blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
18 Δεκεμβρίου 2017 11:32 Τι σημαίνει το όνομα σου
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, και στο πλανητικό σκηνικό υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα. Μάλιστα η εβδομάδα αυτή συγκαταλέγεται στις πιο σημαντικές του έτους. Αρχικά έχουμε τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στην 26η μοίρα του Τοξότη, στην οποία συμμετέχει και ο Κρόνος.

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τον Δεκέμβριο

Ο Τοξότης είναι ένα από τα τέσσερα ανθρώπινα ζώδια, αν και στην δυτική παράδοση συχνά απεικονίζεται σαν Κένταυρος, (μισός άνθρωπος – μισός άλογο), οπλισμένος με τόξα και βέλη. Επειδή είναι μισός άνθρωπος - μισός ζώο, ο Τοξότης συνδέεται και με τους Σάτυρους. Μερικοί από τους σχετικούς μύθους αναφέρουν τους Κένταυρους, ως πλάσματα που ενσωματώνουν τη δυαδικότητα της Ενκιντού (του ανθρώπινου κτήνους που φέρθηκε με πολιτισμένο τρόπο) και του Γκιλγκαμές (του πολιτισμένου ανθρώπου που συμπεριφέρθηκε σαν ζώο).

Τον πέμπτο αιώνα πΧ. στην Ελλάδα, θεωρούσαν ότι ο Γαλαξίας ήταν τόπος ανάπαυσης για τις ψυχές των ανθρώπων που εγκατέλειπαν τον θνητό κόσμο από τις πύλες του Τοξότη, και επανέρχονταν στα επίγεια στους Διδύμους. (Όπως έχει ειπωθεί ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ήταν οι εναλλακτικοί δρόμοι). Επίσης, ο Τοξότης, είναι η ζωδιακή συνέχεια του Σκορπιού, γι αυτό και έχει και κάποια κοινά χαρακτηριστικά μαζί του. Είναι ζώδιο Θετικό με έντονη την ανάγκη της έκφρασης, αλλά και την εκδήλωση της δράσης και της δύναμης και λειτουργεί σαν λογική συνέχεια μετά την συγκέντρωση της δύναμής του στον Σκορπιό .

Έτσι, σαν ζωδιακή συνέχεια, είναι ζώδιο μεταβλητό. Δηλαδή μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα και να επικοινωνεί σύμφωνα με τις δονήσεις που λαμβάνει από τους γύρω του.  Συμβολίζει την εξέλιξη, την αύξηση και την εξάπλωση.

Ο κύκλος λοιπόν αυτός της Νέας Σελήνης, είναι ένα πέρασμα σε μια άλλη συνειδητότητα, αυτή που ορίζει ο εξελικτικός κύκλος της ζωής.

Οι εμπειρίες, αν δεν αξιοποιούνται κατάλληλα ,προσφέροντας γνώση και ωριμότητα, είναι άχρηστες.

Εκείνο λοιπόν στο οποίο καλούμαστε να αναρωτηθούμε εδώ: είναι πόσο σοβαρά παίρνουμε την ζωή μας, τις ευθύνες μας, και κατά πόσο ορίζουμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού.

Επίσης αυτήν την περίοδο, τα φώτα, (ο Ήλιος και η Σελήνη) βρίσκονται πάνω στον σταθερό αστέρα Aculeus, ο οποίος επηρεάζει τη δυνατότητα να βλέπουμε τα πράγματα και τις καταστάσεις αντικειμενικά, μια και συχνά μπορεί να νοιώσουμε να “πέφτει” μπροστά στα μάτια μας ένα πέπλο που δεν μας επιτρέπει ούτε να δούμε ξεκάθαρα, ούτε και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Η παρουσία του Κρόνου

Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Κρόνου, σε σύνοδο με τα φώτα και στην τελευταία μοίρα του Ζωδίου. Ο πλανήτης λίγο πριν περάσει στην κατοικία του στον Αιγόκερω την Τετάρτη, κάνει τα τελευταία του ξεκαθαρίσματα, φορτώνοντας μας με επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις που καλούμαστε να αναλάβουμε και να υπηρετήσουμε στο διάστημα που θα ακολουθήσει.

Το ”παιχνίδι” σοβαρεύει, γίνεται απαιτητικό, δεν χωρά αναβολές και δικαιολογίες. Ο κύκλος που ανοίγει μπροστά μας, και ο δρόμος που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, δεν είναι ούτε απλός ούτε εύκολος. Απαιτεί από εμάς το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας. Και φυσικά καθαρή καρδιά, απαλλαγμένη από μικρότητες και άλλα συναισθήματα που δεν μας αφήνουν να εκφράσουμε την πλήρη δυναμική μας απέναντι στον όποιο στόχο διεκδικούμε.

Είναι μια στιγμή που χρειάζεται να έχουμε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λάθη και παραλείψεις δεν συγχωρούνται.

Με την υποστήριξη του Δία

Αυτή η Νέα Σελήνη βρίσκεται κάτω από την κυβέρνηση του Δία, ο οποίος έρχεται να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε κάθε σχέδιο και κάθε ιδέα που αφορά επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια και ανοίγματα.

Η ακριβής σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο ολοκληρώνεται την Πέμπτη, που ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω και ή όψη τους γίνεται στην μηδενική μοίρα του ζωδίου. ‘Ένας νέος κύκλος ανοίγει με πολύ σημαντικές προοπτικές που σχετίζεται με ευθύνες, οργάνωση και επίτευξη στόχων που έχουν την δυναμική που χρειάζεται για να δώσουν πολύ σημαντικά επιτεύγματα. Και ας μην ξεχνάμε πως η είσοδος το Ηλίου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί και την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου, κάτι που δίνει μια ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στις εξελίξεις της επόμενης περιόδου.

Εν κατακλείδι

Σε κάποιες περιπτώσεις θα προκύψουν ξαφνικά, από εκεί που δεν μπορούμε να το φανταστούμε και θα μας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες, αισιόδοξους και φωτεινούς.

Ωστόσο, κάθε αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να το δούμε, να το χειριστούμε με καθαρή καρδιά και να εργαστούμε πολύ και σκληρά για αυτό.

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους της πύρινης τριπλότητας Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, που τώρα έχουν την δυνατότητα να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι των εξελίξεων και να θέσουν νέους στόχους, τους οποίους έχουν πολλές δυνατότητες να υλοποιήσουν.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Τα άστρα από 7 μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 21/05/2018
Ανατολή:
06:13
Δύση:
20:30
Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα, Ελένη
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.