blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
5 Ιουνίου 2017 11:45 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Δευτέρα 5 Ιουνίου, με τον Άρη στον Καρκίνο.
Τα άστρα την Δευτέρα 5 Ιουνίου, με τον Άρη στον Καρκίνο.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Κάνε χώρο στο καινούργιο που έρχεται!

Από χτες Κυριακή, ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Άρης είναι ένας πλανήτης που εκδηλώνει την ενστικτώδη τάση του ανθρώπου να επιβάλει τον εαυτό του. Ο τρόπος με τον οποίο διεκδικούμε, ζούμε, αγωνιζόμαστε για τους στόχους και τις επιθυμίες μας, είναι θέμα του Άρη και της θέσης που έχει ο πλανήτης στον γενέθλιο χάρτη μας, αλλά και των όψεων που σχηματίζει. Είναι επίσης και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζουμε και τη σεξουαλική μας ταυτότητα. Τι θέλουμε από το σεξ και πως το διεκδικούμε.

Ο Άρης στον καρκίνο

Εδώ βρίσκεται στην υδάτινη ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου, στην πτώση του. Δεν μπορεί να εκφράσει τη δυναμική του με τον τρόπο που έχει συνηθίσει να το κάνει. Το ζεστό, οικογενειακό και τρυφερό περιβάλλον του ζωδίου τον περιορίζει και αφαιρεί ολοκληρωτικά από τον πλανήτη την ένταση και τη δυναμική του. Η ανάγκη του είναι να κινείται σε οικείο περιβάλλον, ενώ πολύ συχνά είναι πιθανό να γεννιέται ένα είδος φοβίας για επαφή με τον έξω κόσμο.

Ομολογουμένως, η ατρόμητη και μαχητική φύση του προσαρμόζεται σε… λιμνάζοντα νερά που συχνά τον κάνουν να χάνει τη χαρά της διεκδίκησης και της δράσης, ενώ έχει την τάση να κλείνεται στον εαυτό του και γίνεται αρκετά ως και πολύ μοναχικός.

Θα παραμείνει στον Καρκίνο ως τις 20 Ιουλίου και έτσι, το διάστημα αυτό, οι ενέργειες και οι διαθέσεις γίνονται πιο υποτονικές. Θα αναζητήσουμε τη συναισθηματική ασφάλεια που δίνει το περιβάλλον της οικογένειας, των οικείων μας προσώπων, χωρίς να νοιώσουμε την ανάγκη της δράσης ή και της εξωστρέφειας. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανό να εκδηλώνεται και αρκετή νευρικότητα στις συμπεριφορές, κυρίως όταν ζοριζόμαστε ή όταν οι καταστάσεις και τα πρόσωπα μας προκαλούν.

Οι αστρολογικές όψεις του Άρη από τον Καρκίνο

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του Άρη είναι το τετράγωνο με τον Δία στις 25 Ιουνίου, μια όψη που δημιουργεί ένα περιβάλλον υπερβολών προς κάθε κατεύθυνση και, σε κάποιες περιπτώσεις, υπερβολικό ενθουσιασμό. Είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή, αφενός γιατί μπορεί να μας βάλει στη διαδικασία να επαναπαυθούμε και αφετερου γιατί είναι πολύ εύκολο να κάνουμε τη λάθος κίνηση και να ακολουθήσουμε λάθος κατεύθυνση.

Στις 26 Ιουνίου το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει πολύ το συναίσθημα, αλλά και τη διαίσθηση, ενώ δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα και για πιο πνευματικές αναζητήσεις.

Στις 28 Ιουνίου η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή θα εντείνει τη νευρικότητα και την ένταση, και θα οδηγήσει συχνά σε αντιπαραθέσεις και τσακωμούς.

Στις 2 Ιουλίου, η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα είναι μια όψη μεγάλης έντασης, που μπορεί να δημιουργήσει ανταγωνισμούς και πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, που επιφέρουν ανισορροπία, αλλά και χειριστικές συμπεριφορές.

Αλλά και στις 18 Ιουλίου, το τετράγωνο του Άρη με τον ανατρεπτικό Ουρανό επιφέρει μεγάλη νευρικότητα και ξεσπάσματα, που επηρεάζουν πολύ τις σχέσεις και μας φέρνουν μπροστά από ανατροπές και αλλαγές, που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Από την νέα θέση του Άρη επηρεάζονται θετικά οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, που μπορεί να κάνουν μια επανεκκίνηση στις υποθέσεις τους, ενώ ενισχύουν και τις πιο προσωπικές σχέσεις τους, μια και ενδυναμώνεται το περιβάλλον των συναισθηματικών ανταλλαγών.

Πιο δύσκολα περνούν οι Καρκίνοι, που γίνονται πιο απαιτητικοί, πιο εριστικοί προς τους γύρω τους, με αποτέλεσμα συχνά να δημιουργούν ένα κλίμα δυσαρμονίας στην καθημερινότητά τους.

Αλλά και οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, το διάστημα αυτό μπορεί να νιώσουν πως εντείνεται το περιβάλλον του άγχους και της έντασής τους, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Η Σελήνη από τον Ζυγό στον Σκορπιό

Στο ξεκίνημα της εβδομάδα αυτής, η Σελήνη κινείται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού, ανοίγοντας την αυλαία της Δευτέρας με την αντίθεση που σχηματίζει στις 8:10 π.μ. με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα κλίμα έντασης και νευρικότητας, που οδηγεί συχνά σε ασυνεννοησία και σε εριστικότητα. Καλό είναι στις πρωινές ώρες της ημέρας να αποφύγουμε συζητήσεις που αφορούν σοβαρά ζητήματα και πυροδοτούν τόσο τον ψυχισμό μας, όσο και το περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε.

Στις 11:57 το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, μας οδηγεί εκεί απ’ όπου μπορούμε να εισπράξουμε χαρά και ικανοποίηση, αλλά θα ενισχύσει ιδιαίτερα και τις επαφές ή τις σχέσεις μας. Ωστόσο, καλό είναι να προσέξουμε κάθε είδους υπερβολή τις ώρες αυτές, είναι πολύ εύκολο να αγοράσουμε πράγματα που απλά ικανοποιούν στιγμιαία την επιθυμία μας, ή να καταναλώσουμε γενικά περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Παράλληλα, μπορεί να εκδηλωθεί και μια μεγαλύτερη συναισθηματική ένταση, η οποία ενέχει και μια υπερβολή ως προς την έκφραση των συναισθημάτων.

Στη 1:46 το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο, όπου τον κύριο λόγο έχει το συναίσθημα που αναζωπυρώνεται, αλλά και η ερωτική επιθυμία, που γίνεται σαφώς πολύ πιο έντονη.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.