεί απέναντι σε κάθε κώδικα δεοντολογίας ή σε κάθε τι που του επιβάλλεται. Θα ψάξει να βρει τον τρόπο να επιβάλει τα θέλω του και την άποψή του στους γύρω του, χωρίς να έχει καμία διάθεση να ακούσει και να κατανοήσει τις θέσεις ή τις απόψεις των άλλων.

Το άτομο αυτό θα αναζητήσει τον τρόπο για να πετύχει τους στόχους και τις επιδιώξεις του, με κάθε τρόπο και με κάθε τίμημα. Πολλές φορές, ακόμα και αν η δουλειά του ή ο τρόπος που χειρίζεται τα πράγματα μπορεί να είναι ελλιπής, περιμένει μεγάλα αποτελέσματα χωρίς απαραίτητα να τα έχει προετοιμάσει ή να έχει δουλέψει γι’ αυτά! Πιστεύει πως η επιτυχία είναι κάτι που θα του δοθεί και πολύ συχνά θα καταστρατηγήσει όρια, νόμους και κανόνες για να φτάσει στο στόχο του.

Συνήθως θα καταπιαστεί με επαγγέλματα που σχετίζονται με μεγάλες επιχειρήσεις και ισχυρό ανταγωνισμό, μια και έχει πολύ καλές δεξιότητες στη διαπραγμάτευση, αλλά και στο να επιβάλλει στους άλλους τη γνώμη του. Όσες προκλήσεις ή εμπόδια και αν βρει στο δρόμο του, έχει το εξαιρετικό χάρισμα του να μην πτοείται και να καταφέρνει πάντα να παίρνει αυτό που θέλει.

Είναι οι προσωπικότητες που δε θα φοβηθούν να αναλάβουν και πολύ μεγάλα ρίσκα, προκειμένου να αποκτήσουν δύναμη και χρήμα. Δεν αποκλείεται να έρθουν αντιμέτωποι με προκλητικές ή και ακραίες καταστάσεις (Πλούτωνας), που δοκιμάζουν τα όριά τους και το ταλέντο τους, κερδίζοντας φυσικά και την απαραίτητη εμπειρία.

Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι και αυτοί που εμπλέκονται με παρασκηνιακά, σκοτεινά κυκλώματα, που δημιουργούν ανάλογα προβλήματα με τις αρχές ή την εξουσία. Συνήθως αποκτούν χρήματα, έχουν οικονομική επιτυχία, αλλά και δύναμη, καθώς αυτό είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της ζωής τους.

Φυσικά, είναι και άτομα που έχουν πολύ ισχυρούς εχθρούς, γι’ αυτό χρειάζονται πάντα ένα σημείο αναφοράς, μια σχέση ή πρόσωπα, που θα τους στηρίζουν. Πολύ συχνά πάντως μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με την κοινωνία και μπορεί να διακριθούν για πράγματα όχι και τόσο τιμητικά (ο Δίας, όταν δεν μπορεί να φέρει διασημότητα, μας κάνει… διαβόητους)!

Είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους αυτούς να κατανοήσουν την έννοια των ορίων και να στρέψουν την εξερεύνησή τους σε πράγματα που θα τους εμπλουτίσουν και όχι σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, που θα τους εμπλέξουν σε διαδρομές, από τις οποίες δε θα τους είναι εύκολο να ξεφύγουν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί, και στις επιλογές σας και στον τρόπο που θα κινηθείτε. Αποφύγετε τις προκλήσεις και σκεφτείτε πως πολλές φορές το τίμημα που καλείστε να πληρώσετε στο όνομα της επιτυχίας, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι είχατε υπολογίσει. Επίσης, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με προκλήσεις, που σκοπό έχουν να σας επιβάλλουν τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθείτε. Μην αφήνετε κανέναν και τίποτα να σας χειριστεί, και θέστε εξ αρχής τα όριά σας, προκειμένου να αποφύγετε εμπλοκές και δυσάρεστες συνέπειες.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.