blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
25 Μαΐου 2017 11:08 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Πέμπτη 25 Μαΐου, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους.
Τα άστρα την Πέμπτη 25 Μαΐου, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Ο τρόπος που σκέπτομαι διαμορφώνει την καθημερινότητα και την πραγματικότητά μου.

Σήμερα, στις 9:44 μ.μ., πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 4η μοίρα των Διδύμων. Κάθε Νέα Σελήνη μας δίνει τη δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούμε και να θέσουμε νέους στόχους, ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει στο γενέθλιο χάρτη μας, αλλά και τις όψεις που σχηματίζει με τους γενέθλιους πλανήτες μας. Είναι μια σημαντική στιγμή, μια και η σύνοδος του Ηλίου με την Σελήνη ανοίγει καινούργια ενδεχόμενα, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Η ισχύς της θα διαρκέσει ως τις 9 Ιουνίου που είναι και η επόμενη Πανσέληνος.

 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους.

Η εξελικτική πορεία της προσωπικότητας του ατόμου γίνεται μέσα από την επικοινωνία. Το ζώδιο των Διδύμων φωτίζει την επικοινωνιακή ανάγκη που υπάρχει σε κάθε έκφανση της ζωής μας, γιατί μόνο μέσα από αυτήν νοιώθουμε ολοκληρωμένοι!

Εν αρχή… ο Λόγος! Οι λέξεις δε χρησιμεύουν μόνο για να γράψουμε ή να εκφράσουμε κάτι που νιώθουμε ή θέλουμε να επικοινωνήσουμε. Έχουν τις δικές τους δονήσεις, αλλά και τη δυνατότητα να δημιουργούν συγκεκριμένες ενεργειακές συνθήκες, που επηρεάζουν άμεσα το περιβάλλον που κινούμαστε και τις σχέσεις μας. Οι λέξεις έχουν, αλλά και μπορούν να δημιουργήσουν μαγεία, να δημιουργήσουν δηλαδή αυτές τις μοναδικές συνθήκες, μέσα από τις οποίες μπορείς να αλλάξεις ή να μετατρέψεις ακόμα και ένα αρνητικό αποτέλεσμα!

Προσπαθώντας να κατανοήσεις τη δύναμη των λέξεων, σκέψου πόσες φορές έχεις ''πονέσει'' από μια και μόνο λέξη που άκουσες να εκστομίζεται προς εσένα. Αυτό μπορεί να έχει συμβεί πολλές φορές στην καθημερινότητά σου. Και λειτουργεί, επειδή ακριβώς οι λέξεις εμπεριέχουν δόνηση και ενέργεια.

Όταν εκφραζόμαστε με το σωστό τρόπο και τις κατάλληλες λέξεις, αλληλοεπιδρούμε με τις σκέψεις μας και δημιουργούμε ένα σωστό περιβάλλον ''δονήσεων'' γύρω μας, κάτι που μπορεί να χαλάσει ή να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες στις οποίες κινούμαστε!

Το ζήτημα σε κάθε περίπτωση είναι πώς χειρίζεσαι το λόγο σου και κατά πόσο επηρεάζεις συνειδητά (γιατί σε κάθε περίπτωση επηρεάζεις) το κλίμα και τις σχέσεις σου.

Φυσικά, ζούμε σε μια εποχή που οι πληροφορίες έρχονται σωρηδόν και είναι κατά βάση αρνητικές, έτσι που επηρεάζουν – σκέψου το λίγο – με αρνητικό τρόπο και τον ψυχισμό σου και τις σκέψεις σου. Είναι όμως στο χέρι σου να επιλέξεις τον τρόπο με τον οποίο δέχεσαι ή δε δέχεσαι την αλληλεπίδραση με το αρνητικό, δημιουργώντας την δική σου ισχυρή θετική δόνηση, την οποία μοιράζεσαι με τους γύρω σου.

Όλα ξεκινούν από τη σκέψη! Και είναι η σκέψη που παράγει ενέργεια, λόγο, κλίμα και αποτέλεσμα. Ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι ο τρόπος με τον οποίον δημιουργείς πραγματικότητα, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς, γι’ αυτό το πιο σημαντικό στοιχείο της ύπαρξης είναι ο εσωτερικός διάλογος, ο τρόπος δηλαδή με τον οποίο έρχεσαι σε επαφή με τον εαυτό σου, με το μέσα σου! Όσο πιο συχνός και συνειδητός είναι, τόσο λειτουργεί σαν παράγοντας βελτίωσης της ύπαρξής σου.

Οι αστρολογικές όψεις της Νέας Σελήνης στους Διδύμους

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, είναι ο αγγελιοφόρος των θεών. Παρουσιάζεται άλλοτε ευφυής, ικανός να επιλύσει κάθε δυσκολία, και άλλες φορές ως ένας κατεργάρης, που λειτουργεί παρασκηνιακά και ύπουλα. Η δύναμη του Ερμή έχει να κάνει με την εξυπνάδα του και την επινοητικότητά του. Έχει τη δυνατότητα να επιλύει ακόμα και τους πιο σύνθετους γρίφους, ευέλικτα και πολλές φορές πονηρά. Και είναι αυτός που μπορει να σαγηνεύσει και να δημιουργήσει… μαγεία!

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια θέση που τον κάνει να λειτουργεί σε πιο αργούς ρυθμούς και να δίνει πάντα χρόνο, να μη βιάζεται να πάρει αποφάσεις και να δείχνει πολύ μεγάλη υπομονή, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Το εξάγωνο που πρόκειται να σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, αυξάνει την ''ψυχική ευαισθησία'' και μας κάνει πιο ευαίσθητους στις εξωτερικές δονήσεις. Άλλωστε, τις πληροφορίες τις αντλούμε με δύο τρόπους: Ο πρώτος είναι με ό,τι ακούμε ή μαθαίνουμε και ο δεύτερος με αυτά που αντιλαμβανόμαστε με τις ''κεραίες'' μας. Μια και κάθε συναίσθημα έχει τη δική του ''εκπομπή'' αυτό και λαμβάνουμε, ακόμα και αν οι ''λεκτικές'' πληροφορίες είναι τελείως διαφορετικές. Το διάστημα αυτό ζούμε περισσότερο με την ψυχή μας, εκπέμποντας και λαμβάνοντας περισσότερο σε ψυχικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στον κύκλο αυτόν, από το ζώδιο του Κριού, σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Είναι η πιο ισχυρή όψη που υπάρχει στο χάρτη της Νέας Σελήνης του Μαΐου. Έτσι λοιπόν, οι εξωτερικοί παράγοντες είναι αυτοί που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά, τόσο από τις πληροφορίες που μπορεί να μαθαίνουμε, όσο και από τα γεγονότα που διαμορφώνονται στην καθημερινότητά μας και επηρεάζουν κυρίως το συναίσθημά μας, που βρίσκεται σε… τρικυμία.

Θα επηρεαστούν θέματα που αφορούν τις σχέσεις και την ερωτική ζωή, μια και θα υπάρξουν τάσεις χειρισμού και επιβολής, ή απαιτήσεις οι οποίες λειτουργούν πιεστικά από τον έναν προς τον άλλον. Πολύ συχνά θα χρησιμοποιηθεί και το συναίσθημα ως μέσο χειρισμού και αυτό θα πιέσει πολύ και τον ψυχισμό, επιδεινώνοντας την ένταση!

Αλλά και οικονομικά ζητήματα φαίνεται να προβληματίζουν και να πιέζουν την καθημερινότητα και τις εξελίξεις της, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η αποφυγή ανοιγμάτων, που δεν είναι πολύ καλά οργανωμένα.

Θυμήσου: H δύναμη βρίσκεται στις λέξεις και στην επικοινωνία… Και αυτά, έχεις την ικανότητα να τα ελέγξεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε νέους εξελικτικούς κύκλους, ανάλογα με ποιόν τομέα επηρεάζει αυτή η Νέα Σελήνη στο γενέθλιο χάρτη σας. Η επικοινωνία μπορεί να αποδειχτεί ένα πολύ καλό εργαλείο, μέσα από το οποίο θα βρείτε απαντήσεις και τις ευκαιρίες που αναζητάτε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι σημαντικό να έχετε άμεση επαφή με αυτό που νιώθετε και που πολύ πιθανόν να εκφράζεται με πίκρα ή δυσαρέσκεια απέναντι σε σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Μη βιάζεστε να πείτε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε. Και να θυμάστε πως αν οι εξελίξεις δεν βαδίζουν προς την κατεύθυνση που θέλετε, αναζητήστε τη δική σας ευθύνη και βρείτε το λάθος, για να το διορθώσετε.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.