blank
Προβλέψεις Δώδια Η σχέση μου Ονειροκρίτης Ταρώ Αρθρα
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Αστρολογία / Αστρολογικές προβλέψεις
 
blank
1 Φεβρουαρίου 2012 16:52 Τα άρθρα για το ζώδιο μου
Αστρολογικές προβλέψεις, Ζώδια μηνός Φεβρουαρίου του 2012.
Αστρολογικές προβλέψεις, Ζώδια μηνός Φεβρουαρίου του 2012.
Μηνιαίες προβλέψεις, τι προβλέπουν τα άστρα για κάθε ζώδιο, τον Φεβρουάριο του 2012.
 
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φίλε Κριέ, ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου θα είναι o Φεβρουάριος για την συναισθηματική, οικογενειακή και ερωτική σου ζωή. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση, θα είναι τα στοιχεία που θα ελκύσουν το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σου, αλλά και που θα προσφέρεις εσύ μέσα στη σχέση σου. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και δε θα χάσεις, καθώς οι ευκαιρίες να έρθεις αντιμέτωπος μ’ έναν κεραυνοβόλο έρωτα είναι ιδιαίτερα αυξημένες, αφού ο Ουρανός συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και σε ευνοεί σημαντικά.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για ουσιαστικές εξελίξεις, είτε έχεις πάρει την απόφαση να συγκατοικήσεις με το σύντροφό σου είτε να παντρευτείς. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 8 του μήνα στο ζώδιό σου και ταυτόχρονα με τη θέση του Ουρανού στην ίδια θέση, θα ενισχύσει θετικά τις οικογενειακές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε ο έρωτας σου να λάβει πνοή ανανέωσης. Η καλή σου διάθεση θα σε ωθήσει να διοργανώσεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου για να περιποιηθείς και να ψυχαγωγήσεις τους φίλους και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποιοι Κριοί θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους, για να τους ομορφύνετε, θ’ αλλάξετε διακόσμηση ή ακόμα και θα καταφύγετε σε μία ανακαίνιση. Όσο για εσένα που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά!!!
Επαγγελματικά: Ενδιαφέρων προβλέπεται ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Η Πανσέληνος στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα θα αυξήσει τις κοινωνικές σου γνωριμίες, θα σε ωθήσει να βγεις και να διασκεδάσεις και θα φέρεις κοντά σου σημαντικά άτομα. Από την άλλη, ξεκινώντας από τα τελείως πρακτικά, που έχουν να κάνουν με την ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι κίνδυνοι κάποιου εργατικού ατυχήματος θα είναι αυξημένοι. Επίσης, κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, κάποια πράγματα θα χρειαστεί να αναθεωρηθούν και σε θέματα καριέρας, αποφάσεις που στοχεύουν στην επιτυχία ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τα υπάρχοντα διαμορφωμένα γεγονότα και πρέπει να είσαι προσεχτικός. Έτσι κι αλλιώς όμως, η ανάγκη για κάποιες αλλαγές θα είναι τονισμένη. Ευνοϊκές ημέρες για παρεμφερείς ενέργειες, είναι κοντά στην Νέα Σελήνη, στις 22 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στις ενδοοικογενειακές σου υποχρεώσεις, στο σύντροφο και στα παιδιά σου, αν υπάρχουν. Εκμεταλλεύσου τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7 του μήνα, για να βάλεις σε τάξη όποιες υποθέσεις εκκρεμούν, να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σου και για να τακτοποιήσεις τις ανάγκες των παιδιών σου. Τώρα θ’ αναζητήσεις ευτυχισμένες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, θα θελήσεις να ψυχαγωγηθείς με φίλους, να κάνεις συγκεντρώσεις στο σπίτι σου, να διασκεδάσεις και θα νοιώσεις την ανάγκη να μπεις ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα.
Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη να πορεύεται στους Ιχθείς μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, η γοητεία των Ταύρων θα τραβήξει τα βλέμματα του αντίθετου φύλλου και ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση, πολύ πιο γρήγορα από όσο φαντάζεσαι. Εσύ Ταύρε, που βρίσκεσαι σ’ έναν πολύχρονο γάμο, θα δεις την ερωτική σου ζωή με άλλα μάτια, θα δημιουργήσεις ερεθίσματα για ουσιαστικές αλλαγές και θα τολμήσεις να προσκαλέσεις το σύντροφο σου σε καινούργιες εμπειρίες. Ανανέωση έρχεται στη συναισθηματική ζωή των γεννημένων στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου και εάν είσαι εδώ και αρκετό καιρό μόνος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα συντροφικό και αποκλειστικό έρωτα. Αν διατηρείς μακροχρόνια σχέση, δεν αποκλείεται τώρα να πάρεις την απόφαση να συγκατοικήσεις και να επισημοποιήσεις το δεσμό σου. Η ικανοποίηση των συναισθηματικών αναγκών και επιθυμιών σου θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου το δεύτερο μισό του μήνα, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό και θα ανάψει φωτιές στα ερωτικά σου. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να κάνεις τις αλλαγές που επεξεργάζεσαι το τελευταίο διάστημα για τα προσωπικά και οικογενειακά σου ζητήματα και δεν θα πρέπει να την αγνοήσεις, σε περίπτωση σημαντικών αποφάσεων.
Επαγγελματικά: Το μυαλό των Ταύρων, όσον αφορά στα επαγγελματικά τους, θα είναι στραμμένο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα στις οικονομικές τους εκκρεμότητες και υποθέσεις τους συνολικότερα. Με τον Άρη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, ειδικά όσον αφορά στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένος, φίλε Ταύρε, και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον τολμηρό Λέοντα, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου, να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 22, παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα είναι πιθανόν να διευθετηθούν και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Φίλε Δίδυμε, οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις και ευθύνες από την αρχή του Φεβρουαρίου θα είναι αυξημένες και δεν υπάρχει περιθώριο να τις παραμελήσεις. Η ψυχραιμία και η κατανόηση στις όποιες αντιξοότητες σου παρουσιαστούν, θα παίξουν το μεγαλύτερο ρόλο, καθώς οι καταστάσεις θα επιφέρουν πιέσεις που θα χαρακτηριστούν ακραίες, δηλαδή ή θα είναι πολύ καλές ή θα είναι άσχημες. Αν η διάθεση σου δεν είναι συντροφική, οι διαμάχες θα σου δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα και ίσως να έχουν και τ’ αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις. Ο Άρης που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, σε συνδυασμό με την κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή, κατά το δεύτερο μισό του μήνα στους Ιχθείς, θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια ζητήματα, που θα έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σου και θα πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις, για να μην αντιμετωπίσεις στο μέλλον σοβαρότερα προβλήματα.
Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στον Κριό, στις 8 Φεβρουαρίου, η διάθεσή σου Δίδυμε, θα σε ωθήσει να συναντήσεις συγγενικά σου πρόσωπα, να βγείς με φίλους σου, να ψυχαγωγηθείς και να πάρεις την απόφαση να κάνεις μια μικρή απόδραση, για να αλλάξεις παραστάσεις. Οι μέρες σε βρίσκουν πιο δυναμικό και πιο ερωτικό, γεγονός που θα σε βάλει στην διαδικασία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις νέες γνωριμίες, με σκοπό να ξεκινήσεις μία ποιοτική σχέση. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τονισμένη και η γοητεία σου δεν θα περνάει απαρατήρητη από το αντίθετο φύλο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, που θα λάβει χώρα στις 22 του μήνα, θα σου δημιουργήσει άγχος και ένταση, καθώς το φορτωμένο σου πρόγραμμα από τις οικογενειακές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σου στερήσει την εκπλήρωση κάθε προσωπικής σου ανάγκης και επιθυμίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, πρέπει να δρας με βάση τη λογική σου και όχι το συναίσθημα, για να ξεμπερδεύεις μια ώρα αρχύτερα με την διευθέτηση τους.
Επαγγελματικά: Με κάποιες δυσκολίες θα περάσει αυτός ο μήνας, για την επαγγελματική ζωή των ανέμελων Διδύμων. Ζητήματα που εκκρεμούσαν θα ζητήσουν λύσεις, διάθεση για κάποιες τροποποιήσεις στην πορεία της εξέλιξης των σχεδίων αλλά και κάποιων επαγγελματικών σχέσεων σου θα αναλώσουν αρκετή από την σκέψη σου, αγαπητέ Δίδυμε. Με τον Άρη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο και τον Κρόνο να ξεκινά την δική του, στις 8 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα θεωρείς παραπάνω από σοβαρά ενδεχόμενα. Η ευελιξία και η σύνεση στη δράση θα πρέπει να σε διακρίνουν, όπως και η ηρεμία, ώστε να μην προβείς σε καμία περίπτωση σε επιπόλαιες ενέργειες. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις κοντά στις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα, στις 7 στον Λέοντα, γιατί οι εντάσεις με τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου θα είναι έντονες. Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγεις αυτό το διάστημα νέες συμφωνίες, συμβόλαια κ.λ.π. Χειρίσου τις καταστάσεις με διπλωματία, όσο αυτό είναι εφικτό, και αξιοποίησε τις ημέρες αυτές για προγραμματισμό μελλοντικών ενεργειών σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Καρκίνε, οι πρώτες ημέρες του μήνα θα επηρεάσουν τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς διλήμματα, ερωτηματικά και απωθημένα θα έρθουν στην επιφάνεια για να σε βάλουν στη διαδικασία να τα ξεκαθαρίσεις. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και η Αφροδίτη που συνεχίζει την κίνηση της στους Ιχθείς, θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να ασχοληθείς με την κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου και τις αναμνήσεις που έχεις καλά φυλαγμένες. Από την άλλη, το πέρασμα της Αφροδίτης από τις 8 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Κριού, θα σε ωθήσει να διευρύνεις τον κύκλο των κοινωνικών σου γνωριμιών, να συναντήσεις φίλους και να κάνεις δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες, καταστάσεις που θα σου χαρίσουν με κάποιο τρόπο σημαντικές επιτυχίες.
Αισθηματικά: Ο μήνας αυτός για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, θα χαρακτηριστεί άκρως ερωτικός, καθώς η απόφαση σου να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφο και την οικογένειά σου θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σου χαρίσει την ηρεμία και την αρμονία που ζητάς. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στους Ιχθείς, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι πιο έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Απόφυγε τάσεις ζήλιας, πίεσης και κτητικότητα, εάν θέλεις η υπάρχουσα σχέση σου να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Θα πρέπει να ασκήσεις έλεγχο στα λόγια και στις κινήσεις σου, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ακόμα και αν θεωρείς ότι οι πράξεις σου περιέχουν ανιδιοτέλεια και οι προθέσεις σου είναι από αγάπη. Το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 22 του μήνα, η αναζήτηση μίας παλαιότερης σχέσης θα γίνει επιτακτική ανάγκη για κάποιους αδέσμευτους Καρκίνους, καθώς οι αναμνήσεις του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και θα είναι ικανές να τους παρασύρουν σε νέες περιπέτειες. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει!!!
Επαγγελματικά: Η επαγγελματική ζωή των Καρκίνων απαιτεί προσοχή και εγρήγορση. Η καλύτερη περίπτωση για εσένα, φίλε Καρκίνε, με βάση τους πλανητικούς σχηματισμούς που σε αφορούν, είναι να αναγκαστείς να διευθετήσεις παλαιές ή και νέες, αλλά εκτός προγράμματος υποχρεώσεις, οι οποίες θα κάνουν την εμφάνιση τους εκεί που δεν τις περιμένεις. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν στα οικονομικά σου, γεγονός που θα σε αγχώσει περισσότερο. Μέχρι τις 14, που ο Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους, όσον αφορά στην επικοινωνία σου μαζί τους και σε σχέση με τις διεργασίες που εξυφαίνονται παρασκηνιακά και σε αφορούν μεν, δεν τις γνωρίζεις δε. Μην είσαι επιπόλαιος στις οικονομικές σου συναλλαγές και μείνε μακριά από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά και σου υπόσχονται άμεσο και μεγάλο κέρδος. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στους Ιχθείς και να ηρεμεί την ατμόσφαιρα.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά: Λέοντα, οι πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου σε βρίσκουν κοντά σε δικούς σου ανθρώπους, για να συζητήσεις μαζί τους θέματα που σε απασχολούν και ζητήματα που εκκρεμούν. Η προσωπική σου πορεία και η συναισθηματική σου ζωή θα σε προβληματίσουν έντονα, καθώς νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σ’ ένα στάδιο που θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, θα έρθει στην επιφάνεια η δυσαρέσκειά σου για μία συναισθηματική σχέση που διατηρείς, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Για κάποιους, ένας απρόσμενος έρωτας θα είναι η αφορμή να κλείσουν οριστικά μία φθαρμένη σχέση, που εδώ και καιρό φυτοζωεί.
Αισθηματικά: Με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, από τις 8 του μήνα και μετά, η δυνατότητα που θα έχεις φίλε Λέοντα για να αντιληφθείς με τελείως αντικειμενικά κριτήρια τις συναισθηματικές σου σχέσεις θα είναι υπερβολικά μεγάλη, γι’ αυτό και θα πρέπει τώρα να την εκμεταλλευτείς για να απαλλαγείς απ’ ότι ουσιαστικά είναι τελειωμένο, ακόμα και αν χρειαστεί ένα διάστημα να απομονωθείς για να βάλεις σε σειρά τις καταστάσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία και την αντικειμενική σου κρίση στις 22 Φεβρουαρίου, καθώς η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα φέρει αναστάτωση στο γάμο ή την μακροχρόνια σχέση σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, οι κινήσεις σου θα είναι πιο δυναμικές σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, καθώς θα νοιώθεις τονωμένη την αυτοπεποίθησή σου και μεγαλύτερη σιγουριά για τις επιλογές σου. Ο Ερμής από τους Ιχθείς, από τις 14 και μετά, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τις οικογενειακές σου σχέσεις, να κάνεις μία καινούργια αρχή στη ζωή σου, να διαμορφώσεις τους προσωπικούς σου χώρους ακόμα και να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις τον τόπο της διαμονής σου.
Επαγγελματικά: Με κάποια ένταση στον τομέα της εργασίας σου θα περάσει ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Λέοντα. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο, κατά το ξεκίνημα του μήνα, ίσως αισθανθείς περίεργα, όσον αφορά στις διαθέσεις σου και στις προοπτικές σου. Σε καμία περίπτωση μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από παρορμητικές κινήσεις και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν, αφού πρώτα θα τις έχεις τσεκάρει ικανοποιητικά. Δεν είναι άσχημη περίοδος αυτή για εσένα, απεναντίας θα έχεις την δυνατότητα να αποδείξεις τις ικανότητές σου αλλά και να προωθήσεις δημιουργικά τα σχέδιά σου. Απλώς πρέπει να είναι μετρημένες οι κινήσεις σου και να βασιστείς σε ρεαλιστικές τοποθετήσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και ιδιαίτερα το δεύτερο μισό του μήνα, θα είναι για εσένα μία περίοδος, κατά την οποία θα χτίζεις τις μελλοντικές σου εισροές, αν φυσικά κινηθείς με λογική και σύνεση και δεν τα πετάξεις όλα στον αέρα, για ένα σου καταναλωτικό – και όχι μόνο - καπρίτσιο!!!
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Φίλε Παρθένε, η γοητεία σου θ’ ασκήσει μεγάλη επιρροή στο αντίθετο φύλο και θα τονώσει την φιλαρέσκειά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Ο μήνας αυτός θα είναι ο πιο ειδυλλιακός, αφού η θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, μέχρι τις 8, θα σου αποδείξει ότι ο έρωτας δεν έχει όρια. Από τις 14 και μετά, ο κυβερνήτης σου Ερμής από το ίδιο ζώδιο, θα σε ωθήσει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και δεν θα ακούσεις κανέναν, παρά μόνο τον ίδιο σου τον εαυτό και επιθυμίες σου. Εάν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, με σκοπό να προχωρήσεις σε μία αισθηματική σχέση. Τα έντονα πάθη σου θα εκδηλωθούν και ο πόθος να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ελκύει ερωτικά θα σε οδηγήσουν στη σύναψη ενός καινούργιου δεσμού. Αυτό θα είναι και το κύριο μέλημα σου αυτόν τον μήνα.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, θα θελήσεις να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τα παιδιά και το σύντροφό σου, αφιερώνοντας χρόνο στις κοινές σας δραστηριότητες. Διασκέδασε με τους αγαπημένους σου, βάλε για λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά σου προβλήματα και μην ταλαιπωρείς συνέχεια το μυαλό σου. Θα δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου και θα θελήσεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και φίλους, για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Προσπάθησε όσο μπορείς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που θα λάβει χώρα η Νέα Σελήνη στις 22 στους Ιχθείς, να είσαι ξεκάθαρος, σαφής και ακριβής στις συζητήσεις σου με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα, για να αποφύγεις τα μπερδέματα, τις ανακατωσούρες και κυρίως την μεταβίβαση λάθος μηνυμάτων. Τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις από το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα, δεν θα πρέπει να επηρεάσουν την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Εξήγησε στον άνθρωπό σου ότι έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο λόγω της καριέρας σου και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει και μην κρατάς αποστάσεις χωρίς λόγια. Ηρέμησε, ξεκουράσου και άφησε το πολύ άγχος να φύγει από πάνω σου για να μπορέσεις να λειτουργήσεις με καθαρό μυαλό.
Επαγγελματικά: Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας κατά τον οποίο θα κληθείς να αποδείξεις τις ηλιακές σου θετικές ιδιότητες, φίλε Παρθένε. Με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, κλίμα έντασης θα προκληθεί στον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς θα αναδειχθούν άλυτα ζητήματα που εσύ έχεις αφήσει να βαλτώσουν και δυστυχώς, δεν θα σου κάνουν την χάρη να εξαφανιστούν δια μαγείας. Σκέψου όμως ότι ουδέν κακό αμιγές καλού και δες το σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τελειώσεις με χρονίζουσες υποθέσεις και εκκρεμότητες. Επί της ουσίας δηλαδή, ο μήνας αυτός είναι μία περίοδο θετική για εσένα, καθώς οι πλανητικοί συνδυασμοί, ιδίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς και την Αφροδίτη στον Κριό, λειτουργούν υπερ σου και για το καλό σου. Η πορεία των επαγγελματικών σου, εφόσον κινηθείς λογικά και προγραμματισμένα, θα βελτιωθεί αισθητά και θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ευκαιρίες θα χτυπήσουν την πόρτα σου, γι’ αυτό φρόντισε να κινηθείς έξυπνα.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ζυγέ, οι κουβέντες με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, με τον Κρόνο να διανύει τις τελευταίες ημέρες της ορθής πορείας του στο ζώδιό σου και την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, επίσης για τελευταίες ημέρες, να κινείται στους Ιχθείς, και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντί τους. Αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα καλές για να καλέσεις φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι σου, να περάσεις όμορφα σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και γενικότερα να έρθεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς. Αν είσαι ελεύθερος, κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Λέοντα, τόλμησε να δώσεις το πράσινο φως σε μία πρόσφατη αισθηματική σου γνωριμία να εξελιχθεί, δημιουργώντας τις ανάλογες συνθήκες για να έρθετε πιο κοντά. Οι συζητήσεις που θα κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους θα σε ανεβάσουν ηθικά και ψυχικά, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού σου και θα μετακινηθείς για να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα.
Αισθηματικά: Στα αισθηματικά σου αυτόν το μήνα αγαπητέ Ζυγέ, τα συναισθήματα για το σύντροφό σου θα είναι έντονα, θα εξωτερικεύσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου και θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε από κοινού να πάρετε πιο ουσιαστικές αποφάσεις για το άμεσο μέλλον σας. Εξασφάλισε όσο περισσότερο μπορείς την ισορροπία και την αρμονία στις προσωπικές σου σχέσεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, προσπαθώντας να κατανοήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, αν φυσικά θεωρείς ότι ο δεσμός που έχεις δημιουργήσει είναι για εσένα σημαντικός. Εάν διατηρείς μακροχρόνια σχέση ή είσαι παντρεμένος, θα πρέπει να αποφύγεις το διάστημα κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς στις 22 του μήνα, τα πικρόχολα σχόλια, τις γκρίνιες και κυρίως τις αφορμές για εντάσεις, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να δημιουργήσεις στεναχώρια, τόσο στον εαυτό σου όσο και στο σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος, η θέληση σου να κατακτήσεις και η αυξημένη σου επιθυμία να δημιουργήσεις μία συντροφική σχέση θα είναι μεγάλες και έντονες και το πλανητικό σκηνικό, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Κριό από τις 8 και μετά, θα σε βοηθήσει να υπερβείς τα όποια εμπόδια μπορεί να παρουσιαστούν.
Επαγγελματικά: Η επαγγελματική ζωή των Ζυγών θα εξελιχθεί κάτω από καλές προϋποθέσεις, αυτόν το μήνα. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 14, η αυτοπεποίθηση σου, αν είσαι Ζυγός, θα είναι αυξημένη και θα καταφέρεις να προωθήσεις με τον σωστό τρόπο τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να σταθεροποιηθούν, αν και με τον ανάδρομο Άρη υπάρχει κίνδυνος από την πλευρά σου για λανθασμένες εκτιμήσεις, και σε γενικές γραμμές θα καταφέρεις να βάλεις νέες και σταθερές βάσεις, για καλύτερη συνέχεια της καριέρας σου. Με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του όμως στον Ταύρο, η διάθεση σου για επεκτατικές κινήσεις θα είναι αυξημένη, αλλά πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει να την έχεις προγραμματίσει καλά. Εάν πάλι έχεις εκκρεμείς υποθέσεις νομικής φύσεως, το ενδεχόμενο καθυστερήσεων θα είναι σοβαρότατο κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στους Ιχθείς στις 22, γι’ αυτό πάρε το απόφαση και μην κάνεις ενέργειες που μπορεί να σε εκθέσουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Με αυξημένες δραστηριότητες, γεμάτο πρόγραμμα και κοινωνικές υποχρεώσεις ξεκινάει ο Φεβρουάριος για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι κοντά σου και μαζί θα περάσετε όμορφες στιγμές, με κοινές δραστηριότητες. Η αυτοπεποίθηση και το ηθικό σου θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένα, με την Αφροδίτη να παραμένει στους Ιχθείς μέχρι τις 8, γεγονός που θα σε ωθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σ’ επαφή με ανθρώπους, που στην πορεία θα είναι ικανοί να στηρίξουν και να υποστηρίξουν τα θέλω και τα πιστεύω σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με το σύντροφο και τα οικογενειακά σου πρόσωπα θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου και θα τονίσουν τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι τους.
Αισθηματικά: Αν είσαι Σκορπιός, η ερωτική σου ζωή θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα αυτό το μήνα, αρκεί να προσέξεις να μην παρασυρθείς από τον έντονο ερωτισμό σου και μπλέξεις σε παράνομες σχέσεις και καταστάσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Λέοντα, μπορεί να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα και εκεί που ψάχνεις τα πολλά… να χάσεις και τα λίγα. Από την άλλη, η θέση του Ερμή, από τις 14 και μετά στους Ιχθείς, αγαπητέ Σκορπιέ θα σε κάνει πιο εσωστρεφή και θα φέρει στην επιφάνεια ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε αυτό το διάστημα να ξεσπάσεις τα νεύρα και το άγχος σου στο σύντροφό σου και κυρίως, φρόντισε να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας και κτητικότητας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 22, θα τονώσει τις ευαισθησίες, την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό σου και θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις ουσιαστικά τον ερωτικό σου σύντροφο ή την νέα σου κατάκτηση. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, καταστάσεις που θα σου προσφέρουν χαρά και ευχαρίστηση.
Επαγγελματικά: Με σχετικά μικρή προσπάθεια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που προβάλλει ο Φεβρουάριος για τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ. Ζητήματα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου θα προκύψουν το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, μέχρι τις 14 του μήνα και θα είναι τόσο από την δική σου όσο και από την δική τους συμπεριφορά και στάση. Από την πλευρά σου, φρόντισε να μετριάσεις τους τόνους σου, για να μην είσαι εσύ αυτός που θα υποκινήσεις τις αντιπαραθέσεις. Επιπλέον, σε περίπτωση που διαπιστώνεις ότι η αξία σου δεν αναγνωρίζεται, φρόντισε να ενδυναμώσεις τις άμυνες σου, καθώς οι μομφές που πιθανόν να δεχθείς, δεν θα έχουν διάρκεια και δεν θα επεκταθούν σε κάτι ουσιαστικό. Αν όμως έχεις υποχωρητική στάση, τότε τα πράγματα θα οδηγηθούν αλλού. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, περιόρισε τις τάσεις σπατάλης που θα σε διακατέχουν κατά καιρούς και θα είναι έντονες, καθώς οι ημέρες δεν είναι και οι καλύτερες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αγαπητέ Τοξότη, η ψυχολογική πίεση που νοιώθεις, εξαιτίας των επαγγελματικών και των οικονομικών σου καταστάσεων, δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία ώστε να διαταραχθούν οι οικογενειακές σου σχέσεις αυτόν το μήνα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στο σύντροφό σου το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, κάνοντας μία μικρή απόδραση με σκοπό να έρθετε πιο κοντά, να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε και για να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος, ώστε να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον φιλικό για εσένα Λέοντα, στις 7 του μήνα, θα φέρει εξελίξεις στις συναισθηματικές και στις ερωτικές σου σχέσεις. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο πρέπει να είσαι συγκροτημένος και οξυδερκής, για να προλάβεις αναπάντεχες εκπλήξεις, που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω, στην κατά τα άλλα ήρεμη καθημερινότητά σου.
Αισθηματικά: Η αρμονία και η ηρεμία θα χαρακτηρίσουν τις σχέσεις των δεσμευμένων Τοξοτών και, αν στο προηγούμενο διάστημα είχαν συμβεί κάποιες διαταραχές, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για μια συμφιλίωση. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, θα είναι ένα διάστημα που οι κοινωνικές σου συναναστροφές θα σου χαρίσουν νέες αισθηματικές γνωριμίες. Θα διαπιστώσεις πως όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσένα, καθώς θα θελήσεις να απελευθερώσεις τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, με σκοπό να βελτιώσεις σημαντικά τις προσωπικές σου σχέσεις. Νέοι άνθρωποι, καινούργια ενδιαφέροντα και αισθηματικές εμπειρίες έρχονται για να δώσουν μία άλλη διάσταση στη ζωή σου. Οι συγκυρίες, σε συνδυασμό με τη γοητεία και την αποφασιστικότητά σου, θα έλκουν θετικά τα πρόσωπα που θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά. Εάν είσαι καιρό μόνος, τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις περισσότερες κοινωνικές επαφές, να δημιουργήσεις μία νέα αισθηματική ιστορία, να ερωτευτείς και να ζήσεις όμορφες στιγμές.
Επαγγελματικά: Με χαμόγελα έρχεται ο Φεβρουάριος για τα επαγγελματικά σου ζητήματα, φίλε Τοξότη, και αίσθημα πληρότητας θα σε διακατέχει. Ακόμη, ιδιαίτερα θετικό προβλέπεται και το μέλλον στα οικονομικά σου. Η ευνοική θέση του Ερμή στον Υδροχόο, μέχρι τις 14, θα σου δώσει την δυνατότητα να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την επαγγελματική σου θέση, αλλά και να τη σταθεροποιήσεις. Θα ωφεληθείς σε κάθε είδους επαγγελματική σχέση και οι συνεργασίες που πρόκειται να συνάψεις, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την εξέλιξη της καριέρας σου. Αν στη θετική αυτή διαδικασία διαπιστώσεις την ανάγκη ελιγμών και τροποποιήσεων των επαγγελματικών σου σχεδίων, είτε κάποιες καθυστερήσεις ή αντιστάσεις, μην πτοηθείς, αλλά κράτα σταθερή στάση απέναντι στα γεγονότα. Αντιμετώπισε έξυπνα τις ευκαιρίες λοιπόν, και προετοιμάσου για το επαγγελματικό σου μέλλον, που σίγουρα προδιαγράφεται λαμπρό!!!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Φίλε Αιγόκερε, τα συναισθηματικά μπλεξίματα, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και τα ερωτηματικά θα είναι καταστάσεις που θα σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Παρόλο που επιθυμείς να δώσεις πνοή ανανέωσης στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, λίγο οι καταστάσεις και λίγο το κομφούζιο που θα επικρατεί μέσα στο μυαλό σου, θα σε κάνουν αναβλητικό. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς, μέχρι τις 8 του μήνα, είναι εντελώς ακατάλληλο για να πάρεις τελικές αποφάσεις για την πορεία του δεσμού σου, κυρίως εάν είσαι σε γάμο. Η δημιουργία μίας νέας σχέσης ή ακόμα και μίας κρυφής παράλληλης σχέσης, το μόνο που τελικά θα σου φέρει θα είναι επιπλέον προβλήματα, καθώς νοιώθεις εσωτερικά μπερδεμένος για το τι ακριβώς θα σε κάνει ευτυχισμένο.
Αισθηματικά: Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, ταυτόχρονα με την θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς μέχρι τις 8, θα τονίσει τις ελλείψεις και τις δυσαρέσκειες που φυλάς για την ερωτική σου σχέση. Αν πραγματικά θεωρείς ότι ο δεσμός σου είναι για εσένα σημαντικός, τότε κάνε τις προσπάθειές σου, για να λύσεις με διάλογο και ηρεμία αυτά που σε στεναχωρούν. Από τις 8 και μετά, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό, και ιδιαίτερα μέχρι τις 14 που ο Ερμής θα κινείται στον Υδροχόο, θα βρεις το δυναμισμό να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σε απασχολούν και γενικότερα ταλαιπωρούν την αισθηματική και ερωτική σου ζωή. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, στις 22, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν διαταραχτεί. Συζήτησε με το σύντροφό σου για τη σχέση σας και τα αισθήματά σας και από κοινού πάρτε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικές και άκρως καθοριστικές, αφού πλέον οι επιλογές σου θα σε οδηγούν στη σιγουριά και τη σταθερότητα, είτε έχεις μόνιμο δεσμό είτε όχι.
Επαγγελματικά: Αγαπητέ Αιγόκερε, με ένταση στον επαγγελματικό τομέα και σκοτούρες εξαιτίας των οικονομικών σου, θα περάσεις τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Η ανάγκη να απομονωθείς και για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου θα είναι ισχυρή και θα έχει επιπτώσεις στην εργασία σου. Κάποιες αχτίδες αισιοδοξίας, που διαφαίνονται με τον κυβερνήτη σου Κρόνο, για τελευταίες ημέρες σε ορθή πορεία στον Ζυγό μέχρι τις 8, δεν θα είναι ικανές να ανατρέψουν το γενικότερο κλίμα. Ενεργοποίησε τη λογική και την υπομονή σου, προσπάθησε να αποφύγεις καταστάσεις που δημιουργούν αρνητικά και πιεστικά συναισθήματα και θεώρησε τον Φεβρουαρίου, σαν ένα σταθμό στον οποίο σταματάς αναγκαστικά, για να συνεχίσεις κατόπιν. Σχετικά με τα οικονομικά του μήνα, αυτά θα είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία, την οποία και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Απόφυγε σπατάλες, διαχειρίσου σφιχτά τον προϋπολογισμό σου και κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση!!!
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις ανάγκη από σωματική και πνευματική ανανέωση γι’ αυτό καλό θα είναι τον Φεβρουάριο να ασχοληθείς λίγο με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αρχίσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο στο να βγείς έξω με την παρέα σου για να διασκεδάσεις, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις έστω και για λίγο από το άγχος, το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, που σε έχει απορροφήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, αντίθετα δημιούργησε τις κατάλληλες συγκυρίες, ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.
Αισθηματικά: Αν είσαι Υδροχόος, αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου τον Φεβρουάριο, σε σύγκριση με άλλες εποχές, και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνος σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν, για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα αποδειχθεί στη πορεία ότι είναι το καλύτερο, γιατί αν ανακατέψεις τρίτους δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Αύξησε την υπομονή σου, ιδιαίτερα στις 8 του μήνα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Από τις 14 και μετά, που ο Ερμής θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου και θα περάσει στους Ιχθείς, θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνος για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Εάν αναζητάς μια καινούργια συναισθηματική κατάσταση, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον για διασκεδάσεις και νυχτερινές εξόδους και θα έρθεις σε επαφή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Επαγγελματικά: Με εναλλαγές στην πορεία των επαγγελματικών σου θα κυλήσουν οι περισσότερες ημέρες του Φεβρουαρίου για το ζώδιό σου, φίλε Υδροχόε. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή και να αφουγκράζεσαι τις ιδιαιτερότητες που θα υπάρξουν, για να μπορέσεις να ελιχθείς και να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις που θα προκύψουν. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε απαισιόδοξες εκτιμήσεις και δες τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, παραμερίζοντας την οξύτητα που θα έχουν κάποιες ενέργειες ανταγωνιστών ή συναδέλφων σου. Το θετικό του μήνα είναι ότι, παρά τις αντιξοότητες, τα οικονομικά σου φαίνεται ότι θα πάνε πολύ καλά, με την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 8 μέχρι το τέλος. Χάρη στην βελτίωσή τους, η αυτοπεποίθησή σου θα είναι σε καλό επίπεδο και το αίσθημα της σιγουριάς θα λειτουργήσει υποστηρικτικά. Με λίγη προσοχή στην επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στους Ιχθείς, και με θετική διάθεση, θα μπορέσεις να λειτουργήσεις αποδοτικά και θα έχεις θετικό το χρηματικό ισοζύγιο. Προσπάθησε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, να κλείσεις νομικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου, μιας και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις σου και θα σε κάνει ακαταμάχητο. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 8, εάν είσαι μόνος σου θα βρεθείς σε προνομιακή θέση, αφού οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν το άρωμα του έρωτα. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου, κάνε τον έρωτα προτεραιότητα και τόλμα να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια νέα γνωριμία θα έχει πολύ καλές προδιαγραφές, για να εξελιχθεί σε μακροχρόνιο δεσμό για κάποιους ελεύθερους του ζωδίου, ενώ για κάποιους άλλους μία φιλική σχέση θα πάρει πιο ερωτική μορφή.
Αισθηματικά: Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για εσένα, φίλε Ιχθύ, για να αυξήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Όσοι Ιχθείς είστε παντρεμένοι ή διατηρείτε μακροχρόνιες σχέσεις, θα δώσετε νέα πνοή στον έρωτα σας και θα κάνετε τα πάντα για να ανάψει η φλόγα της αναγέννησης σας. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας ελκύουν, αλλά και που θα προσφέρετε μέσα σε μία σχέση. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 22, θα σε κάνει να φέρεσαι πιο ζεστά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο, τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες όσο και για να εξασφαλίσεις περισσότερες ώρες για να ξεκουραστείς. Αποφάσισε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, που και ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ή ακόμα να κάνεις μία μικρή απόδραση με το σύντροφό σου, για να αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.
Επαγγελματικά: Για τους Ιχθείς, το ξεκίνημα του Φεβρουαρίου δίνει την ευκαιρία μίας αποκατάστασης και ανοίγει νέες προοπτικές στον ορίζοντα της επαγγελματικής ζωής. Με σύμμαχο την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, μέχρι τις 8, μπορείς τώρα να κάνεις πράξη κάποιο όνειρό σου ή να διεκδικήσεις περισσότερα οικονομική οφέλη. Στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις και μην χάνεις το ταλέντο να προσαρμόζεσαι γρήγορα, σε περίπτωση ανατροπών που δεν είχες προβλέψει, τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Λέοντα στις 7. Από εκεί και μετά, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι οι σχέσεις και ο τρόπος που επικοινωνείς στο χώρο της εργασίας σου. Οι πιθανότητες να μην μπορείς να μεταδώσεις σε συνεργάτες και συναδέλφους σου τις θέσεις και τις απόψεις σου είναι πολύ μεγάλες, άρα και η προώθηση των γενικότερων συμφερόντων σου θα έχει περιορισμούς. Επιπλέον, είναι π
blank
email print Σμίκρυνση Μεγέθυνση facebook facebook Share
Δείτε επίσης
Αστρολογικές προβλέψεις
Τα άστρα από 18 μέχρι 21 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 18 έως 24/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα το τριήμερο 15 μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.
Ζώδια & προβλέψεις εβδομάδας 11 έως 17/12/2017 με ένα τραγούδι.
Τα άστρα από 11 μέχρι 14 Δεκεμβρίου 2017 και οι προβλέψεις για το ζώδιο σου.

 

 
blank
blank
 
 
     
blank


Ελλάδα 19/01/2018
Ανατολή:
07:41
Δύση:
17:30
Μακάριος
blank
blank
blank
blank
blank
Image
blank
blank
blank
blank
blank
 
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Βίκυ Ψύλλα
θα σου βρει τη λύση χωρίς αναμονές και περιττά λόγια.
Η γνωστή από την τηλεόραση μέντιουμ, ειδική στα ερωτικά θέματα και την επονασύνδε...

Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
Κυρία Σούλα
Χαρτομάντης επαγγελματίας, εδώ και 31 χρόνια
H καταγωγή μου είναι από την Μ.Ασία και χρόνια τώρα μοιράζω τη ζωή μου μεταξύ Αθήνα...

Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Σύλβια
Θα ενθουσιαστείτε με το ταλέντο της
Ανακαλύψτε και εσείς τώρα το δυνατό της σημείο, που είναι η καταπληκτική ερμηνεία ...

Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Σμαρώ
Μου ξυπνάς εικόνες με αυτή σου την ερώτηση
Επειδή πίσω από κάθε επιτυχία πάντα κρύβεται κάτι γι' αυτό θα ήθελα να σας εξομολο...

Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Κατίνα
Η τράπουλα μου δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις!
Ονομάζομαι Κατίνα και είμαι αναλύτρια της ταρώ κι άλλων μεθόδων χαρτομαντείας όπ...

 Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Τερέζα
Επειδή ακριβώς μιλάμε για ικανότητες που δεν βρίσκονται εύκολα στους ανθρώπους
Σε ηλικία 10 ετών κι ενώ φοιτούσα στο δημοτικό σχολείο με έκπληξη είχα ανακαλύψει π...

 
blank

Προβλέψεις


Ζώδια

blank

Αστρολογία


Ονειροκρίτης


Ταρώ


blank

Δημοφιλή


Αστρολόγοι

blank
 
 
blank
blank
blank
Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα sms υποστηρίζονται από τις παρακάτω εταιρείες:
RIPLE A.E., Αγίας Τριάδος 1, Αγία Παρασκευή 15343, τηλ. 2111883428
Κλήση αριθμοσειράς 9015004400-699, κόστος σταθ. 1,49€/λεπτό, κιν. 1,59€/λεπτό.
AUDIOTEX S.A., Κηφισίας 10-12, Μαρούσι 15125, τηλ. εξυπ. 2111815922
Αποστολή sms στο 54757, κόστος 1,49€/μήνυμα.