blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
11 Δεκεμβρίου 2017 11:19 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας φαίνεται να κυλούν σε πιο αργούς ρυθμούς, μια και η απουσία όψεων στο πλανητικό σκηνικό μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε ένα διάλλειμα, να δούμε για λίγο τα πράγματα από απόσταση, αλλά και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις.

Η παρουσία του Ηλίου, Ερμή, και Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, ομολογουμένως δημιουργεί ένα πιο ανάλαφρο κλίμα, δημιουργώντας μας συχνά την ανάγκη για εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων εμπειριών που μας εμπλουτίζουν και μας κάνουν να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε το γιορτινό κλίμα των ημερών.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω.

Το πολύ σημαντικό γεγονός ωστόσο του μήνα αυτού είναι η μετακίνηση του Κρόνου, στις 20 Δεκεμβρίου 2017, όπου ο πλανήτης περνά στην περιοχή του Αιγόκερω, που θεωρείται η κατοικία του. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στην μετακίνηση αυτή, και τις διαδρομές του Κρόνου, που θα μας απασχολήσουν έντονα τα επόμενα χρόνια .

Τι θα φέρει ο Κρόνος τα επόμενα έτη

Στις 20 Δεκεμβρίου, 7.12 πμ, ο Κρόνος επιστρέφει στο σπίτι του, μετά από απουσία 29 χρόνων (είχε ξαναβρεθεί στην ίδια ζωδιακή περιοχή από τον Φεβρουάριο του 1998 έως τον Ιανουάριο του 1991) και θα παραμείνει ως τις 22 Μαρτίου 2020.

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, μια και ο πλανήτης βρίσκεται στην κατοικία του, και θα ενεργοποιήσει όλα εκείνα τα θέματα που αφορούν την προσπάθεια για ηθική και κοινωνική δικαίωση.

Είναι σαφώς ο πλανήτης που απαιτεί τάξη και συνοχή για να μπορέσει να εκφράσει πλήρως τις ιδιότητες του, και φαίνεται πως στην διετία που θα διανύσουμε, το κοσμικό κλίμα θα κινηθεί προς μια πιο σταθεροποιητική φάση.

Ο Αιγόκερως σαν ένα παρορμητικό ζώδιο, θα τον κινητοποιήσει στην δράση, ενεργοποιώντας όλες εκείνες τις ιδιότητες που χρειάζεται ο πλανήτης για να εκφράσει πλήρως τις δυνατότητες του.

Παρατηρώντας τον χάρτη της εισόδου του πλανήτη στο ζώδιο για την Αθήνα, ο Κρόνος βρίσκεται στον πρώτο οίκο, κάτι που τονίζει εμφατικά την εισαγωγή σε μια περίοδο, που κυριαρχεί το γεγονός μιας καινούργιας αρχής, μιας περιόδου ανάπτυξης για την Ελλάδα!

Όμως, κάτω από το βαρύ φορτίο που πάντα φέρνει μαζί του ο Κρόνος, είναι μια περίοδος επιπρόσθετων ευθυνών και σε κάθε περίπτωση δημιουργεί την ανάγκη να ανακαλύψουμε που είναι το λάθος και να το διορθώσουμε.

Η ανάγκη εσωτερικών μεταρρυθμίσεων θα εκδηλωθεί πιο έντονα από ποτέ, και μπορεί να υπάρξουν ισχυρές αντιδράσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως οι ανακατατάξεις αυτές είναι επιβαλλόμενες. Αυτές τις ανακατατάξεις τονίζει και η Σελήνη, που βρίσκεται και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερω, και πρόκειται να σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό.

Θα υπάρξουν διασπάσεις και ρήξεις προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω...

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, βρίσκεται στην έξαρση του Άρη και στην πτώση του Δία.

Ο Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού πανίσχυρος στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια αλλαγής και λειτουργεί άκρως υποστηρικτικά απέναντι σε ότι υποστηρίζεται από το Κρόνο. Κάνει δηλαδή ακόμα πιο δυναμική την παρουσία της εισόδου του στο ζώδιο.

Έρχεται λοιπόν μια διετία έντονης δυναμικής, έντασης και ανατροπών, που όμως μπορεί να δώσει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά μεταρρυθμίσεις που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για την χώρα.

Επίσης και ο Ήλιος, βρίσκεται στην 28η μοίρα του Τοξότη και πρόκειται πολύ σύντομα να συναντήσει τον Κρόνο σε σύνοδο, μόλις περάσει και αυτός στον Αιγόκερω. Και επειδή η στιγμή αυτή σχετίζεται και την χειμερινή ισημερία, το διάστημα αυτό αφορά τις εξελίξεις του επόμενου εξαμήνου.

Σηματοδοτείται λοιπόν μια πολύ σημαντική στιγμή έναρξης και σε προσωπικό, αλλά και σε κοσμικό επίπεδο, μια στιγμή επανεκκίνησης, μέσα από την οποία έχουμε να αναδιαρθρώσουμε και σαν κοινωνία και σαν μονάδες πολλά από τα ζητήματα, που στο προηγούμενο διάστημα σηματοδοτήθηκαν από λάθη και παραλείψεις, με το αντίστοιχο τίμημα φυσικά , μια και κάθε κατάκτηση προϋποθέτει και έναν μεγάλο αγώνα.

Την περίοδο από 17 του Μαρτίου έως 14 Μαΐου του 2018, ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, το ζώδιο της έξαρσής του, όπου και οι δύο πανίσχυροι, αλλά και σε αμοιβαία υποδοχή (ο Κρόνος βρίσκεται στην έξαρση του Άρη και ο Άρης στην κυβέρνηση του Κρόνου), ανοίγουν έναν νέο και σημαντικό κύκλο εξελίξεων τόσο σε κοσμικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της φρόνησης, των ορίων, των πλαισίων, των δομών και του κατεστημένου, ενώ ο Άρης σχετίζεται με το ζωικό ένστικτο της επιβίωσης. Και παρόλο που οι φύσεις τους είναι τελείως αντίθετες, το γεγονός πως και οι δύο πλανήτες είναι εξαιρετικά ισχυροί, είναι ένας σημαντικός λόγος που κινητοποιεί τον μηχανισμό των εξελίξεων, αλλά όχι με εύκολες ή ευχάριστες συνέπειες.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη τον Απρίλιο 2018

Στις 2 Απριλίου 2018 γίνεται η σύνοδος των δύο συγκεκριμένων πλανητών, στην 8η μοίρα του ζωδίου.

Ξεκινάμε από το γεγονός πως ότι θα διαδραματιστεί την περίοδο αυτή θα ξεκινήσει από μια καθαρή και ειλικρινή πρόθεση, μια και αυτό ενισχύεται από το γεγονός πως και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλές θέσεις. Θα υπάρξουν αυξημένες φιλοδοξίες σχετικά με την επίτευξη στόχων, και πολύ συχνά θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για την ολοκλήρωσή τους.

Ίσως ακόμα να υπάρξουν και κάποια οριστικά κλεισίματα κύκλων, προκειμένου να ανοιχτούν νέοι ορίζοντες στόχων και δράσης.

Η σύνοδος αυτή, γίνεται πάνω στον απλανή αστέρα Facies (φύσεως Ήλιου και Άρη). Μιλά για τις κινήσεις που γίνονται, από καλή πρόθεση, που όμως δεν μπορούν να προβλεφτούν οι μακροπρόθεσμες συνέπειές τους. Και αυτές στην τελική να δημιουργήσουν πρόβλημα το οποίο είναι μη προβλέψιμο στην παρούσα φάση.

Επίσης, μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με ότι αφορά το υπέδαφος. Αλλά παράλληλα η ένωση αυτών των δυο πλανητών να προκαλέσει έντονα καιρικά φαινόμενα ανά τον κόσμο και φυσικές καταστροφές.

Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία το 2018

Στις 17 Απριλίου, ο Κρόνος θα περάσει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2018 .

Την περίοδο του Αυγούστου - Σεπτεμβρίου 2018 θα συναντηθεί με όψη τριγώνου με τον Ουρανό, στη 2η μοίρα των ζωδίων Ταύρου- Αιγόκερου, χωρίς όμως να τελειοποιηθεί η όψη στην ακρίβειά της. Η ένωση τους θα βρει τον Κρόνο να υπερισχύει από θέση, μια και θα είναι στο ζώδιο της κυριαρχίας του, ενώ ο Ουρανός στο ζώδιο της πτώσης του.

Τα αιτήματα του Κρόνου, για ιεράρχηση των αξιών, έτσι ώστε να βελτιωθεί η εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου, δεν θα μπορούν να υποστηριχθούν από τον Ουρανό. Έτσι το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν έντονα γεγονότα, ουτοπικές διεκδικήσεις και άσκοπες επαναστάσεις που όμως δεν βρίσκουν έδαφος να στηριχθούν, μια και ο Κρόνος απαιτεί συγκεκριμένες δομές και όρια που ο Ουρανός δεν μπορεί να ακολουθήσει.

Η σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα το 2020

Στις 12 Ιανουαρίου 2020, ο Κρόνος θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Πλούτωνα, στην 22η μοίρα του Αιγόκερω.

Στην μυθολογία ο Πλούτωνας είναι ο Θεός του κάτω κόσμου. Σαφώς και δεν έχει καλή σχέση με τον Κρόνο, μια και σαν πατέρας του, τον “κατάπιε” μαζί με τον Ποσειδώνα και τον Δία, και εν συνεχεία τον πολέμησαν και οι τρείς προκειμένου να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Η περίοδος αυτή, θα φέρει έντονους περιορισμούς και γεγονότα που θα έχουν την στόφα του “μοιραίου” και αυτά μπορεί να είναι φυσικές καταστροφές, θέματα σχετικά με το υπέδαφος ή έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο Πλούτωνας έχει την τάση να δρα εν αγνοία των προσώπων, ενώ ο Κρόνος γίνεται εξαιρετικά αυστηρός και σκληρός στην άγνοια και την έλλειψη ορίων και συνείδησης.

Ναι, είναι γεγονός πως ο Κρόνος στον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο πλαίσιο κοινωνικών δομών, αλλά θα επιβάλλει πολύ συγκεκριμένα όρια και πλαίσια για την ολοκλήρωσή του, κάτι που δεν θα είναι πάντα εύκολο να εφαρμοστεί ή να εξυπηρετηθεί. Αλλά, ας μην ξεχνάμε πως κανένα σύστημα δεν μπορεί να ευημερήσει αν δεν στηρίζεται σε συγκεκριμένες βάσεις και δομές.

Κανένα σύστημα δεν μπορεί να εξελιχθεί υγιώς χωρίς την συμμετοχή του Κρόνου, αλλά και του χρόνου, γιατί αυτοί οι δύο πάνε πάντα μαζί!

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 7 μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 21/05/2018
Ανατολή:
06:13
Δύση:
20:30
Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα, Ελένη
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.