blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
9 Ιουνίου 2017 11:12 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα 9 ως 11 Ιουνίου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη.
Τα άστρα 9 ως 11 Ιουνίου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Επικοινωνώ με ξεκάθαρο μυαλό και κυρίως θετική διάθεση!

Πανσέληνος σήμερα, 9 Ιουνίου 2017, στην 18η μοίρα του Τοξότη. Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη έχει αθωότητα, καλή πρόθεση και διάθεση να μοιραστεί και να επικοινωνήσει με ολόκληρη την ανθρωπότητα! Έχει επίσης ενθουσιασμό, ακόμα και για τα απλά πράγματα που της δίνουν χαρά, τόσο που συχνά ξεχνά να προστατευτεί από τις όποιες κακοτοπιές.

 

Πανσέληνος στον Τοξότη

Στέκεται απέναντι από τον Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων, μια θέση που ενισχύει πολύ τη γνώση, την επικοινωνία, την πληροφορία, αλλά και τη νοημοσύνη, τον τρόπο δηλαδή με τον οποίο επεξεργαζόμαστε οτιδήποτε ακούμε ή μαθαίνουμε.

Όπως σε όλα τα μεταβλητά ζώδια, υπάρχει έντονη η ανάγκη της διαλεκτικής, φυσικά με διαφορετικό τρόπο για τον καθέναν, όμως μέσα από αυτήν τη διαλεκτική, υπάρχει η ανάγκη της ανακάλυψης της αλήθειας και της ισορροπίας, της αρμονίας που προέρχεται μέσα από τις ιδέες και την ανταλλαγή τους. Όλοι ενωνόμαστε με όλους και κάθε κίνηση ή επιλογή, το σίγουρο είναι πως έχει αντίκτυπο (πολλές φορές άμεσα) τόσο σε σένα τον ίδιο, όσο και στους γύρω σου.

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να σου θυμίσει πως ό,τι σκέφτεσαι, ό,τι επικοινωνείς, ό,τι μεταδίδεις, ή η όποια επιλογή σου, δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά ένα σύνολο ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν (πολλές φορές πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαντάζεσαι!).

Είναι ένας κύκλος που έρχεται να σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να ολοκληρώσεις κάθε σχέδιο, εγχείρημα ή ιδέα ξεκίνησε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη, στις 25 του Μαΐου, συχνά όμως όχι εύκολα.

Οι αστρολογικές όψεις της Πανσελήνου στον Τοξότη

Πρώτη όψη που συναντάμε είναι αυτή της συνόδου μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου (και παρόλο που έχει απόκλιση αρκετών μοιρών, είναι ιδιαίτερα ισχυρή, μια και είναι συγκλίνουσα). Το ερώτημα είναι: Πόσο ρεαλιστής είσαι; Πόσο αντικειμενικά επεξεργάζεσαι τα όποια θέματα σε απασχολούν, ή κατά πόσο αφήνεσαι στην αρνητικότητα και ό,τι αυτή συμπαρασύρει μαζί της; Σίγουρα κάθε σχέδιο, κάθε εξέλιξη ή κάθε απόφαση, συχνά δεν εξελίσσεται όπως έχεις υπολογίσει ή οργανώσει.

Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε διλήμματα, αμφιβολίες που δε σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα το τοπίο, κυρίως όμως θα καταλάβεις πως συχνά είσαι εσύ ο ίδιος που πολεμάς τον εαυτό σου…

Αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ο κύκλος αυτός μπορεί να δώσει ισχυρές αναταράξεις σε οτιδήποτε είναι ένα παγιωμένο και νοιώθεις πως δεν αλλάζει, δεν εξελίσσεται και δεν ανανεώνεται. Η αυτοκυριαρχία και το να μην ''ενδίδεις'' στα αρνητικά σενάρια, είναι μια ισχυρή δικλείδα ασφαλείας απέναντι στα δύσκολα!

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου είναι ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται σε μια πάρα πολύ σημαντική χρονική στιγμή. Από σήμερα σταματά την ανάδρομη πορεία του, και επιστρέφει ξανά σε ορθόδρομη. Έτσι, το διάστημα που θα ακολουθήσει, θα μπορέσεις να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση στα σχέδιά σου, σε οτιδήποτε δεν κατάφερες να το χειριστείς έτσι όπως ήθελες στο διάστημα που προηγήθηκε, και φυσικά να ολοκληρώσεις κάθε αλλαγή, για την οποία δούλεψες και κουράστηκες.

Αυτό το γεγονός κάνει ακόμα πιο σημαντική την Πανσέληνο αυτή, καθώς επίσης και η ακριβής όψη ''χιαστί'' (150 μοίρες) ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερου.

Και είναι αυτή η όψη που δίνει στην Πανσέληνο μια ''καρμική χροιά'', μια και συχνά μπορεί να βρεθείς σε ένα περιβάλλον προκλήσεων, το οποίο δοκιμάζει τα όριά σου και τις αντοχές σου. Σε προδιαθέτει να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου και, μέσα από τη διατήρηση της ισορροπίας σου, να διατηρήσεις και καλές σχέσεις με το περιβάλλον σου! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν οι λόγοι που σε βάζουν στη διαδικασία να ανταποκριθείς σε χειριστικές συμπεριφορές ή σε πιεστικές απαιτήσεις τρίτων απέναντί σου, αλλά και το αντίθετο… Να θελήσεις δηλαδή εσύ να επιβάλεις τις ιδέες ή τις απόψεις σου σε πρόσωπα, με τα οποία συνυπάρχεις στην προσωπική σου ζωή ή συνεργάζεσαι επαγγελματικά. Να θυμάσαι ωστόσο, πως μπορείς να επικοινωνήσεις, να πεις την άποψή σου, όχι όμως να την επιβάλεις. Οι ισορροπίες χρειάζεται να κρατηθούν και φυσικά, σε πολλές περιπτώσεις είναι στο χέρι σου!

Στον κύκλο αυτόν, μια σημαντική στήριξη έρχεται να προσφέρει το εξάγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου. Γεγονός είναι πως όλο το προηγούμενο διάστημα, το τετράγωνο που σχημάτισε η Αφροδίτη κατά την ανάδρομή της με τον Κρόνο, ταλαιπώρησε πολύ τόσο τα θέματα των σχέσεων που αφορούν την ερωτική σου ζωή, όσο και οικονομικά ζητήματα, τα οποία είτε δεν ολοκληρώθηκαν, είτε δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως τα είχες σκεφτεί.

Η Αφροδίτη πλέον έχει ανακτήσει τη δύναμή της και τώρα μπορεί να προσφέρει σημαντική στήριξη και κυρίως εξισορρόπηση σε ό,τι σε πίεσε, και συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Δεν αποκλείεται να καταφέρεις να ολοκληρώσεις μια συνεργασία για την οποία έχεις μοχθήσει πολύ, ή να αποκαταστήσεις μια προσωπική σχέση που κρατήθηκε το προηγούμενο διάστημα σε απόσταση.

Συνοψίζοντας, έχουμε μπροστά μας μια περίοδο που μπορεί να λειτουργήσει θεραπευτικά απέναντι σε ό,τι μπορεί να σε πιέζει ή νοιώθεις την ανάγκη να αλλάξεις. Όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξει η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και στις καταστάσεις, αλλά και κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος να φέρεις τις εξελίξεις στα δικά σου μέτρα… Να θυμάσαι όμως, πως αν κάτι δεν καταφέρεις να το ολοκληρώσεις ενώ έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσες, ίσως να μην πρέπει να γίνει!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στον Τοξότη;

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορείτε να ''κλείσετε'' θέματα που ξεκινήσατε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη. Να ολοκληρώσετε μια εργασία, να αποκαταστήσετε μια σχέση, να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες στην επαγγελματική σας ζωή ή ακόμα να ''ξεκαθαρίσετε'' και οικογενειακά ζητήματα που έχουν προκύψει. Πολλές φορές μπορεί να νοιώσετε πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, όμως εκεί θα παίξει ρόλο το πόσο αποφασισμένοι και ξεκάθαροι είστε απέναντι στον εαυτό σας!

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.