blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
1 Δεκεμβρίου 2017 11:27 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 30 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2017: Η Πανσέληνος στους Διδύμους!
Τα άστρα από 30 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 2017: Η Πανσέληνος στους Διδύμους!

Διάβασε τι προβλέπουν τα άστρα για το διάστημα από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2017, υπό την επιρροή της Πανσέληνου στους Διδύμους και του Ήλιου σε τετράγωνο με Ποσειδώνα και πως επηρεάζουν τα ζώδια.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους

Είναι εποχή σαφώς πιο ανοιχτή στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή πληροφοριών , αυτές όμως που γίνονται με πιο επιφανειακό τρόπο και στ΄ αλήθεια χρειάζονται πολύ... μα πολύ φιλτράρισμα!

Σε κάθε πανσέληνο ερχόμαστε αντιμέτωποι με ότι είναι κρυμμένο βαθιά μέσα μας, και δεν μπορούμε εύκολα να δούμε κατάματα ή να συνειδητοποιήσουμε.

Η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης, μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας και μας αποκαλύπτει την αλήθεια ή το ψέμα που μας μπέρδεψε ή μας παραπλάνησε.

Και μπορεί ο Ήλιος στον Τοξότη να φωτίζει την αλήθεια, τη μια και μόνη αλήθεια, αυτή που έχουμε μέσα μας, οι Δίδυμοι όμως κινούνται συχνά συλλέγοντας πληροφορίες που αδυνατούν να φιλτράρουν, παρασυρόμενοι πολλές φορές από μια ελαφρότητα που θα τους οδηγήσει σε λάθος κινήσεις και λάθος συμπεράσματα...

Και αυτό θα φανεί στην Πανσέληνο αυτή, η οποία κορυφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 3/12/2017, αλλά και από δύο ακόμη γεγονότα.

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του και ετοιμάζεται να περάσει σε ανάδρομη πορεία, ενώ παράλληλα βρίσκεται και σε μια στενή όψη με τον Κρόνο. Η επικοινωνία αδυνατεί να στηρίξει τα σημαντικά ή να γίνει ουσιαστική, δίνοντας την δυνατότητα εξεύρεσης λύσεων, δημιουργώντας συχνά αντιθέσεις και διαφωνίες, ενώ η περίοδος αυτή δεν ευνοεί καμιά απόφαση με οριστικό χαρακτήρα, μια και η αναδρομή του Ερμή θα ανακατέψει για τα καλά τα δεδομένα μας, την καθημερινότητα, αλλά και την ψυχολογία μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί ούτε στην κρίση μας, ούτε στις αποφάσεις μας.

Η στενή σύνδεσή του με τον Κρόνο, θα βγάλει αρνητισμό, τόσο στην ψυχολογία μας, όσο και στις συμπεριφορές που κινούνται κάτω από απολυτότητες και αυστηρότητα.

Επιπρόσθετα, στην Πανσέληνο αυτή το ταυ τετράγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη σου δίνει άλλο ένα λόγο που πρέπει να είσαι εξαιρετικά επιφυλακτικός απέναντι στα γεγονότα, αλλά κυρίως στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Στο πρώτο πράγμα που στοχεύει η όψη αυτή, είναι η διάθεση και η ενέργειά σου, που φαίνεται να είναι πιο υποτονική και να σε βρίσκει ευάλωτο σωματικά, αλλά και ψυχικά.

Καλό είναι να αποφύγεις να ασχοληθείς με θέματα που έχουν έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, γιατί είναι πολύ εύκολο είτε να μην μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις, είτε να κάνεις την λάθος κίνηση.

Το κυριότερο όμως είναι, η τάση σου να δίνεις στα γεγονότα μια μεγαλύτερη διάσταση απ’ ότι πραγματικά έχουν και να τα δραματοποιείς.

Κι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος, που μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκειες, ψυχολογικές μεταπτώσεις και πάσης φύσεως απογοητεύσεις, οι οποίες να μην έχουν όλες πραγματικό υπόβαθρο.

Να θυμάσαι πως τα παιχνίδια της φαντασίας είναι παραπλανητικά και ύπουλα... και επιβάλλεται τις ημέρες αυτές να μην την αφήνεις ανεξέλεγκτη!

Μην εμπιστεύεσαι ότι “φαίνεται”, αλλά διερεύνησε του λόγου το αληθές και μετά κατέληξε στα συμπεράσματά σου. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως τα νομίζεις ή όπως τα βλέπεις.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι που κάνουν την Πανσέληνο αυτή εκρηκτική... μια και η επιρροή της αντίθεσης του Άρη με τον Ουρανό (που κορυφώνεται στην ημέρα της Παρασκευής) κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά απρόβλεπτο και ανατρεπτικό!

Φυσικά, σε ένα μεγάλο μέρος οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν και από τον δικό σου χειρισμό ή αντίδραση... Αν δηλαδή είσαι από αυτούς που έχουν την ευελιξία και κυρίως την ψυχραιμία, να ακολουθήσεις την ροή των γεγονότων έτσι όπως διαμορφώνεται, το σίγουρο είναι πως μπορείς να περιμένεις θετικές αλλαγές, ακόμα και αν αυτές αφορούν ανατρεπτικές καταστάσεις...

Για παράδειγμα, με την αφορμή ενός ξαφνικού γεγονότος μπορεί να καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από μια κατάσταση, η οποία μέχρι τώρα λειτουργούσε δεσμευτικά απέναντι σου!

Πρόβλημα θα προκύψει, μόνο αν σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς καταστάσεις που σε βγάζουν έξω από τον προγραμματισμό σου και σε κάνουν να χάνεις τις ισορροπίες σου, ακόμα και αν αυτές έχουν να κάνουν με θέματα που νοιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις, αλλά δεν το αποφασίζεις. Για εσένα, είναι πολύ πιθανό, να νοιώσεις θυμό, που μετατρέπεται σε νεύρα και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου. Η ενέργεια αυτών των δύο πλανητών, είναι εξαιρετικά ισχυρή, και θα είσαι ευάλωτος αν σε βρει απροετοίμαστο.

Βεβαίως δεν αποκλείεται, να βρεθείς μπροστά και σε νέες γνωριμίες, που εκτοξεύουν τον δείκτη της αδρεναλίνης σου στα ύψη, αλλά να θυμάσαι πως οι σχέσεις που γεννιούνται κάτω από την επίδραση της όψης αυτής, έχουν πολύ μεγάλη ένταση, ηλεκτρική ένωση, αλλά άγνωστη διάρκεια.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Στα θετικά των ημερών αυτών, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη, και αλλάζει και πάλι το “παιχνίδι” κυρίως στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σου. Η αλήθεια είναι πως το περιβάλλον του Σκορπιού την ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα ο πλανήτης της αγάπης αναδύεται στο φως και ανεβάζει τη διάθεση σου. Μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου που θα παραμείνει στον Τοξότη, η ανάγκη σου θα είναι περισσότερο να αναζητήσεις την αρμονία και την ομορφιά που σου δίνει η πρόοδος και η ελευθερία σου.

Θα θελήσεις να γνωρίσεις νέες εμπειρίες και μέσα από αυτές να χαρείς, να μοιραστείς, να ανταλλάξεις, να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά! Κυρίως χωρίς περιορισμούς και χωρίς καταπίεση.

Είναι ένα καλό διάστημα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου, και πετάξεις όλους εκείνους τους περιορισμούς η τις δυσκολίες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα. Εκμεταλλεύσου το και προετοιμάσου!

Δίας τετράγωνο με Ποσειδώνα

Επίσης στα θετικά της περιόδου αυτής, η κοσμική όψη του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, στα υδάτινα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων. Έρχεται να σου ενισχύσει την αισιοδοξία σου και να σου δώσει την δυνατότητα να αναπτύξεις όλα εκείνα τα πνευματικά σου χαρίσματα που είναι ικανά να σε φέρουν πιο κοντά στην... άλλη σου πλευρά, την πιο εσωτερική, και την απείρως πιο δημιουργική!

Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να συναντήσεις και κάποια πρόσωπα που θα παίξουν τον ρόλο του καθοδηγητή για την ζωή σου, έναν πνευματικό δάσκαλο, έναν μέντορα που θα ενισχύσει και θα βοηθήσει στις αναζητήσεις σου.

Η κοινωνική δικαιοσύνη, η προσφορά, η αλληλεγγύη είναι θέματα που θα σε απασχολήσουν πολύ πιο έντονα το επόμενο διάστημα και πολύ πιθανά είτε να θελήσεις να αξιοποιήσεις τέτοιες ποιότητες βοηθώντας ή φροντίζοντας κάποια πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη, αλλά και το αντίθετο, δηλαδή οι άλλοι να σου συμπαρασταθούν.

Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να αξιοποιήσεις και κάποια δημιουργικά σου ταλέντα, να ασχοληθείς περισσότερο με κάθε μορφή τέχνης ή αν ανήκεις στον χώρο των καλλιτεχνών να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά σημαντικό.

Η προσευχή και ο διαλογισμός είναι ποιότητες που μπορεί να σε βοηθήσουν να ανοίξεις καινούργιους εσωτερικούς ορίζοντες και να ανανεωθείς εσωτερικά.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια μέχρι 3 Δεκεμβρίου;

Το τριήμερο αυτό, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κυρίως στα θέματα των σχέσεων σας, μια και υπάρχει η τάση για ισχυρές αναταράξεις και ανατροπές που μπορεί να σας βρουν απροετοίμαστους.

Επίσης και οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, δέχεστε την επιρροή της Πανσελήνου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων, μην αφήνετε την απαισιοδοξία να σας παραπλανήσει. Κυρίως μην κάνετε ουτοπικά σενάρια και μείνετε επικεντρωμένοι στην πραγματικότητα.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/04/2018
Ανατολή:
06:42
Δύση:
20:04
Δεν υπάρχει εορτή σήμερα
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.