blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
20 Σεπτεμβρίου 2017 11:13 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τετάρτη με Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Προσγείωση στην πραγματικότητα!
Τα άστρα την Τετάρτη με Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Προσγείωση στην πραγματικότητα!

Mετά τις εκλείψεις στον Άξονα του Λέοντα - Υδροχόου, σειρά έχει σήμερα 20-9-2017 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στην 27η μοίρα του ζωδίου, που έρχεται να σου θυμίσει, πως υπάρχει μια πραγματικότητα με την οποία καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος, συχνά πολύ απαιτητική ως προς την οργάνωση της, υπενθυμίζοντας σου όλες εκείνες τις λεπτομέρειες με τις οποίες χρειάζεται να ασχοληθείς.

 

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Ας ασχοληθούμε με πρακτικά θέματα

Στην Παρθένο, βρίσκουμε τον σπόρο που έχει ανθίσει και είναι έτοιμος για συγκομιδή. Όμως κυρίως και πρώτιστα, για να εξελιχθείς, χρειάζεται να μάθεις να προσφέρεις. Πρέπει να περάσεις από την Παρθένο, μια και σαν ζώδιο αντιπροσωπεύει την μητέρα όλων των προσφορών. Είναι το σύμβολο του δοσίματος, το ζώδιο που έχει ταχθεί να υπηρετήσει τον ανθρωπότητα μέσω της εργασίας και να προσφέρει μέσα από αυτήν.

Έτσι λοιπόν ο κύκλος αυτός, έρχεται να σου υπενθυμίσει πως υπάρχει πλέον άμεση και απτή ανάγκη για πρακτική εξέλιξη, γιατί μόνο έτσι θα νοιώθεις χρήσιμος και επαρκής.

Θέματα που σχετίζονται με την διατροφή, την εργασία, την υγεία, το σώμα και τη γη και αντιστοιχούν στο Ζώδιο της Παρθένου, έρχονται στο προσκήνιο και σε καλούν να τα οργανώσεις και να ασχοληθείς μαζί τους με μεγαλύτερη ένταση.

  • Πως αντιμετωπίζεις την δουλειά σου μέχρι τώρα; Σαν κάτι σημαντικό που αγαπάς η σαν κάτι που το κάνεις απλά διεκπαιρεωτικά?
  • Πως αντιμετωπίζεις τις διατροφικές σου συνήθειες; Κατά πόσο χρειάζεται να τις επαναπροσδιορίσεις για να είναι ωφέλιμες για εσένα;
  • Πως αντιμετωπίζεις το σώμα σου? Σαν κάτι σημαντικό και ιερό ή συνηθίζεις να το ταλαιπωρείς χωρίς να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες του?

Όλα αυτά είναι ζητήματα που όχι μόνο θα σε απασχολήσουν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις καλείσαι να αντιμετωπίσεις και τις συνέπειές των επιλογών που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Λάβε υπόψη ότι αυτή η Νέα Σελήνη, γίνεται πάνω στον Απλανή αστέρα Zavijana (φύσεως Αφροδίτη και Ερμή), ο οποίος μιλά για την ανάγκη των προσεκτικών επιλογών που καλείσαι να αξιολογήσεις και να αξιοποιήσεις. Είναι σημαντικό να σκέπτεσαι ορθά, αντικειμενικά και λογικά και να μπορείς να διαβλέπεις τι είναι σωστό και τι λάθος.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως κάθε τι έχει ένα κόστος και εξαρτάται από εσένα το κατά πόσο οι επιλογές σου είναι αυτές που θα σε κάνουν να νοιώθεις καλά ή όχι.

Και ακριβώς αυτήν την παγίδα κρύβει η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, και  η οποία ακούει στο όνομα ΕΡΜΉΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης της Νέας σελήνης και η εμπλοκή του με τον Ποσειδώνα που είναι ο “μετρ” της ασάφειας και της απροσδιοριστίας, απαιτεί πολύ... μα πολύ προσεκτικούς χειρισμούς!

Βλέπεις, αυτή την περίοδο είναι και οι δύο πολύ ισχυροί. Ο Ερμής βρίσκεται στην Παρθένο, στο ζώδιο της έξαρσής του και ο Ποσειδώνας στην κατοικία του, ενώ η φύση αυτών των δύο πλανητών είναι τελείως αντίθετη! Ο Ερμής είναι αντικειμενικά ρεαλιστής, ενώ ο Ποσειδώνας ρομαντικός και ουτοπιστής.

Στην καθημερινή ζωή, οι δυο πλανήτες είναι έως και αδύνατο να συνεργαστούν, δημιουργώντας μια πολύ μεγάλη σύγχυση όσον αφορά πρακτικά θέματα, αλλά και εντείνουν ένα κλίμα ανασφάλειας, γιατί από τη μια ο Ερμής αποζητά κάτι απτό και ρεαλιστικό για να στηριχτεί και από την άλλη ο Ποσειδώνας αρνείται κάθε ενασχόληση με πρακτικά και οργανωτικά θέματα.

Υπάρχει λοιπόν ένα κλίμα ασάφειας, το οποίο δεν επιτρέπει την αντικειμενική και ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων όπως διαμορφώνονται, αλλά πολλές φορές μπορεί να δημιουργηθεί και ένα πραγματικό... χάος!

Η επικοινωνία είναι αυτή που κυρίως πλήττεται και είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν διαφόρων ειδών παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που σε απομακρύνουν και από τις σχέσεις σου ή δημιουργούν και κάποια προβλήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Ότι γίνεται τώρα, και κυρίως ότι ξεκινά τώρα, χρειάζεται να είναι απόλυτα ξεκάθαρο και προσεγμένο, αλλιώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει ο κίνδυνος απωλειών.

Το ψέμα, είναι κάτι που θα βρει πολλούς από εμάς απροετοίμαστους, και είναι πολύ εύκολο να μας παρασύρει σε καταστάσεις που δεν είχαμε καν καταλάβει πως θα εξελίσσονταν με τον τρόπο αυτόν. Υπάρχουν και οι επιτήδειοι που καραδοκούν...

Πολύ πιθανόν, μέσα στο όλο κλίμα, να υπάρξει και μια υποτονική διάθεση και μια έλλειψη ενεργητικότητας που δεν επιτρέπει την ανάληψη δράσης, αλλά και έντονες εσωτερικές συγκρούσεις που αναστέλλουν τις πρωτοβουλίες και την όποια κινητικότητα.

Τα δύσκολα της Αφροδίτης στην Παρθένο

Στα δύσκολα του κύκλου αυτού, έρχεται να συνδράμει και η Αφροδίτη, που σήμερα περνά στο ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο την πτώσης της, για να δυσκολέψει κυρίως τα θέματα των σχέσεων, υποχρεώνοντας τες σε μια πρακτική οπτική και διάθεση που ομολογουμένως δεν διευκολύνει ούτε τον ψυχισμό μας ούτε και την ερωτική ζωή.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια από τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη

Συνοψίζοντας, να πούμε πως ο κύκλος αυτός, δίνει την ευκαιρία να οργανωθούμε σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και τη διατροφή ή τα ζητήματα της υγείας μας, και ότι κάθε κίνηση χρειάζεται να ελέγχεται διπλά και τριπλά πριν αποφασιστεί.

Ωστόσο, οι Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τώρα μπορούν να  κάνουν μια νέα εκκίνηση, κυρίως σε ότι σχετίζεται με τα εξελικτικά σχέδιά τους, έχοντας πάντα στον νου τους πως τώρα ότι ανοίγει σαν ευκαιρία ή σαν προοπτική χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, του δευτέρου δεκαημέρου, καλό είναι να κρατάνε μικρό καλάθι σε ότι ακούν ή σε ότι υπόσχονται ή τους υπόσχονται, γιατί το κλίμα έχει άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα.

Υπενθύμιση ημέρας: Μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αν κάτι είναι σημαντικό ή όχι.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 20/03/2018
Ανατολή:
06:30
Δύση:
18:34
Διεθνής ημέρα αστρολογίας
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.