blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
2 Ιουνίου 2017 11:18 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα 2 ως 4 Ιουνίου, με τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου.
Τα άστρα 2 ως 4 Ιουνίου, με τις αστρολογικές όψεις του τριημέρου.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Σημασία δεν έχει μόνο το τι καλό έρχεται στη ζωή μου, αλλά και κατά πόσο μπορώ να το αξιολογήσω και φυσικά να το εκμεταλλευτώ!

Πολλά τα γεγονότα του τριημέρου, και κατά βάση θετικά, χρωματίζουν με αισιοδοξία την είσοδό μας στον Ιούνιο, που μας καλεί να τον απολαύσουμε! Την ημέρα του Σαββάτου, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μάς φέρνει μπροστά σε απρόβλεπτες εξελίξεις, νέες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες, που ανατρέπουν για τα καλά τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Παράλληλα όμως, το τριήμερο αυτό χρωματίζεται και από δύο σημαντικές όψεις του Ηλίου, με πρώτη και κυρίαρχη το τρίγωνο του Ηλίου με τον Δία.

 

Ήλιος σε τρίγωνο με Δία και τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και κυρίως τις πιο θετικές πλανητικές συναντήσεις, υπεύθυνη για όλα εκείνα τα όμορφα συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα μας αλλά και γύρω μας, που ενισχύουν την ηρεμία και την αρμονία με τα πρόσωπα που συνυπάρχουμε, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή!

Σε ένα τόσο καλό κλίμα, είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε τη θετική ενέργεια η οποία διαχέεται στην ατμόσφαιρα, είτε για να οργανώσουμε την εξέλιξη των σχεδίων μας, είτε για να ενισχύσουμε σημαντικά τις σχέσεις μας και να ανταλλάξουμε όλες εκείνες τις όμορφες ποιότητες της θετικής ενέργειας με τα πρόσωπα που αγαπάμε! Οι ημέρες αυτές κρύβουν ευκαιρίες, στις οποίες όμως χρειάζεται να δώσουμε χρόνο πριν αποφασίσουμε να αξιοποιήσουμε.

Γιατί υπάρχει μια γενικότερα αισιόδοξη διάθεση, που μας κάνει να βλέπουμε τα πάντα από τη θετική τους πλευρά, χωρίς να μπορούμε να αξιολογήσουμε πολλές φορές σωστά και αντικειμενικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να παρασυρόμαστε και κυρίως να ενθουσιαζόμαστε.

Σε πολλές περιπτώσεις βεβαίως, για κάποιους τυχερούς οι ημέρες αυτές έχουν “έκτακτη τύχη” και μπορεί να βρεθούν μπροστά σε πραγματικές εκπλήξεις, ίσως και σε σχέδια που μπορεί να οργάνωναν το προηγούμενο διάστημα και τώρα έχει έρθει η ώρα να ολοκληρωθούν, είτε ακόμα και μπροστά σε ευκαιρίες, που ανανεώνουν το ενδιαφέρον και την ψυχολογία τους, αλλά τους δίνουν και νέες προοπτικές, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές!

Βεβαίως, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται την Κυριακή και επηρεάζει σχεδόν ολόκληρο το τριήμερο, δίνει ένα ονειρικό χρώμα σε όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται στη ζωή μας τις ημέρες αυτές, τόσο που πολλές φορές μπορεί να μοιάζουν ιδανικά… Εδώ χρειάζεται να προσέξουμε κυρίως τις συναισθηματικές επενδύσεις και τις προσδοκίες που μπορεί να έχουμε από πρόσωπα ή καταστάσεις, γιατί συχνά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Γενικότερα, η ανάγκη του τριημέρου είναι να ζήσουμε έντονα, η κοινωνική ζωή ενισχύεται και πολλές φορές η ανάγκη να βγούμε έξω από τα συνηθισμένα όρια και πλαίσια της καθημερινότητας, μπορεί να μας βγάλει έξω από το μέτρο… Προσέχουμε τι καταναλώνουμε, μια και όλα θα έχουν την τάση να γίνονται με μια υπερβολή! Πολύ φαγητό, πολύ ποτό, πολλή διασκέδαση, μέχρι τελικής πτώσης σε κάποιες περιπτώσεις! Και φυσικά, μέσα από μια τέτοια διάθεση όλα φαίνονται εξαιρετικά, συναρπαστικά, μα είναι το επόμενο πρωί που καταλαβαίνεις τη διαφορά…

Κυρίως, χρειάζεται να είμαστε πιο προσεκτικοί στα πρόσωπα που συναντάμε και στις συναισθηματικές προσδοκίες που μπορεί να τρέφουμε απέναντί τους, μια κι εκεί είναι η μεγαλύτερη παγίδα! Και επειδή η όψη Ήλιου-Ποσειδώνα σχετίζεται και με το ψέμα ή την αυταπάτη, προσοχή και στις υποσχέσεις, που δεν μπορούν να εκπληρωθούν, όμως εκστομίζονται με μια ιδαίτερη ευκολία.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τις αστρολογικές όψεις του Ήλιου

Δίδυμοι και Τοξότες, κυρίως εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι έρχεται τώρα στη ζωή σας, μια και η ανάγκη σας να αποφορτιστείτε και να περάσετε καλά, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και να κάνετε τη λάθος κίνηση, ή απλά να περιμένετε περισσότερα απ’ όσα μπορούν να σας δώσουν οι άλλοι, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και εξετάστε πολύ καλά (και κυρίως αντικειμενικά) ό,τι τώρα συμβαίνει.

Κριοί και Ζυγοί, είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν σημαντικές ευκαιρίες, τόσο για εσάς του δεύτερου, όσο και για εσάς του τρίτου δεκαημέρου τις ημέρες που θα διανύσουμε. Επίσης το κλίμα, προσφέρεται για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις σας γενικότερα.

Λέοντες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, ένα πολύ αισιόδοξο και ανατρεπτικό τριήμερο είναι αυτό που θα διανύσουμε, που μπορεί να σας φέρει μπροστά από εκπλήξεις, κυρίως ερωτικές (αλλά όχι μόνο), δίνοντας νέο στίγμα στην ερωτική σας ζωή και τις εξελίξεις της.

Ο Άρης στον Καρκίνο

Στο τριήμερο αυτό βεβαίως, έχουμε κι άλλο ένα γεγονός, που αφορά τη μετακίνηση του Άρη, ο οποίος εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων για να περάσει σε αυτό του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει ως τις 19 Ιουλίου. Μια θέση που δεν του πηγαίνει καθόλου, μια και ένας πύρινος πλανήτης ένα υδάτινο ζώδιο όχι μόνο δε νιώθει άνετα, αλλά δεν μπορεί και να λειτουργήσει.

Εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, έτσι το διάστημα που θα ακολουθήσει ομολογουμένως η δράση, οι πρωτοβουλίες, η κίνηση γενικότερα, περνούν σε μια στασιμότητα, οι διαθέσεις και οι συμπεριφορές λειτουργούν πιο υποτονικά, ενώ πολύ πιθανόν να υπάρχει διάχυτος ένας εκνευρισμός και να ενεργοποιούνται πολύ πιο εύκολα οι αντιπαραθέσεις και οι τσακωμοί, λόγω αδυναμίας να διαχειριστούμε δύσκολα ή σύνθετα θέματα.

Συναισθηματικά, θα αναζητούμε κυρίως τη σιγουριά και την ασφάλεια που νιώθουμε μέσα από τα πρόσωπα της οικογένειας, ενώ παράλληλα μπορεί τα ίδια πρόσωπα να προκαλούν πεδία συγκρούσεων.

Είναι μια δύσκολη υπόθεση η ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου για τον Άρη, που δεν εξυπηρετεί καθόλου τις προθέσεις και τις ποιότητες του πλανήτη, καταστέλλοντας τελείως τη δράση του και βάζοντάς τον να λειτουργήσει σε ένα συναισθηματικό χώρο, που δεν του ταιριάζει καθόλου.

Από τη νέα θέση του Άρη χρειάζεται να προσέξουν περισσότερο οι Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κυρίως όσον αφορά την ανταπόκρισή τους απέναντι στις προκλήσεις της περιόδου που θα ακολουθήσει.

Καρκίνοι φορτίζεστε περισσότερο ψυχικά, έτσι που μπορεί αυτή η φόρτιση να βγει πολύ εύκολα και στη συμπεριφορά σας, με αποτέλεσμα να είστε εσείς που προκαλείτε εντάσεις στο χώρο που κινείστε.

Σκορπιοί και Ιχθύες, ευνοείστε αρκετά από τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου, έτσι που μπορείτε να δώσετε μια νέα πνοή και δυναμική στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, να εξελίξετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και τα θέματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, πάντα όμως σκεπτόμενοι τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τις καταστάσεις και κυρίως με το να κρατάτε την ψυχραιμία σας απέναντι στα δύσκολα.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 20 – 23 Νοεμβρίου με τον Ήλιο στον Τοξότη: Η ζωή είναι ωραία!
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 20 έως 26/11/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 17 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2017, με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό.
Τα άστρα 13 μέχρι 16 Νοεμβρίου με Αφροδίτη και Δία στον Σκορπιό.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 13 έως 19/11/2017 με ένα τραγούδι.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/11/2017
Ανατολή:
07:17
Δύση:
17:05
Φιλήμων
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.