blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
17 Ιουλίου 2017 11:14 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Δευτέρα 17 Ιουλίου, με Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνα.
Τα άστρα την Δευτέρα 17 Ιουλίου, με Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΗΜΕΡΑΣ: Τα λόγια εκστομίζονται εύκολα… Η απογοήτευση που προκαλούν όμως, περνάει δύσκολα!

Είναι η ψυχή σου που θέλει να ταξιδέψει, να νοιώσει, να ακολουθήσει ένα όνειρο και να χαθεί μέσα σε αυτό… Είναι η επιθυμία σου που σε κυριεύει, μεγεθύνεται και σε γεμίζει προσδοκίες κι ελπίδα… Είναι κι όλη αυτή η ρομαντική διάθεση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα και σε κάνει πιο ευαίσθητο και πιο ευάλωτο σε ό,τι διεγείρει το συναίσθημά σου! Καλώς ήρθες στον κόσμο της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα. Αυτοί οι δύο πλανήτες στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά σου, μέσω της φαντασίας σου… Ύπουλο το χτύπημα, μια και τα… σενάρια που θεωρείς αληθινά, όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω είναι μόνο αυτό που εσύ ‘‘έφτιαχνες’’ μέσα στο μυαλό σου!

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Όπως θα διαπιστώσεις τις ημέρες αυτές, τα λόγια εκστομίζονται πολύ εύκολα και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ωραία, ικανά σε κάποιες περιπτώσεις να σε αγγίξουν βαθιά… Και κυρίως στις πιο προσωπικές σχέσεις, ακουμπούν αυτήν τη διψασμένη σου πλευρά για έρωτα, για συνύπαρξη, για μοίρασμα… Και φυσικά, προς στιγμήν μπορεί να σε αποπλανήσουν, γιατί εσύ το θέλεις να… αποπλανηθείς!

Μα σε όλες αυτές τις στιγμές που λαχταράς να ζήσεις και κυρίως να πιστέψεις, υπάρχει και ένα “μετά”, μια επόμενη ημέρα, που τα αστέρια χάνουν τη λάμψη τους και ο πύργος στην άμμο παρασύρεται από το κύμα της θάλασσας…

Μα εσύ το ήξερες… Η εσωτερική σου φωνή σε προειδοποιούσε, μα δεν την άκουσες… Όχι, οι ρομαντικές στιγμές δεν κρατούν για πολύ, ούτε και τα πρόσωπα είναι το ίδιο όμορφα στο φως της ημέρας ή της αλήθειας… Καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις λοιπόν, κυρίως από τις νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου, ή από πρόσωπα που δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους.

Αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, και εδώ τα πράγματα μπορεί να γίνουν απογοητευτικά… Γι’ αυτό απόφυγε τις αγορές που γίνονται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής, γιατί το πιο πιθανό είναι αργότερα να το μετανιώσεις.

Επίσης, μην εμπιστευτείς απόλυτα πληροφορίες ή προτάσεις που αφορούν οικονομικά θέματα, γιατί παρακάτω μπορεί να ανακαλύψεις πως ήταν… άνθρακας ο θησαυρός!

Ανακάλυψε ωστόσο το όφελος της προσφοράς, του δοσίματος, της συμπαράστασης, της συμπόνοιας, που μπορεί να σε γεμίσει και να γεμίσει και τις ζωές των ανθρώπων γύρω σου, που σε έχουν ανάγκη! Ανακάλυψε το όφελος που σου δίνει η προσευχή, ο διαλογισμός και ό,τι σε φέρνει σε επαφή με την εσωτερική, υπέροχη φύση σου.

Γιατί σε κάθε περίπτωση κρύβεις ένα μεγαλείο μέσα σου, που μπορεί να καλύψει κάθε κενό, κάθε επιθυμία και κάθε ανάγκη σου. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει και θαύματα… Δεν το ήξερες;

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κρατήστε αποστάσεις από ό,τι μπορεί να μοιάζει ‘‘ιδανικό’’, είτε αυτό είναι πρόσωπο είτε κατάσταση, γιατί οι ημέρες μπορεί να έχουν άκρως παραπλανητικό χαρακτήρα και να προκληθούν ματαιώσεις και απογοητεύσεις. Και κυρίως, ακούστε την εσωτερική σας φωνή, το ένστικτό σας… Αυτό μπορεί να σας προστατεύσει από κάθε κακοτοπιά!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία

Βεβαίως, αύριο η Αφροδίτη, συνεχίζοντας τα πλανητικά της ραντεβού, συναντά τον Δία, και αυτή είναι η ευχάριστη νότα στο κλίμα της εβδομάδας! Θα ενισχύσει την τάση που υπάρχει, αυτή του να περνάω καλά, να συναναστρέφομαι με όλους γύρω μου, ενώ η κοινωνική ζωή προσφέρει ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές.

Βεβαίως, η κατανάλωση έχει την τιμητική της, μια και κάτω από την ενέργεια τόσο της προηγούμενης, όσο και αυτής της όψης, το… shopping-therapy είναι ένας τρόπος εκτόνωσης της διάθεσής σου, με τις όποιες υπερβολές συνεπάγεται!

Υπάρχει μια χαλαρότητα, βλέπεις η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και κινείται κάτω από μια πιο ελαφριά διάθεση, με τα αναμενόμενα λάθη, παραλείψεις και υπερβολές. Έτσι, είναι πολύ εύκολο να πέσεις στις παγίδες της, κάνοντας κινήσεις που δεν έχουν σκοπιμότητα και κινούνται κάτω από την διάθεση της στιγμής.

Από την άλλη, το τρίγωνο αυτό θα δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στις σχέσεις, που έχουν τη δυνατότητα να ανανεωθούν, όμως στις νέες γνωριμίες μια προσοχή χρειάζεται, γιατί το κλίμα (όπως είπαμε και για την προηγούμενη όψη της Αφροδίτης) έχει την τάση να λειτουργεί παραπλανητικά!

Όμως, για κάποιους ‘‘τυχερούς’’ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευκαιρίες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τα δεδομένα τους, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά ή στις σχέσεις τους. Ωστόσο, απαιτείται πολλή προσοχή ως προς το κατά πόσο μπορούν να εμπιστευθούν αυτά τα νέα δεδομένα.

Την εύνοια της όψης εισπράττουν οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Για εσάς τώρα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν σε ό,τι επιδιώκετε, αρκεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές σας και να μην παρασύρεστε από την παρόρμηση ή τον ενθουσιασμό της στιγμής.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.