blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
7 Αυγούστου 2017 11:20 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Δευτέρα 7 Αυγούστου, με την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο.
Τα άστρα την Δευτέρα 7 Αυγούστου, με την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο.

Σήμερα έχουμε την τρίτη Έκλειψη της χρονιάς. Είναι μερική σεληνιακή έκλειψη, κορυφώνεται στις 9:11 μ.μ. και θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 55 λεπτά, ενώ θα είναι ορατή και από την Αθήνα. Γίνεται στην 15η μοίρα του Υδροχόου, με την συμμετοχή του Άρη και του Δία, ενώ είναι ενεργό και το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα. Ένας κύκλος με αρκετές δυσκολίες, αλλά και διεξόδους, που αν αξιοποιηθούν σωστά, μπορεί να δώσουν σημαντικές διεξόδους.

 

Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Πάντα σε μια σεληνιακή έκλειψη, η έμφαση δίνεται κυρίως στις σχέσεις κάθε είδους. Η αντίθεση του Ηλίου και της Σελήνης, είναι αυτή που ενεργοποιεί στο μέγιστο βαθμό το συναίσθημα και το φτάνει στο αποκορύφωμά του. Αυτό φυσικά δεν επιτρέπει πάντα να έχουμε μια ξεκάθαρη και αντικειμενική οπτική σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις που παίρνουμε, μια και υπάρχει (ανάλογα και με τις όψεις που σχηματίζονται) και μια έντονη φόρτιση, που δεν μας επιτρέπει πάντα να είμαστε ξεκάθαροι στην κρίση μας. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε άμεση επαφή με το μέσα μας, με την αλήθεια μας, για να μπορούμε να φτάνουμε και σε ασφαλή συμπεράσματα, όχι βασισμένα στην παρόρμηση ή τη φόρτιση της στιγμής. Είναι επίσης και ένα ‘‘φωτογραφικό’’ στιγμιότυπο όλων εκείνων που εξελίχτηκαν έξι μήνες πριν και τώρα ξανάρχονται για να επανεξεταστούν και σε κάποιες περιπτώσεις να κλείσουν οριστικά υποθέσεις ή σχέσεις που μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο κύκλος αυτής της έκλειψης έρχεται να φέρει το τέλος σε υποθέσεις του κύκλου των εκλείψεων του Φεβρουαρίου του 2017. Μαζί με την επόμενη έκλειψη, που θα γίνει στις 21 Αυγούστου, θα επηρεάσουν όλη την επόμενη περίοδο ως την επόμενη έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου του 2018.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, μιλά για αυτήν την επιτακτική ανάγκη του να κατανοήσουμε την ένωσή μας με το όλον. Τίποτα δεν λειτουργεί μόνο του, ξεκομμένο από τους άλλους. Υπάρχει μια σύνδεση, που φυσικά δεν είναι ορατή άμεσα, όμως μπορείς να την καταλάβεις, αν αρχίσεις να παρατηρείς γύρω σου. Όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας με έναν αόρατο ιστό, έτσι που κάθε λέξη, κάθε κίνηση, κάθε πράξη, έχει άμεσο αντίκτυπο σε μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων ή καταστάσεων γύρω μας.

Η Σελήνη αυτή έχει άξονα τον άνθρωπο και της αρέσει να ερευνά οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν. Επιβάλλεται πλέον να αφήσουμε πίσω μας το παρωχημένο σύστημα αξιών, αυτό που γεννά έριδες, διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, και σε ευρύτερο επίπεδο συρράξεις και πολέμους, για να περάσουμε σε έναν νέο εξελικτικό κύκλο.

Όμως, το πιο σημαντικό είναι να γνωρίσουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος την ουσία και τις αξίες που έχουμε μέσα μας. Μόνο η καλή και αρμονική σχέση με τον εαυτό μας θα μας δώσει και αρμονική σχέση με το “όλον”! Είναι μια εποχή έντονης αναζήτησης και εξερεύνησης, ίσως και μέσα από πεδία που έχουν έναν πιο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, πεδία που έχουν ένα πιο φιλοσοφικό ή πνευματικό υπόβαθρο. Μόνο έτσι μπορείς να τοποθετηθείς καλά σε αυτόν τον κόσμο και να νοιώσεις ολοκλήρωση και πληρότητα.

Φυσικά, ο Ήλιος απέναντι είναι η φωνή του ‘‘Εγώ’’ σου. Αυτή που χρειάζεται να της δώσουν σημασία, να την ακολουθήσουν, να την αποδεχτούν. Όμως, το ερώτημα είναι τι έχει να πει; Αν είναι απλώς μια φωνή εγωιστική, που το μόνο που απαιτεί είναι η προσοχή, μάλλον παίζει σε ένα ‘‘παιχνίδι’’ εκ των προτέρων χαμένο.

Η ‘‘φωνή’’ σου γίνεται πιο δυνατή όταν μιλά για την αλήθεια σου, όταν γίνεσαι το ακτινοβόλο κέντρο του εαυτού σου, που σκορπίζει ζεστασιά, φως και κατανόηση. Όταν επικοινωνείς με διάθεση όχι μόνο να μιλήσεις αλλά και να ακούσεις, και κυρίως να κατανοήσεις και να ανταποκριθείς σε αυτά που έχουν να σου πουν οι άλλοι. Όταν δε θέλεις απλώς να γίνεις το κέντρο της προσοχής, αλλά επιζητάς την υγιή αλληλεπίδραση. Τότε ναι, έχεις σίγουρα κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την αλλαγή!

Οι αστρολογικές όψεις της σεληνιακής έκλειψης στον Υδροχόο

Φυσικά, πάντα θα έρχεσαι αντιμέτωπος με την πρόκληση του Ήλιου και του Άρη, με την όψη συνόδου που προηγήθηκε, που θα κάνει τη φωνή του ‘’Εγώ’’ σου πολύ δυνατή. Θα σε κάνει να μην μπορείς να κατανοήσεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, παρά θα σε ενδιαφέρει μόνο να πεις αυτό που θέλεις, μα σκέψου… αυτό δεν είναι και ό,τι σε δυσκόλεψε μέχρι τώρα; Αυτό δε σου δημιούργησε αποστάσεις, τσακωμούς, έλλειψη αγάπης, αλλά και σε κοσμικό επίπεδο αυτή η φωνή του ‘‘Εγώ’’ δεν καταλήγει πάντα να φέρνει ολέθρια αποτελέσματα;

Εκμεταλλεύσου την ενέργεια αυτή, για να ωθήσεις τον εαυτό σου στη δράση, να αξιοποιήσεις κάθε δημιουργικό σου ταλέντο, να δυναμώσεις και τελικά να κατευθύνεις τις ενέργειες της ζωής σου εκεί που εσύ επιλέγεις.

Βεβαίως και η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη θα σε κάνει πιο ανυπόμονο και θα ενισχύσει την ένταση, ακόμα και γι’ αυτά τα μικρά πράγματα, που όμως μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλες αποστάσεις. Είναι εύκολο τώρα να παρακινείσαι στο να δρας χωρίς να σκέπτεσαι, ορμώμενος από την ισχυρή φωνή του ‘‘Εγώ’’, που δε σου αφήνει χρόνο για δεύτερες σκέψεις. Και είναι εκεί που οι σχέσεις πληγώνονται, μα κυρίως εσύ ο ίδιος, όταν ξέρεις πως δεν έχεις κάνει αυτό που έπρεπε… Ίσως ακόμα να μπλεχτείς στα γρανάζια του ανταγωνισμού, αυτή τη μεγάλη παγίδα της σύγκρισης, που κάνει το ‘‘Εγώ’’ να φωνάζει πιο δυνατά πως είναι το καλύτερο...

Το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα που κορυφώθηκε τέσσερις μέρες πριν, (η άλλη σημαντική όψη της Έκλειψης) δημιουργεί ένα ισχυρό υπόβαθρο στον κύκλο αυτόν, που διψά για κατάκτηση, για ισχύ, για δύναμη, για εξουσία, για ύλη, για χρήμα… Και είναι αυτοί οι σημαντικοί λόγοι που μπορεί να σε δελεάσουν (με όποιο δέλεαρ προσφέρει η εποχή) για να σε στρέψει αλλού από το πραγματικό μονοπάτι της ζωής σου, που δεν είναι άλλο από τις σχέσεις σου! Οι προκλήσεις αυτές, αν δεν αξιοποιηθούν με μέτρο, μπορεί να σε βγάλουν από το δρόμο σου και να σε κάνουν να ασχολείσαι μόνο με την όποια επιτυχία σου μόνος, κατάμονος… Όμως αναρωτήσου, αυτό είναι που θέλεις;

Το κλειδί λοιπόν, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέους τρόπους αξιοποίησης των δυνατοτήτων αλλά και των οριζόντων σου, έρχεται μέσα από τις δύο όψεις των φώτων (Ήλιου και Σελήνης) με τον Δία.

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία και είναι εδώ που η τάση σου για ‘‘σκληρό’’ παιχνίδι μαλακώνει και ενδυναμώνει τη διάθεσή σου για μια πιο ηθική προσέγγιση στα πράγματα. Οι ευκαιρίες μπορεί να σου χτυπήσουν την πόρτα και να δώσουν το άνοιγμα εκείνο που περίμενες για να ξεκινήσεις… Κάθε σχέση που στηρίζεται στην ισοτιμία και την καθαρότητα, μπορεί να γίνει ένα θαυμάσιο σκαλοπάτι, που θα σε εξυψώσει. Και κυρίως ο αμοιβαίος σεβασμός και η κατανόηση είναι αυτά που πραγματικά μπορεί να σε οδηγήσουν στην επιτυχία, μια και μόνο εκεί μπορεί να στηριχτεί μια επιτυχημένη προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία, και αρχικά είναι η πεποίθηση που έχεις πως πραγματικά μπορείς να τα καταφέρεις! Ό,τι στηρίζεται σε μια φωτεινή και αισιόδοξη διάθεση, έχει πολλούς λόγους να ολοκληρωθεί και να επιτύχει. Κάθε νέο επεκτατικό σχέδιο, κάθε καινούργιος ορίζοντας που ξεπροβάλλει μπροστά σου, μπορεί να σου ανοίξει καινούργιες κατευθύνσεις στην εξελικτική σου πορεία. Ευκαιρίες είχες και θα έχεις, το ζήτημα είναι πόσο έτοιμος είσαι να τις αξιοποιήσεις σωστά… Και αυτός μπορεί να είναι ο πρώτος σου στόχος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, που μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες του παρελθόντος, για να προχωρήσετε ελεύθεροι παρακάτω. Το θέμα είναι να ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, για να κάνετε τη σωστή επιλογή και τη σωστή κίνηση, και όχι να αφεθείτε στη παρόρμηση ή την επιθυμία του Εγώ, που είναι κακός σύμβουλος στη λήψη αποφάσεων.

Κριοί και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε πολλές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε σχέδια που ξεκινήσατε πριν από έξι μήνες. Είναι η κατάλληλη στιγμή, που σας τροφοδοτεί και με ενέργεια αλλά και δράση, που θα σας βοηθήσει σε ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε. Δείτε τώρα τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Αν το κριτήριο των αποφάσεων μου είναι μόνο οι απαιτήσεις του ‘‘Εγώ’’, είναι εύκολο να βρεθώ εκτός παιχνιδιού! Το ‘‘Εμείς’’ θα κάνει την διαφορά!

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.