blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
31 Μαΐου 2017 11:02 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τετάρτη 31 Μαΐου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό.
Τα άστρα την Τετάρτη 31 Μαΐου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Σε καθετί που συμβαίνει γύρω μου, εγώ βάζω τα όρια και τα πλαίσια!

Τις ημέρες αυτές, ο Άρης είναι ο πρωταγωνιστής του πλανητικού σκηνικού, κυρίως με την όψη που σχημάτισε στην ημέρα της Δευτέρας, αυτή της αντίθεσης με τον Κρόνο. Σήμερα σχηματίζει άλλη μια όψη, ένα εξάγωνο με τον ανατρεπτικό και απρόβλεπτο Ουρανό.

 

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την όψη ως μια θετική εξέλιξη, αν δεν υπήρχε η προηγούμενη δύσκολη όψη που τάραξε και δυσκόλεψε τα νερά της καθημερινότητας μας… Τώρα, δεν αποκλείεται να υπάρξει η συνέχεια των γεγονότων που μας επηρέασαν, και μάλιστα απρόβλεπτα και ξαφνικά!

Το δύσκολο σενάριο λοιπόν της όψης αυτής, μιλά για μια έντονη νευρικότητα που χαρακτηρίζει τις διαθέσεις, αλλά και την επικοινωνία, που πραγματικά μπορεί να δημιουργήσει αναπάντεχες εξελίξεις, ίσως και υπό τη μορφή ειδήσεων ή πληροφοριών, οι οποίες μπορούν πραγματικά να μας ξαφνιάσουν και να λειτουργήσουν ανατρεπτικά, τόσο στα σχέδιά μας, όσο και στην ψυχολογία μας! Δεν αποκλείεται επίσης, αυτή η ενέργεια να εκδηλωθεί μέσα από μια ξαφνική τάση φυγής και μια διάθεση να κάνουμε κάτι τελείως διαφορετικό, να ξεφύγουμε απ’ οτιδήποτε μας έχει προβληματίσει ή δυσκολέψει τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα να στραφούμε σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις απ’ αυτές που είχαμε προγραμματίσει. Ιδιαίτερα αν ανήκουμε στις ομάδες οι οποίες έχουν πιεστεί το προηγούμενο διάστημα από την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο, το διάστημα των ημερών αυτών μπορεί πραγματικά να βγάλει ανατρεπτικές συμπεριφορές, τόσο από εμάς προς τους άλλους, όσο και το αντίθετο.

Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε πως όλα κινούνται έξω από τον έλεγχό μας, ωστόσο καλό είναι να φροντίσουμε να κρατήσουμε μια ισορροπία στα όποια γεγονότα μάς δυσκολεύουν, διατηρώντας μια ψύχραιμη στάση.

Κυρίαρχο το συναίσθημα και η διάθεση της αναζήτησης νέων εμπειριών… Αυτό κατατάσσεται στα θετικά της όψης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ανανέωση στην κοινωνική ζωή, αλλά και στα πρόσωπα που συναντάμε γύρω μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές μπορεί να κρύβουν και εκπλήξεις που να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρειάζεται να κρατήσετε αποστάσεις και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί πολύ συχνά όπως θα διαπιστώσετε, τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται!

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα

Στη σημερινή μέρα έχουμε άλλη μια όψη, η οποία διαμορφώνει και αυτή μια σειρά εξελίξεων στο πλανητικό σκηνικό και στις ζωές μας: Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα. Καταδυόμαστε κάτω από την επιφάνεια, εκεί που υπάρχουν κρυμμένα μυστικά ή θέματα που δε βγαίνουν συχνά στο φως…

Πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές να νοιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στην αθέατη πλευρά της ζωής σου, το μυαλό σου δουλεύει αλλιώς, πιο σύνθετα και πιο περίπλοκα, επεξεργάζεται και κατανοεί σύνθετα δεδομένα, έννοιες και μηνύματα. Είναι πολύ πιθανό να στραφείς μέσα σου και να αναζητήσεις εκείνες τις δαιδαλώδεις διαδρομές της ψυχής σου που σε τραβούν στο σκοτάδι, για να αναζητήσεις την έξοδο προς το φως!

Νοιώθεις να έλκεσαι από το μυστήριο και από θέματα που πολύ πιθανόν να εκπέμπουν σε μια πιο πνευματική ή πιο εσωτερική διάσταση. Δεν αποκλείεται να βρεθείς και μπροστά σε αποκαλύψεις ή εξομολογήσεις που θα σε ξαφνιάσουν, ευχάριστα συνήθως…

Ίσως, να έρθεις και σε επαφή με κάποια πρόσωπα που μπορεί να είναι για σένα πηγή έμπνευσης και ιδεών. Ακόμα, μπορεί να ανακαλύψεις κάποιες δυνατότητες, δυνάμεις ή δεξιότητες σου τις ημέρες αυτές, που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Δεν αποκλείεται επίσης, να σου δοθεί μια απάντηση σε ένα ζήτημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, και μέχρι τώρα δεν έχεις καταφέρει να εξιχνιάσεις ή να βρεις τη λύση του.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου ή ακόμα και αν έχεις προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, δώσε μεγάλη σημασία στα γεγονότα που διαμορφώνονται στην καθημερινότητά σου, δες την αλήθεια που κρύβουν ή κατανόησε το βαθύτερο μήνυμα που έχουν να σου δώσουν… Επίσης, τα πρόσωπα που εμφανίζονται τώρα στη ζωή σου, το σίγουρο είναι πως έχουν κάτι περισσότερο να σου πουν ή να σου αποκαλύψουν!

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.