blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
21 Ιουλίου 2017 11:10 Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα 21 ως 23 Ιουλίου, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα.
Τα άστρα 21 ως 23 Ιουλίου, με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ: Ανακάλυψε τι σε ενώνει με τους άλλους και όχι τι σε χωρίζει!

Την Κυριακή σχηματίζεται η Νέα Σελήνη, στην 0.44ο του Λέοντα, στις 12:46 μμ. Στον κύκλο αυτόν, είναι ο Άρης που συμμετέχει καίρια και καθοριστικά στις εξελίξεις, προκαλώντας κάθε είδους αναταραχή και αταξία, που σε πολλές περιπτώσεις δε θα είναι και εύκολο να ελεγχθεί! Ισχυρές ενέργειες που σχετίζονται με  τη δράση, τις πρωτοβουλίες, το σεξ, αλλά και την ένταση τους τσακωμούς, που σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να εκδηλώσουν… εμπόλεμες τάσεις και διαθέσεις.

 

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και οι αστρολογικές όψεις της

Κάθε Νέα Σελήνη, μας δίνει την δυνατότητα να επαναπροσδιοριστούμε και να θέσουμε νέους στόχους, ανάλογα με τον οίκο που καταλαμβάνει στο γενέθλιο χάρτη μας, αλλά και τις όψεις που σχηματίζει με τους γενέθλιους πλανήτες μας. Είναι μια σημαντική χρονική στιγμή, μια και η σύνοδος του Ηλίου με την Σελήνη ανοίγει καινούργια ενδεχόμενα, τα οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε. Η ισχύς της θα διαρκέσει έως τις 7 Αυγούστου, οπότε πραγματοποιείται και η τρίτη έκλειψη της χρονιάς!

Ξεχνώντας αρχικά τη δύσκολη συμμετοχή του Άρη, η Νέα Σελήνη στο βασιλικό ζώδιο του Λιονταριού σε γεμίζει διάθεση και ενέργεια, αυτή που χρειάζεσαι για να θέσεις νέους στόχους, να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά (ό,τι και αν σημαίνει για σένα αυτό) και να σου υπενθυμίσει τη μοναδικότητά σου ως άτομο!

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ήλιου, και οι δημιουργίες σου είναι αυτές που θα σε χαρακτηρίσουν, το έργο σου, η αξιοποίηση των δεξιοτήτων σου, όλα αυτά θα σου δώσουν την ταυτότητα που χρειάζεσαι, για να αναγνωριστείς από τον κόσμο! Έχει να κάνει με τη γέννηση αυτού του μοναδικού σου ταλέντου, που χαρακτηρίζει την ύπαρξή σου και που τώρα η ανάγκη σου να το βγάλεις προς τα έξω είναι πιο έντονη από ποτέ!

Κι ως εδώ τα πράγματα θα ήταν θαυμάσια, αν δεν έμπαινε στο παιχνίδι και ο Άρης! Αυτός κάνει τις επιθυμίες πολύ πιο έντονες και θα δημιουργήσει κινητικότητα και  δράση, πολύ πιο ισχυρή αλλά και πιο πιεστική απ’ ό,τι συνήθως. Μια και η ανάγκη για έκφραση, αλλά και του να πετύχω αυτό που στοχεύω, θα εκδηλωθεί πολύ πιο απαιτητικά, χωρίς διάθεση για συζητήσεις ή ευελιξίες. “Όλα είναι στόχος και θα κάνω τα πάντα για τον φτάσω, χωρίς να υπολογίσω ούτε το κόστος ούτε το τίμημα” θα πει και θα μπει στο πεδίο της μάχης.

Ναι, είναι πολύ πιθανό η καθημερινότητά σου να μετατραπεί σε ένα πεδίο μαχών προς κάθε κατεύθυνση, εκδηλώνοντας εκείνα τα άγρια ένστικτα, που ο καθένας από εμάς κουβαλάει μέσα του. Και οι κάθε είδους ειρηνευτικές δυνάμεις, μοιάζουν ανίσχυρες να εκτονώσουν την ένταση που βγάζει προς τα έξω!

Αυτό μπορεί να το εισπράξεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοσμικό, μια και όλοι κινούνται κάτω από αυτήν την τάση που μπορεί να εκδηλωθεί ακόμα και με βία! Ας μην ξεχνάμε πως λίγο πριν, τόσο ο Άρης όσο και ο Ήλιος, ήρθαν σε επαφή με τον ανατρεπτικό Ουρανό, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου… Και είναι αυτές οι όψεις τους που λειτουργούν αντισυμβατικά, σε πολλές περιπτώσεις επαναστατικά, ανατρέποντας κάθε τι που δημιουργεί εμπόδια στην πορεία τους!

Υπάρχει έντονη η τάση της αποδέσμευσής σου από ό,τι μπορεί να σε στριμώχνει, να σε καταπιέζει, από μια καθημερινότητα που δε σου αρέσει, από μια σχέση που δε σε εκφράζει, από μια δουλειά που δε σε εξελίσσει… Και φυσικά, ανατροπές θα δεις και σε κοσμικό επίπεδο, που από την μια στιγμή στην άλλη το σκηνικό δημιουργεί ισχυρούς κλυδωνισμούς και στις δικές σου ισορροπίες…

Νέα Σελήνη σε σύνοδο Άρη και… πόσο έχεις καταπιέσει τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου; Πόσο πίσω σου έχεις αφήσει τα όνειρά σου, ζώντας μια ζωή που δε σου δίνει χαρά και προοπτικές; Τώρα λοιπόν, θα θελήσεις να αλλάξεις αυτό το σκηνικό της έλλειψης, αναλαμβάνοντας δράση και πρωτοβουλίες τέτοιες, που θα σε βγάλουν από τη σύμβαση που μέχρι τώρα σου έχει επιβληθεί!

Το ζήτημα (ή αν θέλεις το κλειδί) σε όλο αυτό, είναι να είσαι συνειδητός και να ξέρεις ακριβώς πού στοχεύεις και πού θέλεις να φτάσεις, αλλά κυρίως το πώς θα φτάσεις. Αλλιώς, κινδυνεύεις να γίνεις άλλος  ένας επαναστάτης χωρίς… αιτία, που απλώς συγκρούεται με όλους και με όλα, καταστρέφοντας ακόμα και τις υγιείς πτυχές της ζωής του... Ξαφνικές εκρήξεις θυμού που βγαίνουν ανεξέλεγκτα, μπορεί να πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου!

Θυμήσου επίσης, πως οι ενέργειες αυτές είναι υπεύθυνες για πράξεις βίας, για ατυχήματα και για ακραίες αντιδράσεις, που φυσικά είσαι εσύ που τις έχεις προκαλέσει. Είναι σημαντικό να θυμάσαι την ευθύνη σου απέναντι σε ό,τι εκδηλώνεται τώρα, αφού έχεις πάντα (ή σχεδόν πάντα) την επιλογή να το αποφύγεις.

Ένας καλός τρόπος είναι να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από τη φυσική άσκηση, αποφεύγοντας κάθε κακοτοπιά που μπορεί να σε βλάψει. Το σεξ επίσης μπορεί να γίνει ένα μέσο εκτόνωσης της ενέργειας, μια και στον κύκλο αυτό υπάρχει έντονα ερωτική διάθεση, που όμως και πάλι μπορεί να ξεφύγει από το μέτρο, να γίνει απαιτητικό και να οδηγήσει σε ακρότητες.

Συνοψίζοντας, ο κύκλος αυτός, χρειάζεται όρια και πλαίσια, γιατί οι ισχυρές του ενέργειες μπορεί να δημιουργήσουν πραγματικά ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Μόνο η συνειδητότητα, σε κάθε λέξη, κάθε πράξη, κάθε κίνηση, μπορεί να σε προφυλάξει ακόμα και από τον εαυτό σου.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Και κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός θα σε φέρει αντιμέτωπο με σημαντικές προκλήσεις, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το θέμα είναι να μην τροφοδοτήσεις έναν πολεμικό κλίμα, που θα ανατρέψει ενδεχομένως ακόμα και πράγματα που μπορεί να έχουν χτιστεί με πολύ κόπο. Χρησιμοποίησε την ενέργεια των ημερών για να γίνεις πιο αποτελεσματικός, χωρίς να χάσεις τις ισορροπίες σου.

blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα την Τρίτη 22 Αυγούστου με τον Άρη σε τρίγωνο με Κρόνο.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 21 έως 27/8/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017: Ολική Έκλειψη Ηλίου.
Τα άστρα 18 ως 20 Αυγούστου, με τον Άρη σε εξάγωνο με Δία.
Τα άστρα την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 22/08/2017
Ανατολή:
06:50
Δύση:
20:05
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.